Benim Diyet Listem

Umrana

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
64
0
6
Samsun
Kızlar ben kendi diyet listemi kendim yaptım. günde her yediğimi kağıda yazdım. Bir haftada yaklaşık 2- 2,5 gibi bir kilo verdim. 58,5 dum 56 düştüm işte. isteyenler yapabilir :) sadece protein olarak tavuk yedim hergün çok az o kadar. İŞte Listem :

1.Gün :sabah= 1 kibrit kutusu kadar peynir ( boyutunu merak edenler için. farketmez gerçi )+ 1 Dilim tuzsuz kızarmış ekmek ( hazır satılanlar varya Eti 'nin kızarmış ekmekleri onlardan yedim. )+Şekersiz çay+ Salata(içine az haşlanmış tavuk attım.)
Öğlen=Salata(Tavuklu)+ 1prosiyon eti form kraker+ 1Karışık çay ( bitki çaylarından)
Akşam=1 kase yoğurt( içine az limon sıktım)+ 1 porsiyon kıymalı karnıyarık+ az makarna (sossuz) (2 LİTRE SU)
2.Gün :Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+2 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil çay
Öğlen=Izgara tavuk (2 küçük parça) (150-200 gram ancadır)+ Karşık çay
Ara= 1tane salatalık + yarım milföy
Akşam= Fırında tavuk ( 2 küçük parça) +1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek) (2.5 LİTRE SU)
3.Gün:Sabah=1 kibrit kutusu kadar peynir+1 dilim tuzsuz kızarmış ekmek+1 bardak yeşil çay
Öğlen=2 küçük parça ızgara tavuk (150-200 gram)+Yoğurt (limonlu)
Ara=Karışık çay.
Akşam=Izgara tavuk(200 gram ancadır) ''kızlar cidden az yedim '' (2 LİTRE SU)
4.Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm ( normal peyniri çatalla ezerek sürdüm)+3 dilim domates+Yeşil çay
Öğlen=2 küçük parça ızgara tavuk
Ara=Yoğurt (limonlu)+ Karışık çay
Akşam =1 tane eti form lüfli limonlı pisküvi+ 1 küçüktabak tuzsuz haşlanmış makarna(2,5 LÜTRE SU)

5. Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm + 3 dilim dometes +Yeşil çay
Ara =yoğurt(Lİmonlu)+Karışık çay
Öğlen=Bol yumurtalı menemen (1 küçük tabak)
Akşam:1 kase çorba (2,5 LİTRE SU)
6.Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne 1dilim dometes+ yeşil çay
ÖğLEN=2 küçük parça ızgara tavuk
Ara= yoğurt(limonlu)+karışık çay.
Akşam= 2 orta boy elma(2,5 LİTRE SU)
7. Gün:Sabah=1 dilim tuzsuz kızarmış ekmeğin üstüne peynir sürdüm +yeşil çay+ 1 tane salatalık
Öğlen=2 KÜÇÜK PARÇA IZGARA TAVUK+karışık çay.
Ara:1 orta boy elma
Akşam: Tavuklu bulgur pilavı( küçük tabakda )(2 LİTRE SU)

Konu içeriğinden dolayı ilgili başlığa taşınmıştır.Bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…