• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim diyet listem (bu sefer vermek istiyorum bunu gerçekten çok istiyorum)

Cementa

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2013
128
0
16
Mardin
herkese meraba :42: şuana kadar bi türlü şu diyet işlerinde dikiş tutturamadım ama hergün sporumu mutlaka yaparım ona rağmen hep yerimde saymışımdır. tam verdim derken tekrar alırım bişey olur kaçamak yaparım,tatlısız yapamam vs. :1: bugün kız arkadaşlarımla görüştük hepsi gayet zayıftılar alay konusu oldum tüm gün boyunca :43: bikaç sene önce ben de öyleydim gayet zayıf bi kızdım ama bu iki yıl içinde çok kilo aldım sonra 65lerden 61lere düştüm ama şuan yerimde sayıyorum resmen.. :14: hedefim 54-55 fln yani vermem gereken 6 kilo fln var bi olsam başka hiçbişey istemiyorum sizce bu diyet listesiyle ne kadar süreye ihtiyacım var? başka bi liste öneriniz varsa önerebilirsiniz.. :16:

Sabah:
1 kase mısır gevreği
1 bardak yeşil çay
1 bardak açık siyah çay
1 kaşık elma sirkesi

Ara öğünlerde 1 avuç kuruyemiş veya 1 porsiyon meyve yemeyi düşünüyorum

Öğle:
herhangi bir yemekten 10 kaşık
1 dilim çavdar ekmek
1 bardak yeşil çay

Akşam:
herhangi bir yemekten 5 kaşık
1 kaşık elma sirkesi
1 bardak limonlu soda

Son olarak da yatmadan önce 1 kaşık bal(yağ erittiğini duymuştum ne kadar doğru bilmem) :44:

hayirli olsun cnm--ayni gün ve ayni saatlerde acmiisz konulari takip etcem seni..gidicek bu kilolar ;)

Back
X