- 23 Mart 2017
- 272
- 70
- 29
- Konu Sahibi Siyahruhluu
Ya bu iğrenç şey nasıl bırakılır ? Artık gerçekten bırakmak istiyorum ama her seferinde yeniliyorum. 7 senedir sağlam bir iciciyim sizden yardım istiyorum siz nasıl bıraktınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zyban la 17 gün bıraktım sonra öylesine bir tane içeyim dedim yine başladım yine ilaç alıcamYa bu iğrenç şey nasıl bırakılır ? Artık gerçekten bırakmak istiyorum ama her seferinde yeniliyorum. 7 senedir sağlam bir iciciyim sizden yardım istiyorum siz nasıl bıraktınız?
Gerçekten ise yarıyor muZyban la 17 gün bıraktım sonra öylesine bir tane içeyim dedim yine başladım yine ilaç alıcam
Ya bu iğrenç şey nasıl bırakılır ? Artık gerçekten bırakmak istiyorum ama her seferinde yeniliyorum. 7 senedir sağlam bir iciciyim sizden yardım istiyorum siz nasıl bıraktınız?
Önce kafada bitirmek gerekiyor gerçekten ben çok severek kullanıyordum bırakmam diyordum şimdi kokusu miğdemi bulandırıyor nasıl içiyormuşum diyorum bazen cnm sıkkın olunca içiyim diyorum düşününce bile midem bulanıyor. Benim bırakmamda 21 yaşında yeğenimin ölümü vesile olduYa bu iğrenç şey nasıl bırakılır ? Artık gerçekten bırakmak istiyorum ama her seferinde yeniliyorum. 7 senedir sağlam bir iciciyim sizden yardım istiyorum siz nasıl bıraktınız?
Şöyle oluyormus. Ben duydugumu söylüyorum. Henuz cocugum yok.İradenize bağlı tamamen .İlaçlar ,videolar ,kitaplar,tedaviler bir yere kadar önemli olan sizin gerçekten bırakmak isteğiniz .Yaklaşık 11-12 yıldır sağlam bir içiciydim.Gebeligim ve emzirme döneminde hiç içmedim .Sonra yeniden başladım çünkü sigara benim için büyük keyif verici bir şeydi fakat ,bir gün bir anda esti ve ani bir kararla bıraktım .Şimdi nefret ediyorum kokusundan kendinden o kadar yıl nasıl içtim bilmiyorum .9 ay oldu çok mutluyum. Sizde yapabilirsiniz.
Yegeninize Allah Rahmet eylesin.Önce kafada bitirmek gerekiyor gerçekten ben çok severek kullanıyordum bırakmam diyordum şimdi kokusu miğdemi bulandırıyor nasıl içiyormuşum diyorum bazen cnm sıkkın olunca içiyim diyorum düşününce bile midem bulanıyor. Benim bırakmamda 21 yaşında yeğenimin ölümü vesile oldu
Eşim evlenme teklifi etti kabul edince de bir şartım var dedi. Sigarayı bıraktım içersem ölünü göreyim dedim 12 yıldır içmedim. Hamileyken bile canım istedi ama..Ya bu iğrenç şey nasıl bırakılır ? Artık gerçekten bırakmak istiyorum ama her seferinde yeniliyorum. 7 senedir sağlam bir iciciyim sizden yardım istiyorum siz nasıl bıraktınız?
kokuyu alınca çok kötü geliyor banaŞöyle oluyormus. Ben duydugumu söylüyorum. Henuz cocugum yok.
Hamileyken bırakılıyormuş (tabi birakmayan da var) diyorlar mış ki dışarda kokuyu alınca,ummm mis gibi kokuyor. Bebek dogduktan sonra herhalde bikac ay sonra yine basliyorlarmis. Bu gercekten psikolojik. Aslinda sigara bağımlılığı psikolojikde. Bende 12 senedir iciyorum mutsuzum