• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benim derdim EŞİM

Anaaaaa benim eşimde başak aynen herşeye bir el atar:KK70:artık alıştım tınlamıyorum aynı konu sahibi benimkide böyle bende tek bende var sanırdım ben artık karıştığında canım sen yıkarmısın çoçuğu benim işim var eleştirdiği herşeyi ona yaptırıyorum acayip kıl oluyor ben patırdanırken :KK71:eeee nasılmış oda yaşasın biraz :KK66:hatta bir keresinde o kadar eleştirdimki küstü gitti yattı :cool:daha çoookkk kıl etcem onu dur sen bu tipleri anca empatiyle yola getirebiliriz:KK69:

Benim babam başak burcu sürekli polis gibi başımızda herşeye karışır, başaklar eleştirmeyi kusur bulmayı çok sever en azından benim tanıdıklarım öyle . Yengeçlerde öyle galiba :KK14:

Eşim psikologlara falan asla inanmaz. Kendisi fazla kültürlü bilgili biri olarak psikologunda hakkindan gelir. Gelmisligide var zaten.

oo kendini begenen insan modeli.
en bilgili benim.
esim fazla kültürlü bilgili biri olarak psikologun hakkindan gelir diyerek sizde ona canat mi tutuyosunuz acaba.
bir insan ne kadar kutlurlu olabilir? hadi cok cok kulturlu diyelim herseyide bilmezya. esin birazdan cevrenin pohpohu ile kendini kaybetmis sanki.
acikca kavga etmeden soylemen gerekiyo sanirim. senin bu elestirilerinden daraldim. herseyi en iyi sen bilemezsin, bu kadar kendini begenmis olma diyebilirsin mesela

oo kendini begenen insan modeli.
en bilgili benim.
esim fazla kültürlü bilgili biri olarak psikologun hakkindan gelir diyerek sizde ona canat mi tutuyosunuz acaba.
bir insan ne kadar kutlurlu olabilir? had cok kulturlu diyelim herseyide bilmezya. esin birazdan cevrenin pohpohu ile kendini kaybetmis sanki.
acikca kavga etmeden soylemen gerekiyo sanirim. senin bu elestirilerinden daraldim. herseyi en iyi sen bilemezsin, bu kadar kendini begenmis olma diyebilirsin mesela
Psikologunda hakkindan gelir derken canak tutmadim yasanmis bir olay uzerinden konustum. Ben ona sizin yazdiginiz yazmadiginiz bir suru sey soyledim kavga ettim kustum agladim. Benim ezik biri oldugumu dusunmeyin. Her turlu anlatiyorumkendimi. Sadece bi yerden sonra gormezden gelmeue calisiyorum yoksa bu is bosanmaya gider. Benim cocuklarim var ben bunu istemiyorum. O zaten kavga eder sonra siniri gecince normal konusmata devam eder ben onun kadar normal karsilayamiyorum küsüyorum gerci küstugum icin kavga ediyoruz ya

Back
X