Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim derdim EŞİM
- Konu Sahibi yaseminDU
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Tatlım ya sanki 5 yıl önceki eşimi anlatmissin. Bende coook sinirlendim, kavga ettim ben çareyi al kendin yap demekte ve ayni şekilde ona karışmakta buldum. Baktimki kendine karisilmasindan rahatsız oluyor ve yaptığım isler onun başına kalıyor surat asmaya başlayınca iste dedim insan boyle sinirleniyor. Artik bana karışma neyi nasıl yapacağını senden iyi biliyorum dedim. Ondan sonra düzeldi şükür.
Hepsi var. Ney ufluyor meselaÖyleyse ona bir hobi gibi bişey bulmalısınız.. Ya da tamir işleri gibi bişey. Tamirin sonu gelebilir ama mesela resim olabilir müzik aleti çalmayı öğrenmek gibi bişey..
Yengec burcueşiniz başak burcumu çok merak ettim??
Hepsi var. Ney ufluyor mesela
Öyleyse aile terapistine gidin.. Karışmasın diye. Bu kadar enerji nerden geliyor..
Ben her yolu denedim inan. Ona karisilmasindan hoslanmaz "ben sorumlulularimi sonuna kadar yapiyorum sen kendi isine bak" dedi daha cok sey varda hangisini yazsam bilemedimTatlım ya sanki 5 yıl önceki eşimi anlatmissin. Bende coook sinirlendim, kavga ettim ben çareyi al kendin yap demekte ve ayni şekilde ona karışmakta buldum. Baktimki kendine karisilmasindan rahatsız oluyor ve yaptığım isler onun başına kalıyor surat asmaya başlayınca iste dedim insan boyle sinirleniyor. Artik bana karışma neyi nasıl yapacağını senden iyi biliyorum dedim. Ondan sonra düzeldi şükür.
Aynen oyle kendimi esir kampinda gibi hissediyorumAy ne itici bi erkek tipi ya insanin en rahat oldugu yer evdir lafta bu adam evde dahi huzur vermiyor. 24 saat polis sorgusunda gibisiniz.
benim ki başakeşiniz başak burcumu çok merak ettim??
evet kısa ve net..sorunun çözümünü yazmışsın tebriklerEsiniz psikolojik destek almali..
Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki.
Benim de eski çalıştığım yerde, çalışma arkadaşımda da sizin eşinize benzer huyları vardı. Benim iş arkadaşı abimizde hiperaktife rahatsızlığı ve simetri hastalığı vardı. Tabi benim bildiklerim.. Bu rahatsızlarla ilgili ilaçlar kullanır tedavi görürdü yine de aynı. İş yerimizdeki saatler bize cehennem olurdu. Her işe burnunu sokardı. Oda düzenine karışırdı. Duvardaki, tabloya karışırdı. Hatta çay içmemize bile karışırdı. Kıyafetimizi eleştirirdi. Yaptığım işe, hatta yazıma dahi karışırdı.. O derece. Derdim içimden allah eşine sabır versin. Bir gün eşiyle tanıştım, kadın eşinden kurtulabilmek için izci olmuş. Kendini dağlara tepelere atmıştı. O derece.. Bence eşinizi tedavi olmaya yönlendirin. Çünkü eşiniz normal değil..
Benim de eski çalıştığım yerde, çalışma arkadaşımda da sizin eşinize benzer huyları vardı. Benim iş arkadaşı abimizde hiperaktife rahatsızlığı ve simetri hastalığı vardı. Tabi benim bildiklerim.. Bu rahatsızlarla ilgili ilaçlar kullanır tedavi görürdü yine de aynı. İş yerimizdeki saatler bize cehennem olurdu. Her işe burnunu sokardı. Oda düzenine karışırdı. Duvardaki, tabloya karışırdı. Hatta çay içmemize bile karışırdı. Kıyafetimizi eleştirirdi. Yaptığım işe, hatta yazıma dahi karışırdı.. O derece. Derdim içimden allah eşine sabır versin. Bir gün eşiyle tanıştım, kadın eşinden kurtulabilmek için izci olmuş. Kendini dağlara tepelere atmıştı. O derece.. Bence eşinizi tedavi olmaya yönlendirin. Çünkü eşiniz normal değil..
Tedavi olmasi icin once hastaligi kabul etmesi gerek. Yaptiklari ona gore cok normal. Ve anormal olan ariza olan benim. Anlayissiz olan dusunmeden is yapan hepsi benim....Sizi o kadar çok iyi anlıyorum ki.
Benim
Benim esim basak bu kadar olmasada onda da var bu ozelliklerden.Acaba basaklar mi boyleeşiniz başak burcumu çok merak ettim??
Siz bunu dalga gecmek icinmi yoksa destek olamk icinmi yazdiniz anlamadim......En iyi ped markasi hangisiymis, sutyenlerimizi hangi ic giyim magazasindan tercih etmeliyiz akmayan goz kalemi tavsiyeside var mi acaba esinizin
Yok dalga gecmiyorum kesinlikle yanlis anlamayin.Siz bunu dalga gecmek icinmi yoksa destek olamk icinmi yazdiniz anlamadim......
Herkese merhaba
Benim herseye karisan herseyi elestiren bir eşim var. Iki tane kizimiz var onlar olduktan sonra problemler iyice artti. Karismaktan kastim cocugun altini degistirirken görse ona bile karisip nasil bezlemem ve nasil pisik kremi surmem konusunda bile benimle tartisabilir. Sanki dunyada ondan baska herkes salak!! Bir tek annesi dışında. . Okadar cok konu varki anlatmakla bitmez. Mutfaga girer duzene karisir. Tek sohbeti duzen, sorumluluk. Lafa gelince benim cok iyi bir anne ve sorumluluklarini bilen biri oldugumu söyler.. cok daraldim artik dayanamıyorum ve sürekli kavga ediyoruz. Iş cigrindan cikti. Benki bosanmaya sonuna kadar karsi biri olarak artik dusunmeye basladim. Ama biliyorum oda çözüm degil. Iki kizim var onlara bunu yasatamam. Esim sozde beni cok seviyo. Cok begeniyo. Ama elestiriden kavgadan bıktım. Onu taniyan herkes onun fazla mukemmelliyetci ve takintili oldugunu söylüyor. O kabul etmiyo tabi. Beraber hic bisey yapamaz olduk. Hicbir ortak noktamiz yok. Yaninda bi dizi seyredemez oldum. Hemen "sen bu salaklarin neyine guluyosun gulunecek ne var " diye basliyo soylenmeye.. gercekten artik BIKTIM. Ne yapicami bilmiyorum.
Off benim eşimde bunun bir çeşidi ..
İkna edebiliyorsan tedaviye yönlendir .
Ben hasta olduğunu düşünüyorum çünkü artık eşimin.