Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim derdim EŞİM
- Konu Sahibi yaseminDU
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kolayı var bir ay elinizi eteğinizi her şeyden çekin bırakın eşinize en doğru olanı göstersin size siz de oturduğunuz yerden keyfini çıkarın bu durumun..Herkese merhaba
Benim herseye karisan herseyi elestiren bir eşim var. Iki tane kizimiz var onlar olduktan sonra problemler iyice artti. Karismaktan kastim cocugun altini degistirirken görse ona bile karisip nasil bezlemem ve nasil pisik kremi surmem konusunda bile benimle tartisabilir. Sanki dunyada ondan baska herkes salak!! Bir tek annesi dışında. . Okadar cok konu varki anlatmakla bitmez. Mutfaga girer duzene karisir. Tek sohbeti duzen, sorumluluk. Lafa gelince benim cok iyi bir anne ve sorumluluklarini bilen biri oldugumu söyler.. cok daraldim artik dayanamıyorum ve sürekli kavga ediyoruz. Iş cigrindan cikti. Benki bosanmaya sonuna kadar karsi biri olarak artik dusunmeye basladim. Ama biliyorum oda çözüm degil. Iki kizim var onlara bunu yasatamam. Esim sozde beni cok seviyo. Cok begeniyo. Ama elestiriden kavgadan bıktım. Onu taniyan herkes onun fazla mukemmelliyetci ve takintili oldugunu söylüyor. O kabul etmiyo tabi. Beraber hic bisey yapamaz olduk. Hicbir ortak noktamiz yok. Yaninda bi dizi seyredemez oldum. Hemen "sen bu salaklarin neyine guluyosun gulunecek ne var " diye basliyo soylenmeye.. gercekten artik BIKTIM. Ne yapicami bilmiyorum.
ya bu boşanmakta moda oldu heralde..hiç gerisi düşünülmüyor anca boşan ohhh....Tabi ki once konusun empati yaptirmaya calisin. ama duzelmezse de bosanmak hayatin sonu degil cekemiyorsaniz artik. aile terapistini de deneyebilirsiniz sizin konusmanizla olmuyorsa. Çünkü çocuklar için huzursuz bir ev ortami daha kötü olur.
Eşiniz çok zor birisi.. Eşinizle işiniz çokkk anlaşılan. Peki eşinizin ailesi, yakın arkadaşları bu konuda neler söylüyorlar. Fikirleri neler? Acaba siz evlenmeden önce, eşinizin bu yönünü fark etmediniz mi?Tedavi olmasi icin once hastaligi kabul etmesi gerek. Yaptiklari ona gore cok normal. Ve anormal olan ariza olan benim. Anlayissiz olan dusunmeden is yapan hepsi benim....
Esime begemiyosan kendin yap elimden bu kadari geliyo diyorum. Oda bunlar benim isim degil ben sana ogretiyorum diyo.. isin komik tarafi esim disinda herkes beni isimi begenir hamarat bulurlar benikolayı var bir ay elinizi eteğinizi her şeyden çekin bırakın eşinize en doğru olanı göstersin size siz de oturduğunuz yerden keyfini çıkarın bu durumun..
Ailesi disinda herkes takintili biri oldugunu kabul ediyor. Evlenmeden once anlamadim cunku ayni evde yasamadan anlasilacak bi durum degil ozaman benim uzerime cok dusuyordu buda benim hosuma gidiyorduEşiniz çok zor birisi.. Eşinizle işiniz çokkk anlaşılan. Peki eşinizin ailesi, yakın arkadaşları bu konuda neler söylüyorlar. Fikirleri neler? Acaba siz evlenmeden önce, eşinizin bu yönünü fark etmediniz mi?
Ya esim cok enteresan biri yemekte birakin antidepresani ufak bir baharat koy onu bile anlar. Gercekten bir gurmeden farki yok. Gerci boyle biseyi bende yapmamDoktora gitmeyi kabul etmiyorsa basin yemegine antidepresani
BIzde bosanmak diye bisey yok. Bi kere bosanipta mutlu olan birini gormedim. Siddet falan olsa tabi bosanmaktan baska care kalmaz ama ben cocuklarima bunu yasatamam. Bosanan anne babanin cocuklari cok sıkıntı cekiyoya bu boşanmakta moda oldu heralde..hiç gerisi düşünülmüyor anca boşan ohhh....
benim eşimde yengeç o da böyle. Başta ılımlı davranmaya çalışıyodum. Ama şimdi yemek öyle mi yapılır falan dediğinde yaptığım şeyi alıp çöpe boşaltıyorum. Susuyo.Yengeç erkeklerinden hic haz etmem, cidden çok biliyolar dir dir dir
Kızımızı banyo yaptırıyoruz yok yavaş dök yok yanacak yok üşütcek yok çabuk ol. Artık banyonun kapısını kitlemeye başladım. Kızım banyo yaparken onla oynamak istediği için karışmayacağına dair söz verdi. Evde akşama kadar hiç bişey yapmıyosun ev hep dağınık dedi. Akşama kadar çocuğun bezlerini bile alıp atmadım. Evi her gün süpürür silerdim toz alırdım. Yapmadım bi kaç gün. Ev savaş alanına döndü tabi. Sonra sustu. Şimdi akşam eve grldiğinde çocuğun oyuncaklarını falan o topluyo. Direk rest çekiyorum. Çıldırttı çünkü
ya bu boşanmakta moda oldu heralde..hiç gerisi düşünülmüyor anca boşan ohhh....
Ben de hemen bosan demedim zaten son çare olarak söyledim
Ayni benim ki. Kizim cok istahsiz butun gun onunla ugrasiyorum. Aksam eve geliyo selam dahi vermeden kizim yemek yedimi diyo bende yedi diyorum ne kadar yedi diyo bende bir kase yedi diyorum sonra hangi kaseyle yedi diyo buyuk kaseylemi kucuk kaseylemi o zaman cildiriyorumbenim eşimde yengeç o da böyle. Başta ılımlı davranmaya çalışıyodum. Ama şimdi yemek öyle mi yapılır falan dediğinde yaptığım şeyi alıp çöpe boşaltıyorum. Susuyo.
Kızımızı banyo yaptırıyoruz yok yavaş dök yok yanacak yok üşütcek yok çabuk ol. Artık banyonun kapısını kitlemeye başladım. Kızım banyo yaparken onla oynamak istediği için karışmayacağına dair söz verdi. Evde akşama kadar hiç bişey yapmıyosun ev hep dağınık dedi. Akşama kadar çocuğun bezlerini bile alıp atmadım. Evi her gün süpürür silerdim toz alırdım. Yapmadım bi kaç gün. Ev savaş alanına döndü tabi. Sonra sustu. Şimdi akşam eve grldiğinde çocuğun oyuncaklarını falan o topluyo. Direk rest çekiyorum. Çıldırttı çünkü
Benim eşimde senin modelden başarılı bi adam ailede sözü dinlenir girdiği ortamdada değer verilir o yüzden kendini her halttan anlıyor sanıyordu ben sonunda şöyle çözdüm o birilerini bıseylerı çok eleştirince dedim ki çok mu mutluluk güzel mi insanların eksiklerini konuşmak hep böyle eleştirmek sen kendine dönüp bi aynaya bak ben ne yapıyorum herşeye karış herşeyi bil firavun da gurur kibir kurbanı oldu kendine gel dedim ağladım tabi ben ev içinde zaten onun istediği biri haline gelmiştim takıntı derecesinde düzenli olmuştum heryerde duzenleyıcıler falan sonra dedim dur kızım kendine gel şimdi benim diyen ev hanımlarından temiz ve duzenlıym ama kendimi hasta etmeden kendime döndüm
Vslla kusura bakmasın paşalar. Bu çocuğun sorumluluğu bendeyse. Kimseye hesap verecek değilim. Ben artık çıldırma noktasını geçtim umursamama noktasına geldim. İstediğini diyo tınlamıyorum.ev işleri senin görevin dediği zamanda. Sen benim yaptığım işin sonucunu beğenmiyosan bende senin eve getirdiğin parayı beğenmiyorum. Ben senin elinden gelene saygı gösteriyorum.Benim elimden de bu geliyo beğenmiyosan kapı orda. Ben kendime de çocuklarıma da yeterim diyorm( büyük yalan yalnız ne halt yiceksem. Hem çocuğa bakıp hem nasıl çalışacaksam) seviyosa katlanacak size iyi kötü. Çünkü biz öyle yapıyoruzAyni benim ki. Kizim cok istahsiz butun gun onunla ugrasiyorum. Aksam eve geliyo selam dahi vermeden kizim yemek yedimi diyo bende yedi diyorum ne kadar yedi diyo bende bir kase yedi diyorum sonra hangi kaseyle yedi diyo buyuk kaseylemi kucuk kaseylemi o zaman cildiriyorum
Anaaaaa benim eşimde başak aynen herşeye bir el atarartık alıştım tınlamıyorum aynı konu sahibi benimkide böyle bende tek bende var sanırdım ben artık karıştığında canım sen yıkarmısın çoçuğu benim işim var eleştirdiği herşeyi ona yaptırıyorum acayip kıl oluyor ben patırdanırken eeee nasılmış oda yaşasın biraz hatta bir keresinde o kadar eleştirdimki küstü gitti yattı daha çoookkk kıl etcem onu dur sen bu tipleri anca empatiyle yola getirebilirizeşiniz başak burcumu çok merak ettim??
Siz b
Benim esimde ailede sulalede cok lafi dinlenir kimse ona sormadan is yapmaz. Isindede cok basarilidir. Kardesi annesi ona asiklar. Her kosulda o hakli. Hakkini yiyemem insanlara karsi cok yardimci. Benim aileme dahi cok yardimlari oldu ama okadar cok lafi varki hic birini gormez oluyorumBenim eşimde senin modelden başarılı bi adam ailede sözü dinlenir girdiği ortamdada değer verilir o yüzden kendini her halttan anlıyor sanıyordu ben sonunda şöyle çözdüm o birilerini bıseylerı çok eleştirince dedim ki çok mu mutluluk güzel mi insanların eksiklerini konuşmak hep böyle eleştirmek sen kendine dönüp bi aynaya bak ben ne yapıyorum herşeye karış herşeyi bil firavun da gurur kibir kurbanı oldu kendine gel dedim ağladım tabi ben ev içinde zaten onun istediği biri haline gelmiştim takıntı derecesinde düzenli olmuştum heryerde duzenleyıcıler falan sonra dedim dur kızım kendine gel şimdi benim diyen ev hanımlarından temiz ve duzenlıym ama kendimi hasta etmeden kendime döndüm