- 19 Ekim 2011
- 7.754
- 8.268
- 398
- 41
- Konu Sahibi SaskinAnne
kızlar merhaba önceden de bir konu açmıştım kayınvalidemin dengesizliği yüzünden. bıktım ben bu kadından 1 seneyi doldurduk evleneli bu kadın yüzünden neredeyse hergün kavga ediyoruz. gıcık oluyorum kadına söyledikleri aklıma geliyor sinirim bozuluyor tutamıyorum çenemi en son kavgamızda "annem sana ne derse desin ben annemden taraf olurum" dedi eşim. benim bir yolunu bulup onu bu düşünceden vazgeçirmem lazım bu yanlış anlaşılmasın çünkü kayınvalidem eşimin yanında bana iyi o yokken iğneli laflar söylüyor cevabını veriyorum yinede susmuyor. acaba annesi hakkında hiç bişey demesem karışmasam annesiyle arama mesafeyi koysam eşim bana karşı düzelirmi? ya birde eşim demezmi ben senin ailene böyle mi davranıyorum diye en son bizimkilerin yanına gittiğimizde bir konu üzerinde tartıştık babam beni kenara çekti uyardı "baba benim suçum yok" dedim olsun o senin eşin dedi ya bu insanların nesine laf edecek eşim sanki. görümcem rahatsız o rahatsız olduğunda ben "ne yapabilirim" dedim diye senden boşanırım o benim ablam bile dedi bana. "sende merhamet kalmamış" dedi ki benim çevremde herkes bilir benim sokaktaki karıncaya kadar merhametli olduğumu ama haklıydım doktormuyum ben ne yapabilirim.
yapıyor yapıyor gelip özür diliyor benden. bu kadını ailemin içine sokmak istemiyorum ama bir yol bulamıyorum
yapıyor yapıyor gelip özür diliyor benden. bu kadını ailemin içine sokmak istemiyorum ama bir yol bulamıyorum