zukkum başlangıç 93.4 güncel 84.1hedef 70.0 ☆☆ Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Mart 2017 2.450 8.769 88 31 Diyette ☺başlangıç 93.4 güncel 80.2 5 Kasım 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi zukkum #21 bulca .!.: Umarım bitirirsiniz,yanlış doğruyu götürme olayıda olmaz diye birşey yok olabilirde ama şuan siz de yok,ben de aöf den işletmeye kayıtlıyım yanlış doğruyu götürme olayı geldi bizede. Genişletmek için tıkla... inşallah yok tur da bende bitirebilirim üni ye o kadar takılmıyorum şu liseyi bir halletsem büyük yük kalkacak üzerimden yok ben seni kastettim meslek lisesi olarak secrersemcmts pazar her hafta okula gitmek gerekiyor ona gidemem demek istedim
bulca .!.: Umarım bitirirsiniz,yanlış doğruyu götürme olayıda olmaz diye birşey yok olabilirde ama şuan siz de yok,ben de aöf den işletmeye kayıtlıyım yanlış doğruyu götürme olayı geldi bizede. Genişletmek için tıkla... inşallah yok tur da bende bitirebilirim üni ye o kadar takılmıyorum şu liseyi bir halletsem büyük yük kalkacak üzerimden yok ben seni kastettim meslek lisesi olarak secrersemcmts pazar her hafta okula gitmek gerekiyor ona gidemem demek istedim