benim değerim 300 liramıydı?...

Kendinizi üzmeye değmez,
hızlı bir arkadaşlık gelişmiş aranızda ve belli ki siz karşınızdaki insanın samimiyetine güvenmişsiniz.Sadece yanılmış oldunuz bu kadar.
Bu 300 lira davası değil,karşınızdakinin kişiliği ile alakalı bir durum.
Ne mutlu ki kısa süre içerisinde gerçek yüzünü görmüşsünüz.

Konuyu açan arkadaşın hangi hareketi küçük düşürücüydü size göre,açıklarsanız belki sorunuz mantık kazanır....?

bu bayan muhalefet olmak için muhalefet olmayı çok seviyor yazdığı cümleleri dikkatle okusanız ne kadar basit konuştuğunu farkedebilirsiniz zaten tanıyorum başka konulardan da kendisini o yüzden önemsemeyin hayata sığ bakıp yargılayanlardan o da

Son düzenleme:

öyle tabi..sadece üzüldüğüm sizinde dediğiniz gibi samimiyetine güvenmiş olmam..vardır elbet bundada bir hayır..

Anladığım kadarı ile çok fazla samimiyetiniz oluşmadı daha sevgili bile olamadınız. O biraz karaktersiz olabilir, bir de çok samimi bir insan parasını rahat harcayınca korkmuş olabilir, bir arkadaşımın da başına gelmişti bu kendisinden hoşlanan birinin parasını harcamış yemiş içmiş bi haftada 250 tl borç yapmıştı sonra öderim demişti, çocuk da kızın bundan hoşlanmadığını anlayınca paramı ver diye tutturmuş ve kızı çok zor durumda bırakmıştı. Bence burda suçlu olan tanımadığı insanın parasını bu kadar rahat harcayandır 300 tl de az para değil açıkçası, sevgili bile olsa 300 tl verene kdr 2 kere düşünürdüm ben bu niye bnm paramı istiyo gitsin kredi çeksin derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…