bu ayın başında bir arkadaşım vasıtasıyla x kişiyle tanıştım ama benim herhangi bi niyetim yoktu ona karşı bi daha göreceğimi bile tahmin etmiyordum ama o arkadaşım vasıtasıyla hep birlikte pikniklere vs gitmeye başladık daha sonra bi gün beni kız kardeşiyle tanıştırdı benimde şofbenim bozulmuştu banyo yapayım diye götürmüş meğerse beni bıraktı çıktı gitti ondan sonra iyi bir arkadaş olacağımızı düşündüm zor zamanımda destek oldu diye teşekkür ettim sonra bi kaç kere de arkadaşıma süprizler fln yaptık iş yerine.ben onların aralarında bişey var sanıyordum ki arkadaşım bana onun benden hoşlandığını ama bana bağlanmaktan çok korktuğunu söylediğini söyledi ilk defa bir kız arkadaşımı ailemle tanıştırdım dedi (gerçektende hepsiyle tanıştım) bende yok dedim ben birini istemiyorum zaten çok ağır şeyler yaşadım daha atlatamadım dedim hatta ben sizin aranızda bişey var sanmıştım dedim yok dedi o öyle samimidir ama ben anlamıştım sende çok tepkisiz kalınca konuşayım dedim dedi bende söyledim toparlanmam lazım şu halime bak banyo bile yapamıyorum ne sevgilisi dedim bu arada ehliyet kursuna gidiyorum ben akşamları bana arabasıyla araba kullanmayı öğretti gece ateşlendim sabaha kadar hastanede başımda bekledi a'dan z'ye herşeyini biliyordum aile sırlarına kadar... bişeyler olur gibiydi her akşam mutlaka görüşürüyorduk eve gider gitmez telefonla sabahın köründe gün içinde yine aramalar vs. bu kadar kısa sürede gelirlerimiz bile birbirine karıştı o derece hiç çekinmiyorduk dedim hatta bişey olsun olmasın çok önemli değil benim için çok iyi bir arkadaşım oldu diye seviniyordum sonra farklı konular açıldı dedi ben kendimi geliştirirm vs üniversite okurum senin istediğin gibi biri olurum sen yeter ki iste beni dedi ben herşeye razıyım..burda bir çağrı merkezinde çalışıyor bende aynı yerde yurt dışı çağrıları alıyorum ingilizce ve almanca...dedim tamam bakalım zamanla herşey dedim 2 gün geçti görüşemedik birden msj attı kız kardeşinin kıyafetlerine kadar herşeyini istedi noldu dedim tamam veririm nolcakda ne oldu dedim zar zor geldi içmiş..dedi sen bi iki seneye avukat olucaksın benim yaşım oldu 30 şu hale bak keman kursuna gidiyorsun sürekli bişeyler yapıyorsun dedi bende kurstan yeni çıkmıştım sen bana çok fazlasın ben anladım ki yapamıcam dedi tamam dedim olsun yani herşey sevgililik değil ya arkadaş olalım dedim hayır dedi istemiyorum eşyalarımla paramı ver diye tutturdu şok oldum şimdi bendede yok veririm dedim ay sonu nerden bulayım..olmaz ne yap et ver paramı bende sıkışığım dedi ayarlamaya çalışıyorum şu anda da..az önce çalıştığı yere gidip bendeki herşeyi verdim ''nerde para?'' dedi resmen öyle iğrendim ki dedim vericem keşke önceden deseydin hiç aklıma gelmedi böyle yapacağın dedim ''bi iki güne getir paramı'' dedi eşyaları aldı döndü gitti öyle kaldım...ben anlamadım ben ona ne yaptım ki bu kadar acımasız oldu...hala şoktayım para mıydı yani istediği tek şey? ...''yazık''...dedim sadece arkasından...
Şu 300 lira bu konunun neresinde geçiyor bir yakalasaydım...
canim önce tecrübe edinmis oldun.. bence ciddiymis o kisi ama özgüveni yerinde degilmis.. hani malum erkekler kadinlardan maddi konuda daha yüksekde olmak ister bunuda o dert yapmis bana göre.. gurur yapmis.. egitim farkini önde bulundurmus.. yasida oldugundan dolayi yani öyle dedigine göre evlenip yolunu cizmek istemis.. hayirlisi olsun.. birak o yaptigiyla kalsin.. : ) bellkide cok sevdi ama gururuna yenik düsdüü... seni yeni asklar bekler derim kiymetini bilen elbet gelcekhayirlisi olsun
para para diye delirmesi beni çok şaşırttı paramı ver numaramı değiştiricem dedi bana beni bekliyormuş
Anlayamadım ki o 300 lira mevzuunu
Sen borç mu almıştın onu mu istedi?
Anlayamadım ki o 300 lira mevzuunu
Sen borç mu almıştın onu mu istedi?
demek cok ihtiyaci varmis... :S bisey diyemicem seni anlamiyoum herkes sasirir yani... sanki hersey para misali ... ama düsünme bence bosver gitsin.. : )
Kamera nerede diye sordun mu?
Hayır yani şaka falan sandım okurken bu nedir abi ya
ben şok oldum resmen para gelir gider ben iyi bir insan istiyordum sadece o da olmadı...
ısrarla istediği para 300 lira keşke ay başı olsaydı ah ah perde diktirdim bileydim diktirirmiydim hiç
ah benim koca kafam...
Senin hatan!
Hiç tanımadığın biriyle paralarını nasıl ortak harcarsın ki?
Niye böyle bir şeye gereksinim duyarsın ki?
Para kişiseldir ancak çok özel kişilerle paylaşılır o da yeri ve zamanı gelince...
ben önemsemedim açıkçası gereksinimle bir ilgisi yok eksik fazla ne olacak para kazanılır ama parayla kimin ne olduğu anlaşılır...
para kişiseldir belki ama çok özel kişilerle paylaşılmaz harcanması gerekir harcanır...
herkesi bilemem ben paraya değer veren biri değilim
Ne yalan söyleyeyim ben paraya değer ya da önem veririm.
Zaten önem verdiğim için değer bulduklarımla paylaşmak isterim.
Bir insanın da o değere erişmesi de pek kolay olmuyor hayatımda. Çünkü kendim kazanıp kendim biriktirip kendim harcarım. Tanımadığım biri için emeklerim uğruna başımı ağrıtamam da onun da başının ağrımasını istemem...
doğrudur ben tahmin edemedim gerçekten hayatımda kalıcı olabileceğini düşünmüştüm bu devirde paradan daha önemli benim için...
sadece şu an canım çok acıyor...bilmiyorum neden...
Canının acıması küçük duruma düşmek olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?