bu ayın başında bir arkadaşım vasıtasıyla x kişiyle tanıştım ama benim herhangi bi niyetim yoktu ona karşı bi daha göreceğimi bile tahmin etmiyordum ama o arkadaşım vasıtasıyla hep birlikte pikniklere vs gitmeye başladık daha sonra bi gün beni kız kardeşiyle tanıştırdı benimde şofbenim bozulmuştu banyo yapayım diye götürmüş meğerse beni bıraktı çıktı gitti ondan sonra iyi bir arkadaş olacağımızı düşündüm zor zamanımda destek oldu diye teşekkür ettim sonra bi kaç kere de arkadaşıma süprizler fln yaptık iş yerine.ben onların aralarında bişey var sanıyordum ki arkadaşım bana onun benden hoşlandığını ama bana bağlanmaktan çok korktuğunu söylediğini söyledi ilk defa bir kız arkadaşımı ailemle tanıştırdım dedi (gerçektende hepsiyle tanıştım) bende yok dedim ben birini istemiyorum zaten çok ağır şeyler yaşadım daha atlatamadım dedim hatta ben sizin aranızda bişey var sanmıştım dedim yok dedi o öyle samimidir ama ben anlamıştım sende çok tepkisiz kalınca konuşayım dedim dedi bende söyledim toparlanmam lazım şu halime bak banyo bile yapamıyorum ne sevgilisi dedim bu arada ehliyet kursuna gidiyorum ben akşamları bana arabasıyla araba kullanmayı öğretti gece ateşlendim sabaha kadar hastanede başımda bekledi a'dan z'ye herşeyini biliyordum aile sırlarına kadar... bişeyler olur gibiydi her akşam mutlaka görüşürüyorduk eve gider gitmez telefonla sabahın köründe gün içinde yine aramalar vs. bu kadar kısa sürede gelirlerimiz bile birbirine karıştı o derece hiç çekinmiyorduk dedim hatta bişey olsun olmasın çok önemli değil benim için çok iyi bir arkadaşım oldu diye seviniyordum sonra farklı konular açıldı dedi ben kendimi geliştirirm vs üniversite okurum senin istediğin gibi biri olurum sen yeter ki iste beni dedi ben herşeye razıyım..burda bir çağrı merkezinde çalışıyor bende aynı yerde yurt dışı çağrıları alıyorum ingilizce ve almanca...dedim tamam bakalım zamanla herşey dedim 2 gün geçti görüşemedik birden msj attı kız kardeşinin kıyafetlerine kadar herşeyini istedi noldu dedim tamam veririm nolcakda ne oldu dedim zar zor geldi içmiş..dedi sen bi iki seneye avukat olucaksın benim yaşım oldu 30 şu hale bak keman kursuna gidiyorsun sürekli bişeyler yapıyorsun dedi bende kurstan yeni çıkmıştım sen bana çok fazlasın ben anladım ki yapamıcam dedi tamam dedim olsun yani herşey sevgililik değil ya arkadaş olalım dedim hayır dedi istemiyorum eşyalarımla paramı ver (300 lira) diye tutturdu şok oldum şimdi bendede yok veririm dedim ay sonu nerden bulayım..olmaz ne yap et ver paramı bende sıkışığım dedi ayarlamaya çalışıyorum şu anda da..az önce çalıştığı yere gidip bendeki herşeyi verdim ''nerde para?'' dedi resmen öyle iğrendim ki dedim vericem keşke önceden deseydin hiç aklıma gelmedi böyle yapacağın dedim bir alacağım var o da 25inde vericek 500 lira radyoda sabah haberleri okuyorum radyodanda ayın başına alıcam dedim ''bi iki güne getir paramı'' dedi eşyaları aldı döndü gitti öyle kaldım...ben anlamadım ben ona ne yaptım ki bu kadar acımasız oldu...hala şoktayım para mıydı yani istediği tek şey? ...''yazık''...dedim sadece arkasından...
Son düzenleme: