- Konu Sahibi balbocugu_85
-
matematik okuyorum bir yandan formasyon alıyorum.biryandn özel derse gidiyorum.işte arta kalan zamandada kocamla ilgileniyorum.ne kadar vakit kalırsaçok zor çok.sadece çalışan bir bayan gibi değilim eve gelince ders çalışmak zorundayım. bölümün çok zor.işler desen yetişmiyor.çocugum yok.daha yeni evliyiz 7 aylık
iyi geceler nymphadory
isin cok zor su peri nasil yapiyorsun hepsini bi arada
ben yapamazdim galibacok zor bi tempo
çok zor çok allah yardımcımız olsun.eşimde medikal de çalışıyor benim senin gibi.birde benimle ugraşıyor
Uğraşsın tabi erkeklerin işi ne :) Eşinin işide stresli sanada ona da kolaylık versin Allah. İstanbuldan iş yaptığımız çok medikalci vardı belki tanışmışızdır geçen seneki tüyapta falan. İnşallah biran önce biter okulun birde bebişle şenlenir eviniz.
laboratuvar cihazları üzerine bizimkinin işi.onların ilaçları hormonları falan hastanelerle çalışıyorlar.evet en önemli işi benimşimdilik evin bebeği benim okul bitsin inşallahh bebeiş için çalışmalara beşlarız.sende varmı bebiş düşünüyormusunuz
askerlik evet büyük problem evli çiftler için hayırlısı bakalım geçeer gider.hadi bakalımm yaa bende istiyorum aslında bazen ama eşim istemiyor bebek
aslında ikimizde halaa çocuk gibiyiz ben 23 eşim 25 yaşında.daha biz büyümedik ki.ona da hak veriyorum yani.zaten hala sevgili gibiyiz sanki beraber eve çıkmışız gibi :))) herşey çok güzel 2-3 sene baaşbaşa tatil yapmak istiyormuş beyefendi bende pekala dedim
evet haklısıın.sen buarada konunun başında kısır falan demişsin canım çekti yahu
iyi geceler kızlar nasılsınız bende ankaradan naz iki buçuk yıllık ewliyim 1 yaşında kızım var adı alya canan çelişmıyorum kızlar ewde kızıma bakıyorum dünyanuın en güzel şeyi anne olmak aman emanetlerimize iyi bakalım meleklerimize ben sevgiyi özlemi herşeyi kızım doğunca öğrendim sizler napıyosunuz kızlar tanıtın kendinizi
hoşgeldin canım. allah bağışlasın bebişini. ablamda öyle der. onunda 14 aylık kızı var bebeğim olduktan sonra anladım gerçek aşkı sevgiyi saflığı der hep. darısı başımıza inşallah
ayy sorma şimdi sen hatırlattın yine dştü benimde aklıma. oruç tutucam yarın. ezanda okundu mu bilmiyorum bu saatten sonrada yapılmaz ki kısır
anin inşallah canım allah her kadına nasip etsin anneliği bu arda kimin canı kısır çekti 2 gün önce benim canımda istedi saat gecenin biri kalktım yaptım valla bu arada imsak vakti 05. 24 kızlar daha var zaman yapabilirsiniz allah kabul etsin canım orucunu inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?