- Konu Sahibi balbocugu_85
ya skopca bişey diycem yaaa. avatarında nasıl bir hüzün var biliyor musun? her baktığımda alıyor götüryor beni. sana kahve falı bakmayı çok isterdim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya skopca bişey diycem yaaa. avatarında nasıl bir hüzün var biliyor musun? her baktığımda alıyor götüryor beni. sana kahve falı bakmayı çok isterdim.
Biliyor musun bakmayı bir gün resmini çekip koyayım bak olur mu![]()
kız resimden fal mı olur güldürdün beni. geçende ankaradan bi arkadaşım arayıp " sen benim adıma iç, kapat. çaldır beni ben seni ararım bakarsın falıma dedi" olsa keşke ama öyle olmuyor.![]()
ah canım keşke öyle olsa yüzyüze olmayınca olmuyor malesefgaybı Allah bilir tabi ben sadece hissettiklerimi söylüyorum. gelecekten çok o anı anlatıyorum. senin içini sana döküyorum yani.
![]()
eğlence işte bizimki öyle özledimki sabahlara kadar sohbet edip kahve içip fal bakmayı. üniversitedeyken ve sonrasında yalnız yaşarken hep öyle geçerdi zaman. Bu şehre dönüp evlenince yalnız kaldım resmen. bir acı kahve yanına sohbeti lokum yapmayı özledim![]()
hoşgeldin temmuzzmerhaba
hoşbuldum nasılsınız gece kuşları uykuunuz yok herhalde