• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

:9::9: uyumayan hatunlar bide ben selam veriyim :42: :9:

Benim uyku düzenim çok fena kaçtı. bazen hiç uyumadan eşimi yolcu ediyorum işe. arada bir uyku ilacı alıp düzene sokuyorum. Site öyle dopdoluki insan kalkamıyor başından. birde benim evlilik maceramı paylaştım buradan. onları takip ediyorum vakit nasıl geçiyor anlamıyorum :8:

Benim uyku düzenim çok fena kaçtı. bazen hiç uyumadan eşimi yolcu ediyorum işe. arada bir uyku ilacı alıp düzene sokuyorum. Site öyle dopdoluki insan kalkamıyor başından. birde benim evlilik maceramı paylaştım buradan. onları takip ediyorum vakit nasıl geçiyor anlamıyorum :8:

fotolarına baktım ve kocaman bi maşallah size nasıl yakışmışsınız :nazar: bende bi düzene girdi diyorum sonra yine bozuluyo öğrenci olduğum için düzenli bi hayatım yol malesef :50:

bende 2 haftadır doğru düzgün uyumuyorum.geçen bende eşimi gönderdim öyle yattım.çok kötü bir alışkanlık mahvoluyorum

nympadory cim nickinin anlamini sorsam bi sakincasi olurmuki :78: merak ettim canim :8:

:9::9: o kadar çok kişi yakındı ki nikimden yazamıyoruz diye :27: mitolojik bi isim canım güzel peri demekmiş bi filmde kızın ismiydi anlamı hoşuma gitti ama pişmanım zor nikli kız diyolar bana :9:

Back