• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

ben gece uyumayi sevmiyorum bu aralar :9: ne guzel cok sessiz oluyo cok seviyorum :1: ama sonrada okula gec kalip duruyorum :19:

Son düzenleme:
fotolarına baktım ve kocaman bi maşallah size nasıl yakışmışsınız :nazar: bende bi düzene girdi diyorum sonra yine bozuluyo öğrenci olduğum için düzenli bi hayatım yol malesef :50:

ayyy canımmm çok teşekkür ederim. Yakıştırmayanlar çoğunlukta ama olsun :9: uzun sayıf esmer erkek kısa şişman açık tenli hatun :8: ahhh öğrenciysen kıymetini bil valla ben mumla arıyorum o günleri. Nevşehirde okudum bende erciyes üniversitesiydi o zamanlar..

:9::9: o kadar çok kişi yakındı ki nikimden yazamıyoruz diye :27: mitolojik bi isim canım güzel peri demekmiş bi filmde kızın ismiydi anlamı hoşuma gitti ama pişmanım zor nikli kız diyolar bana :9:

yok benim cok hosuma gitti orijinal, yazilmasi kolay bence.
Nymphadora diye isim biliyodum bende ama hatirlayamadim hangi filmde oldugunu
tskrler canim cvpladigin icin :71:

ayyy canımmm çok teşekkür ederim. Yakıştırmayanlar çoğunlukta ama olsun :9: uzun sayıf esmer erkek kısa şişman açık tenli hatun :8: ahhh öğrenciysen kıymetini bil valla ben mumla arıyorum o günleri. Nevşehirde okudum bende erciyes üniversitesiydi o zamanlar..

ikinizinde çok masum suratınız var o çok hoşuma gitti birde eşin dayıma çok benziyo =)

yok benim cok hosuma gitti orijinal, yazilmasi kolay bence.
Nymphadora diye isim biliyodum bende ama hatirlayamadim hangi filmde oldugunu
tskrler canim cvpladigin icin :71:

aslında o nymphadora ilk onu denedim ama almışlar :9: bende sonunu değiştirdim :27: sanırım harry pottermiydi neydi :D teşekkür ederim bu arada canım :71:

ben denizlide canım muhasebe ama 2 yıllık farklı hayallerim var inşallah bölmümü hiç sevmem de :32:

koooş koşabildiğin kadar. Ben çok pişmanım resim için eğitim almadığıma. Şimdi bile bazen tekrar denesem mi diyorum resim için sınavı. Okul biter bitmez işe girdim. Özel sektör beni herşeyden soğuttu. İş elbette olur. Ama hayaller beklemezzz :16:

koooş koşabildiğin kadar. Ben çok pişmanım resim için eğitim almadığıma. Şimdi bile bazen tekrar denesem mi diyorum resim için sınavı. Okul biter bitmez işe girdim. Özel sektör beni herşeyden soğuttu. İş elbette olur. Ama hayaller beklemezzz :16:

haklısın valla bakalım mayısta belli olcak herşey inşallah umduğum gibi olur :69:

balbocugu sen ne yapıosun çalışıyormusun ?

Canım ben Medikal firmasında ihale satış bölümündeydim ama nişandan önce saatleri uymadığı için ayrılmak zorunda kaldım. Eşimde şimdi izin vermiyor tekrar medikale dönmeme :59: sen napıyorsun canım?

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım size iyi muhabbetler gelirim ben yine :9: iyi geceler hepücüğünüze :71:

Canım ben Medikal firmasında ihale satış bölümündeydim ama nişandan önce saatleri uymadığı için ayrılmak zorunda kaldım. Eşimde şimdi izin vermiyor tekrar medikale dönmeme :59: sen napıyorsun canım?

ben okuyorum şuanda bir yandan çalışıyor sayılırım.ama vaktimin çoğu okumakla geçiyor

Ne okuyorsun canım? Hem okuyup hem eve nasıl yetişiyorsun. Çocuğun falan var mı?

matematik okuyorum bir yandan formasyon alıyorum.biryandn özel derse gidiyorum.işte arta kalan zamandada kocamla ilgileniyorum.ne kadar vakit kalırsa :50: çok zor çok.sadece çalışan bir bayan gibi değilim eve gelince ders çalışmak zorundayım. bölümün çok zor.işler desen yetişmiyor.çocugum yok.daha yeni evliyiz 7 aylık

Back