• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de KK'dan arkadaşlarım olsun :(

iyi geceler nymphadory

isin cok zor su peri nasil yapiyorsun hepsini bi arada
ben yapamazdim galiba :50: cok zor bi tempo

Son düzenleme:
matematik okuyorum bir yandan formasyon alıyorum.biryandn özel derse gidiyorum.işte arta kalan zamandada kocamla ilgileniyorum.ne kadar vakit kalırsa :50: çok zor çok.sadece çalışan bir bayan gibi değilim eve gelince ders çalışmak zorundayım. bölümün çok zor.işler desen yetişmiyor.çocugum yok.daha yeni evliyiz 7 aylık

offf canım naptın sen yaaa Allah yardımcın olsun. Sende yeni evliymişsin Allahım huzurunuzu bereketinizi bol etsin.. Bizde 5 aylık evliyiz. Matematik zordur. Benimde kaynım matematik öğretmeni. Öğretmenlik zor. Eşimde öğretmen. Ataması yok hala :( sürünüyor garibim. Senin eşin ne iş yapıyor sorması ayıp.

çok zor çok allah yardımcımız olsun.eşimde medikal de çalışıyor benim senin gibi.birde benimle ugraşıyor:32:

iyi geceler nymphadory

isin cok zor su peri nasil yapiyorsun hepsini bi arada
ben yapamazdim galiba :50: cok zor bi tempo

ruyamsın işte gittiği kadar gidiyor bakalım ne kadar yapabildiğimi sınavların sonunda görücem.benimde pek yapabildiğim söylenemez herbirinden birer tutam tabiri caizse...

çok zor çok allah yardımcımız olsun.eşimde medikal de çalışıyor benim senin gibi.birde benimle ugraşıyor:32:

Uğraşsın tabi erkeklerin işi ne :) Eşinin işide stresli sanada ona da kolaylık versin Allah. İstanbuldan iş yaptığımız çok medikalci vardı belki tanışmışızdır geçen seneki tüyapta falan. İnşallah biran önce biter okulun birde bebişle şenlenir eviniz. :emir_bebek:

Uğraşsın tabi erkeklerin işi ne :) Eşinin işide stresli sanada ona da kolaylık versin Allah. İstanbuldan iş yaptığımız çok medikalci vardı belki tanışmışızdır geçen seneki tüyapta falan. İnşallah biran önce biter okulun birde bebişle şenlenir eviniz. :emir_bebek:

laboratuvar cihazları üzerine bizimkinin işi.onların ilaçları hormonları falan hastanelerle çalışıyorlar.evet en önemli işi benim:66::66: şimdilik evin bebeği benim :69: okul bitsin inşallahh bebeiş için çalışmalara beşlarız.sende varmı bebiş düşünüyormusunuz:49:

laboratuvar cihazları üzerine bizimkinin işi.onların ilaçları hormonları falan hastanelerle çalışıyorlar.evet en önemli işi benim:66::66: şimdilik evin bebeği benim :69: okul bitsin inşallahh bebeiş için çalışmalara beşlarız.sende varmı bebiş düşünüyormusunuz:49:

Biz çok istiyoruz canım ama bir sürü engel var :59: henüz eşim askerliğini yapmadı, ataması gelmedi vs. Ama heran müjdede verebilirim belli olmaz yani :9:

askerlik evet büyük problem evli çiftler için hayırlısı bakalım geçeer gider.hadi bakalımm yaa bende istiyorum aslında bazen ama eşim istemiyor bebek:49:

askerlik evet büyük problem evli çiftler için hayırlısı bakalım geçeer gider.hadi bakalımm yaa bende istiyorum aslında bazen ama eşim istemiyor bebek:49:

yaşlarınız gençse o yüzden istemiyordur belki. Ben çok geç anne olmak istemiyorum o yüzden istiyorum. Eşimde 27 yaşında. Beni annem 17sinde doğurmuş ve şimdi arkadaş gibiyiz. Bende öyle olayım istiyorum çocuğumla. 26ya giricem haziran ayında. Kendi kendime dert ediyorum ya geç hamile kalırsam yada kalamzsam diye :59:

aslında ikimizde halaa çocuk gibiyiz ben 23 eşim 25 yaşında.daha biz büyümedik ki.ona da hak veriyorum yani.zaten hala sevgili gibiyiz sanki beraber eve çıkmışız gibi :))) herşey çok güzel 2-3 sene baaşbaşa tatil yapmak istiyormuş beyefendi bende pekala dedim:70::70::70:

aslında ikimizde halaa çocuk gibiyiz ben 23 eşim 25 yaşında.daha biz büyümedik ki.ona da hak veriyorum yani.zaten hala sevgili gibiyiz sanki beraber eve çıkmışız gibi :))) herşey çok güzel 2-3 sene baaşbaşa tatil yapmak istiyormuş beyefendi bende pekala dedim:70::70::70:

aslında biraz haklı eşin. çünkü kadınlar anne olunca ister istemez sevgileri bölünüyor ve ilgileri çocuğa yoğunlaşıyor. ama çocuk kalma konsuuna gelince çocuğun olsa bile çocuk kalabilirsin içinde biter herşey. eşinde kafa dengi hayat doluysa hiç bitmez o çocuk heycanınız. :emir_bebek:

evet haklısıın.sen buarada konunun başında kısır falan demişsin canım çekti yahu :30:

iyi geceler kızlar nasılsınız bende ankaradan naz iki buçuk yıllık ewliyim 1 yaşında kızım var adı alya canan çelişmıyorum kızlar ewde kızıma bakıyorum dünyanuın en güzel şeyi anne olmak aman emanetlerimize iyi bakalım meleklerimize ben sevgiyi özlemi herşeyi kızım doğunca öğrendim sizler napıyosunuz kızlar tanıtın kendinizi :16:

iyi geceler kızlar nasılsınız bende ankaradan naz iki buçuk yıllık ewliyim 1 yaşında kızım var adı alya canan çelişmıyorum kızlar ewde kızıma bakıyorum dünyanuın en güzel şeyi anne olmak aman emanetlerimize iyi bakalım meleklerimize ben sevgiyi özlemi herşeyi kızım doğunca öğrendim sizler napıyosunuz kızlar tanıtın kendinizi :16:

hoşgeldin canım. allah bağışlasın bebişini. ablamda öyle der. onunda 14 aylık kızı var bebeğim olduktan sonra anladım gerçek aşkı sevgiyi saflığı der hep. darısı başımıza inşallah :emir_bebek:

hoşgeldin nazzz senide bebegin uyandırdı herhalde.saat 4 olmuş yaa.heralde ben yine sabaha kadar durucam.biz bahsettik diğer sayfaalarda ama söyliyim ben öğrenciyim 7 aylık evliyim çocugum yok.öyle işte.annelik en güzel şey evet.bende çocugumu büyütürken çalışmayı düşünmüyorum.sürekli onla ilgilenmek her anını görmek tarifsiz olsa gerek ...

hoşgeldin canım. allah bağışlasın bebişini. ablamda öyle der. onunda 14 aylık kızı var bebeğim olduktan sonra anladım gerçek aşkı sevgiyi saflığı der hep. darısı başımıza inşallah :emir_bebek:

anin inşallah canım allah her kadına nasip etsin anneliği bu arda kimin canı kısır çekti 2 gün önce benim canımda istedi saat gecenin biri kalktım yaptım valla bu arada imsak vakti 05. 24 kızlar daha var zaman yapabilirsiniz allah kabul etsin canım orucunu inş. :52:

ayy sorma şimdi sen hatırlattın yine dştü benimde aklıma. oruç tutucam yarın. ezanda okundu mu bilmiyorum bu saatten sonrada yapılmaz ki kısır :1:

daha var ezana.bide ezana bakma ramazan dışındaki aylarda ezan biraz daha geç okunur.imsak vaktine bak ama girmemiştir henüz.saat daha 4.bu baya komik oldu:9:henüz çok erken daha 4 :9::9:

anin inşallah canım allah her kadına nasip etsin anneliği bu arda kimin canı kısır çekti 2 gün önce benim canımda istedi saat gecenin biri kalktım yaptım valla bu arada imsak vakti 05. 24 kızlar daha var zaman yapabilirsiniz allah kabul etsin canım orucunu inş. :52:

benim canım çekti :((( hemde çok.malzemede yok.neyse çorba ve çigköfteyle idare edicem.bu saatte yemişken bende mi oruç tutsam ki.iyi olur

ayyy kızlar dışarıyı sel götürüyor. Şimşek çakıyooor :14: ben çok korkarım gökgürültüsünden. Kızlar bana müsade nolur kusuruma bakmayın ellerim titredi valla korkudan. Gidip sokuluyum aşkıma :17: Su-peri samimi sıcak sohebtin için teşekkürler. İrtibatımızı koparmayalım inşallah. yarın bakarım yazdıklarınıza. öpüyorum kocaman hepinizi iyi geceler. Çooook teşekkür ederim hepinize :16:

Back