Benim de 14 yıl sonra bir evim oldu!

Her bir köşesi çok güzel olmuş evinizin.. Güle güle sağlıklı günlerde oturmayı nasip etsin Rabbim :)

eviniz çok güzel..iyi günlerde sağlıkla,sıhhatle oturun inşaallah..size parkelerinizin ne renk olduğunu sorucam.beyazmı,yoksa aralarında çizgileri,damarları olan bir parkemi ve kullanışı:nazar::nazar: nasıl,memnıunmusunuz?

Nefis! Çok iç açıcı tonlarda huzur veren bir ev! Allah tadını aldırsın, olmayanlara da gönüllerindekini nasip etsin inşallah!

eviniz çok güzel..iyi günlerde sağlıkla,sıhhatle oturun inşaallah..size parkelerinizin ne renk olduğunu sorucam.beyazmı,yoksa aralarında çizgileri,damarları olan bir parkemi ve kullanışı:nazar::nazar: nasıl,memnıunmusunuz?

Amin çok teşekkürlerrr...parke VARİO LAREX parkenin rengi kırık beyaz ,evde beyazı çok kullandığım için ve de beyaz da ton tutturmak gerçekten zor olduğu için duvar rengiyle aynı renk parke tercih ettim....yakından bakınca flu çizgileri var ama budaklı olanlardan değil...tek parça baktığın zaman çizgiler belliydi ama döşenmiş halinde hiç belli olmuyor düz gibi sanki....kullanımına gelince tozu asla belli etmiyor fakar kıl tüy ne varsa gösteriyor...ilk zaman sinir oluyordum ama artık alıştım hergün süpürürsen sorun yok..:)))eski evimdeki parkem koyu renkti ve o zaman da mutlaka ki kıl tüy oluyormuştur üzerinde ama ben görmüyordum şu an en azından görüyorum ve kaçışı yok süpürmek zorunda kalıyorum..:))))ha bir de ilk zaman silince dalga bırakıyordu o yüzden tavsiye etmiyordum ama artık arkadaşların tavsiye ettiği bi vileda aldım sorun ortadan kalktı...umarım yardımcı olabilmişimdir....daha iyileri sizlere...

çok güzel olmuş eviniz... Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin...

COk ferah mis gibi bı ev mutlulukla oturun inşallah allah nazardan korusun:nazar: mutfak çok guzel ama halisini sevmedim belki resimden koyü çıkmıştır sevgiler

eviniz harika olmuş. hayalimdeki evde oturuyorsunuz. bu ev benim olsa herelde tek fark mutfak mürdüm-beyaz olurdu. o da pembe mor tutkumdan.güle güle oturun inşallah..
aslında biz de üç yıl önce çok güzel bir ev aldık, kendi evimizde oturuyoruz ama borç çok olunca içinde istediğim değişiklikleri yapamadım henüz. sırası geldikçe yapıyorum kendimce bişeyler. yorumları 14. sayfaya kadar okudum ama merak ettiğim şeyi soran olmamış. koridordaki halıları merak ettim. ben de öyle bişey istiyorum.hangi marka acaba?? bir de koridordaki aydınlatmanın özelliğini bi anlatsan çok sevinirim.. mutluluğunuz daim olsun..

geç olmuş evınızı almak ama harıka olmuş:1:gercekten cok zevklısınız ancak bu kadar güzel olabılırdı
Allah ağız tadıyla oturmanızı nasıp etsın
darısı bızlere ınş:38::38::38:

çok zevklisiniz... Allah sevdiklerinizle güle güle oturmak nasip etsin.. :16:
beyaz koltukların fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa.. kuğu mobilya burada yok da?

eviniz harika olmuş. hayalimdeki evde oturuyorsunuz. bu ev benim olsa herelde tek fark mutfak mürdüm-beyaz olurdu. o da pembe mor tutkumdan.güle güle oturun inşallah..
aslında biz de üç yıl önce çok güzel bir ev aldık, kendi evimizde oturuyoruz ama borç çok olunca içinde istediğim değişiklikleri yapamadım henüz. sırası geldikçe yapıyorum kendimce bişeyler. yorumları 14. sayfaya kadar okudum ama merak ettiğim şeyi soran olmamış. koridordaki halıları merak ettim. ben de öyle bişey istiyorum.hangi marka acaba?? bir de koridordaki aydınlatmanın özelliğini bi anlatsan çok sevinirim.. mutluluğunuz daim olsun..

çok teşekkürler canım...inşallah siz de zamanla eksiklerinizi tamamlarsınız...biz de evi aldıktan sonra baya bi bekledik içini yaptırıp taşınabilmek için...Rabbim tez zamanda borçlarımızdan kurtarsın inşallah hayırlısıyla...:))koridordaki halılar TFANNY HALI(saray halının yeni çıkardığı bi markaymış) koridordaki ve salondaki aydınlatmalar içten led aydınlatma...avizede mi yoksa led aydınlatma mı die çok kararsız kalmıştım yaptırmadan önce çünkü çok şık avizeler de vardı...sanki böylesi daha sade ve şık oldu tavsiye ederim ışığı da göz yormuyor...yardımcı olabilmişsem sevinirim...siz de eviniz de mutlulukla ,sağlıkla oturun inşallah...

çok zevklisiniz... Allah sevdiklerinizle güle güle oturmak nasip etsin.. :16:
beyaz koltukların fiyatını öğrenebilir miyim sakıncası yoksa.. kuğu mobilya burada yok da?

Allah razı olsun...daha iyileri sizlerin olsun...salondaki beyaz koltukların fiyatı 5.800 lira (2 üçlü-1 tekli- 1 de pufu var)

Amin çok teşekkürlerrr...parke VARİO LAREX parkenin rengi kırık beyaz ,evde beyazı çok kullandığım için ve de beyaz da ton tutturmak gerçekten zor olduğu için duvar rengiyle aynı renk parke tercih ettim....yakından bakınca flu çizgileri var ama budaklı olanlardan değil...tek parça baktığın zaman çizgiler belliydi ama döşenmiş halinde hiç belli olmuyor düz gibi sanki....kullanımına gelince tozu asla belli etmiyor fakar kıl tüy ne varsa gösteriyor...ilk zaman sinir oluyordum ama artık alıştım hergün süpürürsen sorun yok..:)))eski evimdeki parkem koyu renkti ve o zaman da mutlaka ki kıl tüy oluyormuştur üzerinde ama ben görmüyordum şu an en azından görüyorum ve kaçışı yok süpürmek zorunda kalıyorum..:))))ha bir de ilk zaman silince dalga bırakıyordu o yüzden tavsiye etmiyordum ama artık arkadaşların tavsiye ettiği bi vileda aldım sorun ortadan kalktı...umarım yardımcı olabilmişimdir....daha iyileri sizlere...

Güle güle oturun eviniz çok güzel gerçekten.
Ben de yeni taşındım ve parkelerim açık renk.
Evde mob kullanıyorum,çokta memnundum şimdiye kadar.
Ama parkeler hem çok temizlenmiş gibi durmuyor ve mob iz bırakıyor.
Hangi ürünü kullandığınızı öğrenmek istiyorum.

Harika olmuş Allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah. İçim gitti resmen ferah ışıl ışıl süper, mükemmel...

Güle güle oturun eviniz çok güzel gerçekten.
Ben de yeni taşındım ve parkelerim açık renk.
Evde mob kullanıyorum,çokta memnundum şimdiye kadar.
Ama parkeler hem çok temizlenmiş gibi durmuyor ve mob iz bırakıyor.
Hangi ürünü kullandığınızı öğrenmek istiyorum.

Çok teşekkürler...buharlı mopu ben de denedim fakat çok dalga bıraktı...bana bi arkadaşım scotch brite ın microfiber viledasını tavsiye etti şu an onu kullanıyorum iz bırakmıyor memnunum... bu temizlik konusunda bütün bayanların Allah yardımcısı olsun..:)))

Ev tam benlik.Beyaz, acik renkler,isiklandirmalar.Cok güzel olmus,bayildim.Mutfak hele,ne güzel büyük mutfak.mutfaga bayildim.cok güzel olmus.Ömür boyu yüzünüzde gülümsemeyle oturun insallah

Çok teşekkürler...buharlı mopu ben de denedim fakat çok dalga bıraktı...bana bi arkadaşım scotch brite ın microfiber viledasını tavsiye etti şu an onu kullanıyorum iz bırakmıyor memnunum... bu temizlik konusunda bütün bayanların Allah yardımcısı olsun..:)))

Teşekkürler cevap için.
Alıp deneyelim bakalım,inşaallah faydasını görürüm.

Ev tam benlik.Beyaz, acik renkler,isiklandirmalar.Cok güzel olmus,bayildim.Mutfak hele,ne güzel büyük mutfak.mutfaga bayildim.cok güzel olmus.Ömür boyu yüzünüzde gülümsemeyle oturun insallah

Zevklerimiz örtüşüyormuş demek ki:)))çok teşekkür ederim güzel dileklerin için daha iyi ve güzelleri sizlere inşallah...

Zevklerimiz örtüşüyormuş demek ki:)))çok teşekkür ederim güzel dileklerin için daha iyi ve güzelleri sizlere inşallah...

Eviniz çok güzel olmuş güle güle oturun. Özellikle de mutfağa bayıldım. Bende benzer bir mutfak yaptıracağımda..

Mutfağınız kaç metre kare acaba yani kaça kaç duvarları rica etsem ölçebilirmisiniz? Birde aspiratorun borusunu nereden geçirdiniz?

ay hiç bir arkadaş kusura bakmasın; ama burada gördüğüm en güzel ev sizin eviniz. diyordum ki acaba birine de en güzel ev sizin der miyim; ama dedim en sonunda :) alkışş! :46:

Back
X