• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Benim cicili ic camasirlarim

beyaz jartiyere bayıldım nerden ve ne kadara aldın ögrenebilirmiyimm :D

Beyaz jartiyeri Twilfit diye bir magazadan aldim, etek, babydoll ve kilot New Yorkerden aldim, kilotlu corap Åhléns City diye bir yerden aldim. New Yorker maazalari avrpanin birkac ulkesinde var, eger yurt diinda tanidiginiz biri varsa aldirabilirsiniz, Twilfit ise sadece Isvec'te var, ama benzerileri bir cok yerde bulabilirsin.

Yorumun icin sagol :)

çok güzeller bayıldım hepsine. benimde 3 ay sonra düğünüm var. bi kaç parça aldım ama bu kadar güzel değiller:)

Allah mesut etsin canim:) Olsun, bunlarda olur. Sonradanda alabilirsin, mesela Ankara yada Istanbul'a gidersen vardir orda. Victoria Secret ve La Senza'da da guzel seyler bulunuyor, internet uzerinden siparisde edebilirsin :)

canim cok beyendim harikalar, güle güle kullan insallah, dügün nezaman :)
bende ceyiz düzüyorum suan.. bugün ic camasirlarimi destim cok güzel takimlarim var benimde:)
ama bu aralar NewYorkerde cok indirim var.. hele camasirlarda mukak yine bak derim ihtiyacin varsa..
ben bakicam yarin:)) bende almanyada yasiyorum ve giysilerimin 90% i NewYorkerden yani VIP kart cikartmalari gerekir bana
dauerkunde oldum cünkü :)))

Evet noelden sonra hersey cook ucuz oluyor, fakat benim almis oldugum takimlari koymuslar indirime, eksi elmayi isirdim sayilir yani. Bazi aldiklarimdan 50% fiyatina satiyorlar suan. Neyse, saglik olsun ne yapalim. Bende yeni spring collection'u bekliyorum, bakalim guzel modeller cikacakmi :) Hahahah inan VIP kart denen bisey olmus olsaydi, onun GOLD kartini vermeleri gerekirdi bana :D Bir camasir takimi (bustier+kilot+sutyen) 120 tl buluyor yani. Gerci Almanyada daha ucuz olabilir, kendi markasi oldugu icin?

Mutluluklar!

hepsi birbirinden kışkırtıcı, bayıldım :52: rica etsem aldığın yerin web adresini verebilir misin özelden?

Cok tesekkur ederim :)
Uzgunum henuz özel mesaj gönderemiyorum, web site bu: New Yorker - censored ama online shop yokmus, orda sadece yeni koleksyonlardan bir kac camasir koyuyorlar, ancak magazasina gidip alman gerek :/ Avrupada tanidigin biri varsa aldirabilirsin.

bayıldım bayıldım resmen dibim düştü, almayı düşündüğün tüm çamaşırlar da toptan gözümden düştü ama tr de yok bu new yorkerden int üzerinden alsam tr yeye kargo varmıdır ki baktım sitesinde böyle bişi bulamadım özellikle mavili siyahlı ve kırmızılı siyahlı üzeri tüylü olan takımları beyendim güle güle kullan

Cok sagol canim, yok malesef internet uzerinden alinmiyormus, bende daha yeni gördum. Ancak Avrupada bir tanidigina aldirirsan öyle olur :/ Yinede bu tarz seyleri begeniyorsan Victoria Secret ve La Senza'ya bakmani tavsiye ederim, ordan internet uzerinden siparis edebilirsin. La Senza Ingiltereden gönderiyor, cok pahalida olmaz kargosu sanirim. Bazen VS kampanya yapiyor, kargosu bedava oluyor, ara sira websiteye giriip bakmani tavsiye ederim :)

lajolie bende bunlardan aldırıcam eşime şu anda yurt dışında üstleri dolgulu ve desteklimi ben çünkü bu tarz çamaşıerlar kullanıyorum cvp verrisen sevinirim çok güzeller bu arada

Evet canim butun sutyenler, bustiyerler ve babydollar push-up, yani yandan destekli (turkiyeden aldigim siyah takim haric), kirmizi siyah tullu olan sutyen ise altan destekli (balconette). Cok sagol :)

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullan bu arada kızlar bunların hepsi NBB de var bazılarının aynısını ben kendime almıştım bilginiz olsun :34:

Yorumlariniz icin tekrar tesekkur ederim.

Bir kac kisi bana özelden mesaj attilar, takimlari nereden aldim, ic camasir önerisi falan isteyenler var, malesef forumdaki mesaj sayim henuz 100'e ulasmadigi icin özel mesaj gönderemiyorum, Insallah kusura bakmassiniz. Takimlarin hemen hemen hepsini "New Yorker" diye bir magazadan aldim, bu magaza Avrupanin bir cok ulkelerinde var fakat Turkiye'ye daha gelmemis ve internet uzerinden siparis almiyorlar. Camasirlari gercekten diger magazalara göre ucuz ve cok kaliteli ve egerki yurtdisinda tanidiginiz biri olursa o kisiye New Yorker'den ic camasir takimlarinizi aldirmaniza tavsiye ederim. Link su: New Yorker - censored

Saygilar

ay ben düğün olurken bu kadar çok alındığını bilmiyordum çok yardımcı oldun bana canım valla sağol ayrıca çok güzeller :) bana aldığın sitenin adresini yollarmısın rica etsem :10:

yaaa bunlar çok seksi yalnız ben sana söleyim eşinin herhangi bir heyecan problemi yoktur sabırım ben bile görünce heyecanlandım ki ben böle şeler hiç giyemem gibi geliyo bana gecen komsu bi markanın satışını yapıyo oradan modeller getirdi al diye kak git götür beni deli etmeyin ulenn dedim :D ama mavili ve en baştaki siyahlı mükemmel güle güle eskit =):52::12::12::52::52::52::52::52::52:

Cok sagolun :) Bu ara hepsini New Yorker diye bir magazada aldim, Avrupanin bir cok ulkesinde var sanirim. Isteyenlere website adresini verebilirim ^^

slm hepsini çok çok begendim site ismini yazar mısınız güle güle kullanın

hepsi çok güzeller canım.. maşallah iç çamaşırına yatırım yapmışsın :):17:

Back