• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Benim cicili ic camasirlarim

Herkesin yorumlari icin cok tesekkur ederim. Eger kendi camasir seciminizde yardimci olabilmissem ne mutlu bana. Darisi hepinizin basina Insallah! :)

Saygilar

Bayıldım ya inanılmaz sevklisin insan giymeye kıyamaz ayol! Ben de mağazadan almaya çekiniyorum bu fazla fantastik çamaşırları. Netten sipariş veriyorum senin gibi. Sihirlidokunuslar diye bir site gerçekten çok güzel. Yoksa tabii herkesin alışveriş yaptığı mağazalar...Neyse güle güle giy :))

Bayıldım ya inanılmaz sevklisin insan giymeye kıyamaz ayol! Ben de mağazadan almaya çekiniyorum bu fazla fantastik çamaşırları. Netten sipariş veriyorum senin gibi. Sihirlidokunuslar diye bir site gerçekten çok güzel. Yoksa tabii herkesin alışveriş yaptığı mağazalar...Neyse güle güle giy :))

Öncelikle yorumun icin tesekkurler. Ben bunlari magazadan aliyorum, fakat bu magaza cok buyuk sadece ic camasirlari degil normal kiyafetde satiliyor. Burda ehrkes gunluk suslu ic camasirlari giydigi icin pek cekinmiyorum, tabbi bustierleri falan alinca elimde sallamiyorum hani senin gibi bende cekiniyorum ama gizlice caktirmadan kasaya gidip öduyorum aten personel hep bayan oldugu icin cok cekinmiyorum. Eminim internetdede cok guzel seyler vardir fakat ben denemeden birsey almaktan useniyorum, resimde oldugu gibi olmaz, bedeni yanlis olur vb. seyler icin.

Yinede senin önerdigin websiteye bi bakiverecem canim.

Saygilar

Cok sagolun :) Bu ara hepsini New Yorker diye bir magazada aldim, Avrupanin bir cok ulkesinde var sanirim. Isteyenlere website adresini verebilirim ^^

Ben normalde böyle giymeye alışık değilim : )) cok sade severim ama bunlar çok güzel... Giyebilene helal olsun derim. Adamı bunlar kalpten götürür gercekten :d site linkini atar mısın banada rica etsem.

çok güzeller bayıldım hepsine. benimde 3 ay sonra düğünüm var. bi kaç parça aldım ama bu kadar güzel değiller:)

canim cok beyendim harikalar, güle güle kullan insallah, dügün nezaman :)
bende ceyiz düzüyorum suan.. bugün ic camasirlarimi destim cok güzel takimlarim var benimde:)
ama bu aralar NewYorkerde cok indirim var.. hele camasirlarda mukak yine bak derim ihtiyacin varsa..
ben bakicam yarin:)) bende almanyada yasiyorum ve giysilerimin 90% i NewYorkerden yani VIP kart cikartmalari gerekir bana
dauerkunde oldum cünkü :)))

Ama çok güzeller ya alacaksın giymeyeceksin ara ara çıkarıp seyredeceksin minnoşları :16:

hepsi birbirinden kışkırtıcı, bayıldım :52: rica etsem aldığın yerin web adresini verebilir misin özelden?

bayıldım bayıldım resmen dibim düştü, almayı düşündüğün tüm çamaşırlar da toptan gözümden düştü ama tr de yok bu new yorkerden int üzerinden alsam tr yeye kargo varmıdır ki baktım sitesinde böyle bişi bulamadım özellikle mavili siyahlı ve kırmızılı siyahlı üzeri tüylü olan takımları beyendim güle güle kullan

lajolie bende bunlardan aldırıcam eşime şu anda yurt dışında üstleri dolgulu ve desteklimi ben çünkü bu tarz çamaşıerlar kullanıyorum cvp verrisen sevinirim çok güzeller bu arada

çok zevkli seçimler güle güle giy nasılsa üzerinde pek fazla durmayacaklar:34:

Harika, mükemmel, hepsi birbirinden güzel :nazar:

Güle güle kullan canım valla bayıldım..

canım bunlar cok tatlı ya bende ıstıorum bunlardan banananeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) gule gule kulllan cnm ıns

beyaz jartiyere bayıldım nerden ve ne kadara aldın ögrenebilirmiyimm :D

Ben normalde böyle giymeye alışık değilim : )) cok sade severim ama bunlar çok güzel... Giyebilene helal olsun derim. Adamı bunlar kalpten götürür gercekten :d site linkini atar mısın banada rica etsem.

Selinacim biraz gec cevap veriyorum, bayadir siteye girmiyorum cunku, kusura bakma. New Yorkerin websitesinin linki su: New Yorker - censored

Back