- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- Konu Sahibi PembeCeyiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mutfak sabunluk takımı, Ben kirli kaşıklığını çıkarıp banyoda kullanmayı planlıyorum. (3 yazan renk)
Eki Görüntüle 634635
Ümraniyede carsıda bi yerden aldım. 10 liraydı :) ümraniyedeysen tarif ederim sana yerini. Tesekkür ederim. :)Canım deseni çok güzel, çok beğendim güle güle kullan Ben de mutfak için böyle sıvı sabunluk ve süngerlik bir takım arıyorum, sormamda bir mahsur yoksa sen bunları nerden kaça aldın canım :26:
Güzel duaların için cokk Teşekkür ediyorum. Allah hepimize ağız tadı ile kullanmayı nasip eder inşallah. :)Eski hesabımlada yorum yaptığımı sanıyorum bu topiğe.
Gerçekten herşey çok güzel, tam
Hepsi zevkle, özenle alınmış
Takip ettiğim çeyiz topiklerinden biri.
Mutlulukla kullanırsınız inşallah tüm eşyalarınızı
Çok tesekkür ediyorum. Bernardo gercekten harika göze cok hitap ediyor. Umarım kaliteside öyledir. Daha önceden alınmamış olsa herseyi ordan almak isterdim :) çok ürünün de gözüm kaldı. :) umarım çeyizlerini mutlulukla kullanırsın :)senin çeyizlerinde kendi çeyizlerimi gördüm sankı:) bernardodan aldıklarımız baharatlıklara kadar aynı canım çok mutlu oldumm
allah güzel günlerde kullanman dileğiylee
mutfak sabunluk takımı, ben kirli kaşıklığını çıkarıp banyoda kullanmayı planlıyorum. (3 yazan renk)
Eki Görüntüle 634635
Evet canım sen buraya yaz bence yakın bir zamanda ben de kıyafet alışverişi yapmak için ümraniyeye gitmeyi planlıyorum, alışverişimi yaparken çeyizlik brşeyler de bakarım olmadı
canım banyo aksesuar setimiz aynı bende 4 numara yazanı almıştım hatta kızkardeşimede aynısını alıcam çok güzel güle güle kullan
canım çok güzelmiş yeni cicin çok beğendimm bana tarif edebilirsin yerini yolum düşerse bakarım
Tesekkür ettim kızlar.
Eski zübeyde hanım ilköğretim okulunun karsısında oylum magazasının yanında kozmatikçi var büyük bi yer. Onun kapısına koymuslardı. Ordan aldım. :)
canım bugün iş çıkışı bir züccaciyecide senin takımın aynısını 14 liraya gördüm, güzel görünüyordu gerçekten
adres için teşekkürler canım
Tesekkür ederim canım. Bende bayadır takipteyim. Vipdukkandan aldım kargo ücreti yok diye :)canım yeni çeyizlerin çok şeker bende o sepetlerden istiyorum ama ileride inş:)
pembe çeyizin pembe cicileri yine
canım hepsi çok güzel, güle güle kullan arkadaşımm