• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Çeyizlerim :)

Kayınvalidem TEDİ' den bana mandal ve Uğur böcekli kapı tutacağı almışşş :))

$mandal.jpg $uğur böcvek.PNG

Yok yok derler ya hani cidden yok yok senin çeyizinde canım :46:

Maşallah kırk bir buçuk kere, bak bak doyamadım :34:

Güzel günlerde mutlulukla kullan hepsini arkadaşım :16:

Mutfak sabunluk takımı, Ben kirli kaşıklığını çıkarıp banyoda kullanmayı planlıyorum. (3 yazan renk)

$sabunluk.jpg

Mutfak sabunluk takımı, Ben kirli kaşıklığını çıkarıp banyoda kullanmayı planlıyorum. (3 yazan renk)

Eki Görüntüle 634635

Canım deseni çok güzel, çok beğendim güle güle kullan:16: Ben de mutfak için böyle sıvı sabunluk ve süngerlik bir takım arıyorum, sormamda bir mahsur yoksa sen bunları nerden kaça aldın canım :26:

Eski hesabımlada yorum yaptığımı sanıyorum bu topiğe.
Gerçekten herşey çok güzel, tam:nazar:
Hepsi zevkle, özenle alınmış :nazar:
Takip ettiğim çeyiz topiklerinden biri.
Mutlulukla kullanırsınız inşallah tüm eşyalarınızı :16:

senin çeyizlerinde kendi çeyizlerimi gördüm sankı:) bernardodan aldıklarımız baharatlıklara kadar aynı canım çok mutlu oldumm:16::16:

allah güzel günlerde kullanman dileğiylee:16::16::16:

Canım deseni çok güzel, çok beğendim güle güle kullan:16: Ben de mutfak için böyle sıvı sabunluk ve süngerlik bir takım arıyorum, sormamda bir mahsur yoksa sen bunları nerden kaça aldın canım :26:
Ümraniyede carsıda bi yerden aldım. 10 liraydı :) ümraniyedeysen tarif ederim sana yerini. Tesekkür ederim. :)
Eski hesabımlada yorum yaptığımı sanıyorum bu topiğe.
Gerçekten herşey çok güzel, tam:nazar:
Hepsi zevkle, özenle alınmış :nazar:
Takip ettiğim çeyiz topiklerinden biri.
Mutlulukla kullanırsınız inşallah tüm eşyalarınızı :16:
Güzel duaların için cokk Teşekkür ediyorum. Allah hepimize ağız tadı ile kullanmayı nasip eder inşallah. :)
senin çeyizlerinde kendi çeyizlerimi gördüm sankı:) bernardodan aldıklarımız baharatlıklara kadar aynı canım çok mutlu oldumm:16::16:

allah güzel günlerde kullanman dileğiylee:16::16::16:
Çok tesekkür ediyorum. Bernardo gercekten harika göze cok hitap ediyor. Umarım kaliteside öyledir. Daha önceden alınmamış olsa herseyi ordan almak isterdim :) çok ürünün de gözüm kaldı. :) umarım çeyizlerini mutlulukla kullanırsın :)

Evet canım sen buraya yaz bence yakın bir zamanda ben de kıyafet alışverişi yapmak için ümraniyeye gitmeyi planlıyorum, alışverişimi yaparken çeyizlik brşeyler de bakarım olmadı :32:

Evet canım sen buraya yaz bence yakın bir zamanda ben de kıyafet alışverişi yapmak için ümraniyeye gitmeyi planlıyorum, alışverişimi yaparken çeyizlik brşeyler de bakarım olmadı :32:

canım banyo aksesuar setimiz aynı bende 4 numara yazanı almıştım hatta kızkardeşimede aynısını alıcam çok güzel güle güle kullan :16:

canım çok güzelmiş yeni cicin çok beğendimm:16: bana tarif edebilirsin yerini yolum düşerse bakarım

Tesekkür ettim kızlar.
Eski zübeyde hanım ilköğretim okulunun karsısında oylum magazasının yanında kozmatikçi var büyük bi yer. Onun kapısına koymuslardı. Ordan aldım. :)

Tesekkür ettim kızlar.
Eski zübeyde hanım ilköğretim okulunun karsısında oylum magazasının yanında kozmatikçi var büyük bi yer. Onun kapısına koymuslardı. Ordan aldım. :)

canım bugün iş çıkışı bir züccaciyecide senin takımın aynısını 14 liraya gördüm, güzel görünüyordu gerçekten :16:

adres için teşekkürler canım :34:

pembe çeyizin pembe cicileri yine :54:

canım hepsi çok güzel, güle güle kullan arkadaşımm :16:

yeni pembişlerin de çok güzeller canım bende de var patates soğan sepeti ama benimkiler bildiğin kahverengi :1:

hepsini de mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inş :16:

Back