Benim Çeyizlerim :)

Merhaba
Şans eseri rastladığım bu sitede sizlere çok özendim :) ve bir çok fikir edindin ve edinmeye de devam ediyorum :) 2011 senesinde nişanlanmış biri olarak Allah kısmet ederse 2013 yaz gelini olmayı planlıyorum. Henüz evlenmeme 1 sene kadar uzun bir süre olmasına rağmen bende yavaş yavaş aldıklarımı sizlerle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istedim. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim :)

YATAK ODASI

English Home Yatak Örtüsü, English Home Pike
Eki Görüntüle 510740
djmvp.png

English Home Nevresim ,Yastık Kılıfı(pembe),
Eki Görüntüle 510737 Eki Görüntüle 510739

CLUBE Nevresim , Yastık Kılıfı Lila
j06gr.png

Merinos Nevresimler Takımları , Taç Nevresim Takımı
dyhzx.png
dyj0w.png
djkr6.png

Polo Çarşaflar , Engilish Home Çarşaf
drh50.png
Eki Görüntüle 510738

Merinos Battaniye, Days İn Colours Polar Battaniye, English Home Battaniye, Lila Polar Battaniye
dyj7v.png
dyjsl.png
h3vr7.png
dyjku.png

Taç Mikrofiber Yorgan , Merinos Yorgan
Eki Görüntüle 510761
djlbq.png

hlgpq.png

English Home Kokulu Kese
hmv8g.png

MUTFAK

Mutfak Eldiveni, Önlüğü(Markafoni.com),
dyk6c.png

English Home Mutfak Önlüğü, Eldiven, Tutacak, Masa Örtüsü
g4v7x.png
h3vsp.png
g4t40.png
g5nb8.png

English Home Masa Örtüleri
g9y3v.png
dyk0c.png
gp9cj.png

English Home Peçeteler, Runner(Evim.net)
dyk0s.png
djzfn.png

HavluDünyası Mutfak Havluları, Fiesta Mutfak Havlusu, Gratis Bulaşık Süngeri
hllb8.png
hvh2d.png
hyhp9.png
h3vuq.png

3'lü Dekoratif Tablo
hpfh9.png

Bernardo Misafir Yemek Takımı, Bernardo Misafir Çatak-Bıçak Takımı, Bernardo Misafir Bardakları
dkubh.png
dkucj.png
dkudl.png

Bernardo Günlük yemek takımı ,bardak takımı, çatal ve bıçak takımı, Kütahya Günlük Yemek Takımı
dkug9.png
ftuwj.jpg

Karaca Kahvaltı Takımı
g0fpt.png

Engilish Home Ekmek Sepeti, Bardak Altlığı, Magnet
fx9zv.png
fxb0k.png
dyk1d.png

Bernardo Baharatlıklar
dkul2.png
dku95.png

Bernardo Çelik Tencere Seti , Bernardo Seramik Tencere Seti,
dkufh.png
f3y1f.png

Fissler Düdüklü Tencere, Teflon Tencere
f3y23.png
djm3c.png

Balık Tavası
j2hsh.png

Cem Sosluk ve Tava, Tantitoni Sosluk Tava
dyhrb.png
dygvy.png
dygwt.png

Tantitoni Kek Kalıbı
fnult.png

Emsan Çaydanlık
h234y.png

Karaca Çay Fincaları , Karaca Misafir Çay Takımı
djmup.png
djn1k.png

Kütahya Çay Bardakları, Gürallar Çay Bardakları, Decoria Günlük Çay Bardakları,
dykxk.png
dykyb.png
djll9.png
djlh5.png

Gürallar Su Bardakları, Paşabahçe Su Bardakları , Paşabahçe Kahve yanı Bardaklar
f2x75.png
f2x8d.png
f2x4w.png
g2rxq.png

2'li Kupa (Evim.net), Bernardo 4'lü Kupa
djzmd.png
dku4r.png

Kütahya Dondurma Kupları, Gürallar Dondurma Kupları, Paşabahçe Reçellik, Şekerlik
dyl4d.png
djmnf.png

Bölmeli Çerezlikler
dyl5t.png
dyl6f.png

Paşabahçe Şekerlik, Paşabahçe Reçellik
dyh1m.png
g2ryh.png

İkea Mutfak Gereçleri, Zencefil Bambu Mutfak Gereçleri, Bernardo Bıçak Takımı,
dyh02.png
hmv75.png
f3y2u.png

Kuzucuk Çatal :) (Evim.net), Yumurta Fırçası
djzph.png
gsw6q.png

İkea Peçetelik, Süt Şişesi
g4tdx.png
gsw82.png

Porselen Sakalama Kapları, İkea Saklama Kapları , Gürallar Kahvaltı Saklama Kapları, Renga Saklama Kavonozları
djlzu.png
djm2c.png
durqs.png
durs4.png
dygyr.png
dyh0m.png
ffhh6.png
f2wuz.png

İkea Karıştırma Kapları , Yeşillik Kurutucu , İrva Plastik Çerez Kapları
dygzg.png
g2rzf.png
gsw5j.png

Makarna Süzgeci, Pirinç Süzgeci(Yeşil saplı),
gfsuz.png
gfsmh.png
j7mpy.png

Bernardo Nihale, İkea Huni, Renga Limon Sıkacağı
g4t5l.png
g4t6n.png
gsw2g.png

Ykm Kelebek Tepsi, Diğer...
djmhx.png
f7c0t.png

Gümüş Meyvelik, Servis Tabakları, Paşabahçe ve Marinex Borcamlar, Bernardo Tuzluk, Bistro Kadeh, Biev
djlv3.png
djlwr.png
djlxx.png
djn08.png
djn4n.png

BEYAZ EŞYALAR
BOSCH Buz Dolabı, Ocak, Fırın, Davlumbaz, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi
gyyhn.png

Elektrikli Ürünler
Braun Blendır Seti, BOSCH Su ısıtıcı, Tost Makinesi, Elektrikli Süpürge, Saç Kurutma Makinesi, Rowenta Saç Düzleştirici ve Maşası
Eki Görüntüle 510741
gyyl7.png
j7msv.png

BANYO
Taç Bornoz Takımı
djm4d.png

English Home Havlular
Eki Görüntüle 510742
fnus5.png
fnutl.png

fnur0.png
fnurm.png

Ayak Havlusu
dpnnl.png

Deterjan Kutusu
gfsn5.png

English Home Banyo Tuzu
hmv9n.png

Süslü Sepet
hvh3c.png

SÜS EŞYALARI
Gece Lambası, Çalar Saat ve Duvar Saati
djmrl.png
djmsh.png
gp9fx.png

İkea 3lü Mumluk
g4tbp.png

EV GİYİM
Penti Patikler
g4t3d.png
g4t3n.png

hpfmb.png

DİĞER...

İkea 50 Adet Mandal, Gırgır
g4t7p.png
j7mrs.png

Laisy Ütü Masası ve Çamaşır Kurutma Teli
jcjt5.png

Bohçalar
hvh10.png

hyhmk.png

Hurçlar
Yorgan ve Battaniye için 2 Adet Hurç, Yastıklar için Hurç, Tülbentler ve Havlular için 2 Adet Hurç, Kıyafetler için Hurç, Çorap vs için 3 Adet Küçük Hurç
hyhq4.png
hyhrc.png
hyhsd.png
hyhtj.png

Sofra Örtüsü
hyhzg.png

EL EMEKLERİ
El Emeği Havlular
fth84.png
fth9c.png
fthb9.png

Küçük Seccade , Şal , Seccade , Peçetelik , Patikler
f2wu2.png
fthhx.png

Tülbentler
fthfb.png

Lifler
fthgn.png

hepsi çok güzeller allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım

cnm cok begendım çeyizlerini :)) ah ah bekarken yapamadık cok fazla bısey Allahım artık bundan sonra guzell seyler hayırlı seyler nasip etsın. ıyı gunlerde kulllan canımm :KK16:

hepsi çok güzeller allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım

cnm cok begendım çeyizlerini :)) ah ah bekarken yapamadık cok fazla bısey Allahım artık bundan sonra guzell seyler hayırlı seyler nasip etsın. ıyı gunlerde kulllan canımm :KK16:

Allah herkesin kalbine göre verir inşlh. Güzel yorumlarınız için de Çok teşekkür ederim..:)

pembe çeyiz adına yakışan bir çeyiz oluyor :KK1: mutfaklarımız oyuncakçı dükkanı gibi olacak rengarek cıvıl cıvıl hayal etmesi bile güzel:KK16::KK4:

cnm maşallah örtülerine bohçalarına havlularına bayıldım valla:KK16: güzel günlerde kullan inş:nazar::nazar:
Teşekkürler canım :)

güle güle kullan canım.yaa deterjan kutunu nerden aldın çok şirinnn :)

Teşekkürler canım. Deterjan kutumu Ümraniye' de gözde züccaciye den aldım. Ancak nette alışveriş sitelerine sık sık geliyor bu ürün. Takip edersen yakalarsın. :)

bır suru sey almıssın hıcbırsey eksık degıl :KK70: cok guzel hepsı guzel gunlerde kullanın evlenınce mutlu bır hayat dılıyorum canım tebrıkler :)

aldıkların çok şık canım güle güle kullan

Ben de inşallah 2013 gelini olacağım ve sayenizde okadar çok şey öğreniyorum ki kızlar özellikle benim gibi bu tarz işlerden anlamayan birileri için gerçekten çok güzel oluyor. Teşekkürler! Aldıklarını çok beğendim özellikle mutfak eşyalarına bayıldım. Güle güle kullan, tebrikler bu arada :)

Ben de inşallah 2013 gelini olacağım ve sayenizde okadar çok şey öğreniyorum ki kızlar özellikle benim gibi bu tarz işlerden anlamayan birileri için gerçekten çok güzel oluyor. Teşekkürler! Aldıklarını çok beğendim özellikle mutfak eşyalarına bayıldım. Güle güle kullan, tebrikler bu arada :)

Teşekkür ederim canım. Mutluluklar dilerim. Hayırlı olsun. :)

bende yenii görüyorum:) cok güzeller canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Benimde bu sene nişanım, seneye düğünüm var kısmetse. Ancak daha 0 ceyiz gözüm korkuo acıkcası ceyizden incik cıncık kafası karısıyo insanın=)

bende yenii görüyorum:) cok güzeller canım Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Benimde bu sene nişanım, seneye düğünüm var kısmetse. Ancak daha 0 ceyiz gözüm korkuo acıkcası ceyizden incik cıncık kafası karısıyo insanın=)
Teşekkür ederim canım. :)

Hayırlı olsun. Sakın gözün korkmasın önünde koskocaman 1 sene varmış hem , herşeyin tadını çıkar. Bunlar tatlı telaşlar. Düğün yaklaşınca herşey oluveriyor. Ben bile ne zaman bu kadar şeyi aldım farkında değilim. Kaldıki evlendiğimde hala taksit ödüyor olacağım. Allah yardımcın olsunn. :)

Teşekkür ederim canım. :)

Hayırlı olsun. Sakın gözün korkmasın önünde koskocaman 1 sene varmış hem , herşeyin tadını çıkar. Bunlar tatlı telaşlar. Düğün yaklaşınca herşey oluveriyor. Ben bile ne zaman bu kadar şeyi aldım farkında değilim. Kaldıki evlendiğimde hala taksit ödüyor olacağım. Allah yardımcın olsunn. :)

amin tatlım ya cümlemizin yardımcısı olsun :) birde kararsız kalıyor insan o yğzden ben elime gecen her cicili bicili seyi kıyamıyorum atıyorum ceyize, öyle böyle olcak işte ama heycanlı dedigin gibi tatlı telaşlar bunlar=) birde şey sormak istiyorum bu aldıklarını yani ceyizi şöyle bir toparlasan toplam ne kadar vermiş oldun hemen hemen. Bu su ara en önemlisi =)

amin tatlım ya cümlemizin yardımcısı olsun :) birde kararsız kalıyor insan o yğzden ben elime gecen her cicili bicili seyi kıyamıyorum atıyorum ceyize, öyle böyle olcak işte ama heycanlı dedigin gibi tatlı telaşlar bunlar=) birde şey sormak istiyorum bu aldıklarını yani ceyizi şöyle bir toparlasan toplam ne kadar vermiş oldun hemen hemen. Bu su ara en önemlisi =)
Canım beyaz esyalar hariç bu tabak tencere falan en az 4 milyar falan kesin vardr. Ufaktan alınca göze batmıyor ama battaniyeydi bornozdu yemek takımıydı oydu buydu derken beyaz esyalara verilen para kadar bunada veriyorsun yani. Kampanyaları takip etmende fayda var canım. Mesela ben misafir yemek takımı , catal bıcak takımı, günlük yemek takımı, bardakları. Catal bıcakları, runnerlarını, Celik tencere seti, cezve seti, caydanlıgı, bernardodan evlilik kampanyasından 1.700 e almıstım. Normalde almaya kalksan inan cok tutuyor. Bunun gibi seramik tencere seti içinde indirim beklemiştim onuda oyle aldım. Ayrıca bernardo 500 lirayı gecince elden taksit de yapıyorlar. Her ay yavastan ödeme şansın oluyor. Bi de mesela küçük ev aletlerini tek tek almak yerine beyaz eşyalarını alırken onlarla birlikte almanı tavsiye ederim. çok ucuza geliyor. hatta bazıları inanki bedavaya geliyor :) Dediğim gibi taksite girmeden bu çeyiz işi çok zor.
Ama önünde bir sene var yani bu sene içerisinde ciddi para gerektirenleri kampanyalarla uyguna alabilirsin. :)

X