Benim Çeyizlerim :)

Canım çok güzelmiş bohçaların, güle güle kullan :KK16:

Hurçlarına bayıldım, fiyatları ne kadar dye sorsam :KK31:

Canım çok güzelmiş bohçaların, güle güle kullan :KK16:

Hurçlarına bayıldım, fiyatları ne kadar dye sorsam :KK31:
Tesekkür ederim
Krem buyuk yorgan hucları7 liraydı kucuk pembeleri 2 liraydı. Geri kalanlarda 2 ile 7 arasında birşey. Ötekileri tam hatırlayamadım üstündede yazmıyor cnm.

canım yeni çeyizlerinde çok güzel inş bende bulurum orayı yolum düşünce
Canım cok tesekkur ederim.
Aysegulcm bulursun merak etme. Caminin iki arka sokagımı neydi. Bende ilk kez dün gitiim annemlerle irşad iplikçilik yazıo adı kenarındada fieast havlu falan yazıyor. Sokağında sağ tarafında kalıyor. Karsısındada yine ip falan satan bi yer var.

Anladm canım neyseki bizde yapılmadı yapılmıcak düğün alışverişindede nişanlımla bana alıncak o kadaar:KK76:

Ya bizde hani alışverişe çıkmıcaz akrabalar için. İşte havlu seccade patik tülbent vs koycaz. Annesine babasına pijama alcaz atlet falan. Bizde böyleymiş.. Banada sacma gelmişti. Misafirliğe giderkn getiririm falan dedim ama yok illa bohça olcakmış :KK70:

Vipdükkan CLUBE alışverişi

Yastık Kılıfı ve Nevresim

$lila yastık.PNG $nevresim lila.PNG

canım nevresimlerin çok güzelmiş güle güle kullan insanın içini açıyor valla:)

Herşeyin çook çokk güzel canım, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :KK16:

Pişti olduğumuz çeyizlerimiz de var :) Yaşasın çeyiz kardeşliği :KK9::KK16:

Herşeyin çook çokk güzel canım, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :KK16:

Pişti olduğumuz çeyizlerimiz de var :) Yaşasın çeyiz kardeşliği :KK9::KK16:

Sağ ol canım çok teşekkür ederim. Zevkli insanız sonuçta pişti olmamız çok normal :KK70::KK70: O nedenle senin de dediğin gibi YAŞASIN ÇEYİZ KARDEŞLİĞİ :KK70:

annen de sende uğraşmışsınız canım.. heps, harika.. annenin ellerine sağlık.. detaylı bi çeyiz olmuş canım. mutlu günlerde kullanmayı nasip olsun inşallah

canım yeni çeyizciklerini güle güle kullan:) gırgırın çok şirin bu arada:KK16:

annen de sende uğraşmışsınız canım.. heps, harika.. annenin ellerine sağlık.. detaylı bi çeyiz olmuş canım. mutlu günlerde kullanmayı nasip olsun inşallah

Çok teşekkür ederim kızlar. Allah razı olsun. :)

Annemden Laisy Ütü Masası ve Çamaşır Kurutma :)
$ütü masası.jpg $Ekran Alıntısıçamaşır.jpg

vay ne anneler var :) güle güle kullan canım eksikelrin iyice azaldı valla güle güle kullan

X