Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. yalnız bi önerim olucak borcam ve su bardağı tarzı şeylerden çok fazla alma çünkü düğünden sonra çok geliyor. tabi sen bilirsin yine de :1rolleyes:
herşeyin çok güzel güle güle kullan ne çok şey almışsın maşallah benim babamın züccaciye dükkanı var valla bende yoktu bukadar bardak ve yemek takımı inşallah hep güzel günlerde kullan canım Allah tez vakitte kullanmayı nasip etsin
evet ben biraz aç gözlülük yaptım her beğendiğimi aldım.bu kadar ama artık bardak çanak almayacağım :) Yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim :)
Baya bi zahmete girmişsiniz paylaşmak için, teşekkürler Hepsi de çok güzel, özellikle limonluk ve tabanı mavili bardaklar.. Güle güle kullanın, bi nevi çeyiz listesi gibi olmuş ama resimli hali :) Şimdiden mutluluklar...