Benim çeyizimede bakmaz mısınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aybk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herşey çok şık. İyi günlerde ağız tadıyla kullan canım

ikinci limon sıkacağını çok beğendim
güle güle kullanmak nasip olsuna.s.

Güle güle kullan canım herşey çok güsel de, bir nevresimlerin yorgan ve yastıkların eksik gibi görünüyor canım walla, daha eksik varsa ben yanmışım o zaman yani..kaydirigubbakcemile3

Güle güle kullan canım herşey çok güsel de, bir nevresimlerin yorgan ve yastıkların eksik gibi görünüyor canım walla, daha eksik varsa ben yanmışım o zaman yani..kaydirigubbakcemile3

Canım biz önce mutfağı halledip sonra ev tekstiline geçelim dedik.Hayırlısıyla herşey oluyor merak etme ben bu gördüklerinin hepsini 2 ay kadar kısa bir sürede aldım ondan önce bir iğnem bile yoktu:)

Yorum yapan herkese çok çok teşekkür ederim.Rabbim isteyen herkese en güzellerini nasip etsin a.s.

cok güzeller hepsini güle güle kullan canim... Misafir yemek takimin kütahya mi???

oyy çok güzeLLer:kedi:
böyLe şeyLerin hastası biri oLarak böyLe çeyizLeri görünce evLenesim geLiyokaydirigubbakcemile3

hepsi çok güzel güle güle kullan canım.

çok güzelmiş canm herşeynn günlük yemek takımın acaipp şekerrr

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım
Hepsi birbirinden güzel
Ben de bunları gördükçe nerden başlayacağımı şaşırıyorum
Düğün gözüktü ama benim daha bir çay bardağım bile yok eyvahedigeldismile

Canım benim hiç kafana takma başlayınca devamı geliyor.Bir bakıyorsun herşeyi tamamlamışsın.Ben resimleri ekledikten sonra bile aklıma bir sürü unuttuğum eşyam geldi.Allah'ın izniyle herşey oluyor.Yeterki RAbbim sağlık sıhat versin..

ayyy hemen yarın alışverişe çıkasım geldi. düğünüm temmuzda ve bunların bir çoğu yok bende. bir çoğuda aklımda yoktu görünce hatırladım.guclubacismile
mutlulukla kullan tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…