benim çeyizciklerim buyrun içeri:)

vee beyaz eşyalarımızı da aldıkk

kızlar bunların hepsi arçelik toplamda 5.250 tl verdik artı bide tost makinesi hediye aldık bulaşık makinem 6 programlı çamaşır makinem 7 kg. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize inşallah :123:

beyaz eşyalarını çok beğendim çokta uyguna almışssınız allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

canım çeyizini iyi günlerde kullan çok şıklar bende senın çamaşır makinenın aynısından begendım bakalım alıcaz heralde :)

Canım çok indirimli almışsınız maşallah nazar değmesin bu arada ankastre set kaça geldi acaba ? Güle güle kullan hepsini.

Canım çok indirimli almışsınız maşallah nazar değmesin bu arada ankastre set kaça geldi acaba ? Güle güle kullan hepsini.

teşekkürler canım darısı olmayanlara olsun inş. ankastre setimiz 1000 tl canım kampanyalıydı biz aldığımızda

özellikle buzdolabını çok beğendim yeni tasarım çok başarılı buzluk aşağıda rahat kullanımı war güle güle kullan

özellikle buzdolabını çok beğendim yeni tasarım çok başarılı buzluk aşağıda rahat kullanımı war güle güle kullan

teşekkürler canım bende seviyorum buzdolabımı fotoda rengi çok soluk çıkmış ama daha güzel normalde daha koyu

canım çeyizini iyi günlerde kullan çok şıklar bende senın çamaşır makinenın aynısından begendım bakalım alıcaz heralde :)

teşekkürler canım bu makinenin 14 dk kısa programı var o özelliğini begenmiştim ben daha güzelleri senin olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…