Mutfak Dekorasyonu benim canım mutfağım :)

canim bende beyaz mutfak dolabi yaptirmak istiyorum seninki fikir oldu bana cok guzel siyah olan yerleri buzlu cam yaptiricam ben ama boylede cok hos gule gule kullan

harika olmuş güle güle kullan sandalyelere özellikle bayıldım birde canım ne güzel mutfağın çok geniş değerini bil:)

mutfağın çok güzel büyük çok beğendim sadece tazgahında beyaz renk olsaydı sanki daha iyi olurmuş gibime geldi..

Güle güle kullanın inşallah:) Allahım bana da böyle güzel bir mutfak nasip et yarabbi:) ( bi amin deyin hanımlar içinizden:)

Dolapların sarmal desenli kapaklarıyla,mozaik desenli kısım yanyana gelince olmamış.Etekle bluzü farklı desenlerde giymiş gibi olmuş.Gözümü rahatsız etti.Ayrıca heryer nötr renk.Renksizlikten ibaret olmuş.Bari halıda ya da sandalyelerde renk kullanılsaymış."Takım olsun" zihniyeti dekorasyonda çok da başarılı olmuyor.Kontrast renklerin kullanılması yerinde olur.Ama tercih meselesi tabii,içinde yaşayan sizsiniz.Allah mutluluk versin.Asıl önemli olan evi içinde yaşayanların renklendirmesi....

hayallerimin mutfağı ki benim kadar mutfaktan çıkmayan biri için enfes allah güle güle kullanmayı nasip etsin

çok hoş görünüyor dolaplar. bende beyaz düşünüyorum dolaplarımı fakat tezgah altında kalan kısım beyaz olunca kullanış ve temizlik açısında nasıl. çok çabuk leke oluyor mu? su damlasa izi kalıyormu ? kullanış açısından bilgi verirseniz sevinirim. bende dolap yaptıracağımda araştırma yapıyorum.

Canım, benim evi
min de mutfağı yapılıyor. ben de tezgahı siyah istiyorum ama herkes olumsuz yorum yapıyor yok leke oluyor yok su damlası bilr belli oluyor kurulamak gerekiyor vs. ama ben koyu renk tezgahı şık buluyorum. sen memnun musun? hiç keşke beyaz olsa dedin mi?

Back
X