Daha şimdiden bastı beni stres... İnsan öz babasından başka birine nasıl baba der... Hele ki içi hiç ısınmamışsa ! Hele ki benim gibi babasına aşıksa... Kızlar ne zormuş bu iş.. Daha 1 ay var ama ben şimdiden sancılanıyorum... Sevgilimi çok seviyorum ama bu sevgi onun babasına "baba" dememi gerektirmez ki ! Diyemem ben... Zaten Allah affetsin hiç hoşlanmadım babasından:26: Siz nasıl dedini ne hissettiniz...bana yardım edin ne olur... nasıl aşarım bu durumu
bende anlamam bunu bir başka adama baba diyorsun başka bir kadına anne diyorsun..görümcen senden büyükse abla kaynın büyükse abi..sanki kardeşimizle evleniyoruz..adlarıyla hitap edilse..mesela ahmet bey,meryem hanım..gibi..gelinler onlara anne baba der bunu beklerlerde ama onlar geline elkızı der..
Annesini çok seviyorum hani ona gül anne yada hacı anne derim ama babasına ismi ile bile baba demek gelmiyor içimden... Hem çok sert hemde hiç benim babam gibi değil :26: sevgilime de dedim biraz bozuldu "zaten kaç kez göreceksin ki yılda " dedi:26:
Annesini çok seviyorum hani ona gül anne yada hacı anne derim ama babasına ismi ile bile baba demek gelmiyor içimden... Hem çok sert hemde hiç benim babam gibi değil :26: sevgilime de dedim biraz bozuldu "zaten kaç kez göreceksin ki yılda " dedi:26:
balım yapma lütfen bir atasözü var Eşşeğin hatrı yoksa sahibinin var diye sende zamanla alışırsın nişanlın senin ailene nasıl hitap ediyorsa sende oyle yap çünkü en büyük sorun aile iletişimi yüzünden çıkar
Kendi babana dediğin hislerle baba demeyi beklememek lazım zaten, hiçbir zaman aynı olamazlar. Ama sevdiğimiz adamın hatrı için yeri gelip ailemizi karşımıza alıyorsak, eğer onu mutlu edecekse anne-babasına böyle hitap edilebilir. Sevmek şart değil. İş icabı sevmediğimiz kaç kişiye bey-hanım diye hitap ediyoruz, bu da böyle bir şey... Ben şahsen çok samimi bulmuyorum ama nişanlandığımda gereken şekilde hitap ederim, diretmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?