Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya yok bipolar değilde şizofreni olabilir bence Allah muhafaza ben olsam bende korkarım ya sanki beynimin içini okumaya çalışır gibi ne o

Artık dejenere olmuş. Güvenmiyor.
Kendi kendine bende bipolar var demesi beni şoka uğrattı.
Bir insan istemiyorsa istemiyordur, neden böyle dengesizce olursun ki?

Resmen kafayi yemis bu. Bence hic bulasmayin, ayrilin. Piskopat midir nedir ☠

Maalesef bulaştım ama ailem istemiyor ayağına önce arayı soğutup sonra ayrılacağım.

Geçmişinde bir sıkıntısı var. Ondan dolayı mükemmelliyetçi. Mükemmelliyetçilik bir hastalıktır. Babası ile konuşmuş. Babası bile mükemmel bulamazsın demiş. Yani ya gerçekten böyle birini istiyor ya da bana olta atıyor eğer yersem de sen bana layık değilsin olacak.
İkisi de çok sakat. Gelmişim 32 yaşında,çocuk gibi bir adam, evlilik için uygun olmaz.
Tek sorum şu, acaba beni denemek için mi yapıyor?

Öyleyse gene ayrılırım ama çok üzülürüm de..

Evet öyle.
Acaba Ösym bilgilerime ne deyip baktırdı..

Bence görüşmeyi kesin bu adamla.Telefon numaranızı da değiştirin hatta.Keşke hiç bulaşmasaydınız.

İlk 6 buluşma gerçekten iyiydi. Hatta içimden böyle zor meslekte ne kadar dirayetli, sağlam kalmış dedim.
Son buluşmada dengesizleşti.
Bundan da öğrenmem gereken bir ders var.

İnsanlara hemen güvenmeyeceğim artık, özellikle erkeklere.

Evet maalesef yok derler kalbimde birisi unuttum bitti gitti. Sonra bir bakarsin tam sen baglandiginda ben sana karsi bisey hissedemiyorum, sorun sende degil modu. Ben eski sevgilimi unutamadim falan bahaneleri ayrica psikolojisi gercekten bozuksa dön dön kaç derim. Bir arkadasimin sevgilisi vardi ve buyuk sorunlar yasamisti. Herkes polislik mesleğini kaldiramiyor. Az cok hal ve hareketlerinden ne oldugunu anlarsin zaten sen. Karar her zaman sana ait. İçinden ne geliyorsa ve ne hissediyorsan ona gore davran bence.En önemlisi de normal mi yoksa anormal mi ona karar ver.

Ya ikizler burcu ya da dediği gibi gerçekten bipolar.
1. ayda insanın beynini yakıyor ben olsam 2. aya bu adamla adım atmazdım.

Oğlak burcu ikizler değil ama bende ikizler sanmıştım.
Yok kendimden soğutacağım zaten o da kendini benden soğuttu..
Ödeşiriz..

Vay canina.Polisler çok şüpheci ya.Etraftan da duyuyorum.

Evet bende duyuyordum ama abartı diyordum.
Maalesef doğru bilgi, kendi de dedi tüm bilgilerine baktım diye.
O kadar da korkusuz işte bazıları.

Bende dengesiz olduğunu düşünmeye başladım.
Bana son buluşmada sana hep telefondan ulaşabiliyorum hiç kaybetme korkum yok ki dedi.
Çocuk oyunu oynuyor galiba..
Kaybetme duygusunu yaşayıp duygularından emin olmak istemiştir. Çünkü insan gerçekten kalbi ile seviyorsa kaybetmekten korkar.
Sizinle iletişiminde heran sana ulaşabildipi ve arabızda bi problem olmadığı için kendince şüpheye düşmüş olabilir. Seviyorum ama acaba kaybetmekten korkacak kadar çok seviyormuyum diye.
Yani ben öyle düşündüm =)
Benim için karşımdaki saçma sapan açıklama yapmış bile olsa dürüst olması içinden geldiği gibi plansız konuşması iyi bir özellik =)

Hayır suçlu sanmamış.
Tüm polisler güya bunu kız arkadaşlarına yaparmış. Yapmayan yoktur dedi.
Ben soğudum zaten o da soğuyacak.

Böyle biriyle artık güvende olamam zaten.

Sabıka kaydıma baksa hadi bir nebze, polisler sabıkası olan biriyle evlenemez diye biliyorum.
Ama sınav bilgilerime kadar bakması aşırı abartı.
Var anlatmadı ama ciddi sorunları var bence.

Tespitleriniz için teşekkür ederim.
Peki neden bu kadar dengesiz tavırlar içinde?
Beni kaybetme olasılığının farkında mı değildi?

Evet bana karşı yalan da söylüyor olabilir.
Çünkü bir soru sorduğumda çok düşünerek cevap veriyor.
Sanki ne diyeceğini kurar gibi.
Zaten bende en çok korku oluştu. Bir şekilde ciddi risk alıp devam etsem bile belki Temmuz başı ben yapamadım deyip gidecek ben burada kalp acısıyla kalacağım. O beni korkuttu.Zaten diğer dengesiz tavırları da tuz biber ekti.

Bana anlattı güya 2 arkadaşı boşanmış. Kız arkadaşları doğuya gitmem deyince hemen boşanmışlar. Yani kadınlara hiç güvenmiyor.Haliyle bana da hiç güvenmemiş.

Tespitleriniz için teşekkür ederim.
Peki neden bu kadar dengesiz tavırlar içinde?
Beni kaybetme olasılığının farkında mı değildi?
Bence megaloman.Nasil göründüğünü düşünmüyor bile.Trajikomik.Iyi bir tıp çıkar mi belli olmaz ama sinyaller hoş değil.

Msj tekrarı

Yorumunuz için teşekkürler.
Farklı bir bakış acısı oldu.
Peki neden bu kadar dengesiz davranır ki bir insan? Ben olsam daha yeni tanıştığım insana bu kadar dengesizce davranmam. İyi niyetli bile olsam beni tanımıyor, bilmiyor kaçabilir diye düşünürüm.

Plansız konuşuyor ama dil ayarı hiç yok.Her şey dan dun. Bence aşırı. En azından bana öyle geldi.

Yani aynen öyle.Pas geç bence.

Reactions: 000
Bence megaloman.Nasil göründüğünü düşünmüyor bile.Trajikomik.Iyi bir tıp çıkar mi belli olmaz ama sinyaller hoş değil.

Hayır hiç hoş değil.
İlk aylar önemlidir.
İnsan iyi bir intiba bırakmak ister.

Ama ben tam tersini gördüm..

Kıçına tekmeyi bas görsün kaybetme korkusunu.
Kendini zeki sanmalar, bi gizemler, bi dedektif havaları. Yesinler. Onla uğraşacak halin yok ya. Ayrıca niye korkuyosun bu kadar. Ne öğrenirse öğrensin. Asıl o korksun şikayetçi olursun görevini kötüye kullanmaktan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…