Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında bana çokta dengesiz gibi gelmedi, sonuçta geçmişte aşık olmuş kavuşamamış sonrasındaki unutma dönemi vs. Olduğu için piskolojisi ve tekrardan sevme duygusu güven duygusu zarar görmüş olabilir. sadece sanırım çok konuşmayı seven, ve iç sesini dışa vurarak konuşan sana güvenip sana bahseden ve çok konuştuğu içinde arada saçmalayabilen birisi gibi geldi, çünkü çok konuşmayı seven insanlar bi süre sonra azda olsa bazen saçmalayabiliyor =)
Hele karşısındaki sevdiği insan ise bu aslında çok tatlı oluyor

Bu da mantıklı.Buna da pay veriyordum.Ama yeni tanıştığı biri bunu kötü görür .Ilk izlenim hep önemlidir.Farkinda mi değil okadar megaloman mi bilemedim..

Reactions: 000
Bu da mantıklı.Buna da pay veriyordum.Ama yeni tanıştığı biri bunu kötü görür .Ilk izlenim hep önemlidir.Farkinda mi değil okadar megaloman mi bilemedim..
Kendinisine göre bu kötü birşey olmadığı için karşındakinin bunu kötü olarak algılayacağını düşünmeyebilir. Bence konu sahibini sevmiş benimsemiş ve kendini kasmadan olduğu gibi davranmış. Hani bazen olurya ilk buluşma bile olsa, sanki uzunca seneler tanıyormuş hissi.

Konunu takip edicem aklima bisey geldi hani bahsettiğim polis var ya arkadaşımı deneyen güvensiz..o pislik hic sevmiyorum o adamı nikah masasindan dönmüş nisanlanip ayrilmis..arkadasim ama bunu baskasindan duydu kendisine sordugunda da inkar etmis. Dedigim gibi seninki dürüst ama denge problemi var malesef. Ne istedigini de bilmiyor bence..

Bence o denge problemi uzun zaman sonra tekrar sevmiş olmanın sarhoşluğundan

Bak bak bak. Bir de ornekler veriyor yani aklinca işte ağzını arıyor. Allah'ım sana geliyorummmmmm getir onu bana getiiir cokk sinirlendim. Yakisikli mi peki? Yani etkilenmissindir elbette cok normal ama nesi cekti mesela seni? Boyleleri etkileyici ve akiskan konusur bi de.

Wtf ?
35 yaşında koca adam daha kendi kişiliğiyle ilgili keşiflerini yapamamış biri gibi geldi bana.
Sonuçta görmüş beğenmişsin numaralar verilmiş 3-5 görüşmede az çok anlarsın ne ne değil diye ilişkiye başlar, tanırsın.
Sonrası akışa kalır, bunun üzerine tez yazmanın mantığını kavrayamadım.
Denek olarak mı kullanıyo anlamadım ki, dur aklıma birşey geldi sen şimdi bana mesaj atma bakim, nolcak bana nasıl mesajlar vercek bilincim bir öğreniyim seni arıcam.
Ayy mıyır mıyır içim şişer benim.

Ayyyy sacimi başımı yolcammmmmmm. Kafasinda bir kadin profili var gitsin onu bulsun..sen burdan gördüğüm kadarıyla aklı basında bir insansın ben senin yerinde olsam daha ağırlarını bile soylerdim ona neyseki nazik birisiymissin canim..gorende kendisiyle evlenmek için kapilarda yatiyorsun zanneder

Adam kendini mükemmel olarak görüyor o yüzden karşısındakine istediği sorguyu muameleyi şaka yada test etme adı altında bütün saygısızlığı ve şımarıklığı yapabilir. Yeter ki tatmin olsun. sonuçta o mükemmel o her türlü tercih edilir niye kassın ki kendini. Bildiğin megaloman bu adam çok itici hiiç soğutmaya çalışmayın sizinle poliscilik oynamaya çalıştığında dan dan konuşun kendinde bu özgüveni nereden bulmuş çok seviyesiz ve gereksiz bi tip ben olsam o gözlükleri alırım onun gözünden iyi bir ders verir bırakırım

Polis eşiyim bi başkası hakkında bilgi toplamak ki bi vaka veya olaya karşmadıysa o kadar kolay değil meslektenmi nedir çok şüpheci ve güvensiz oluyorlar çok istikrarlı bi ilişkiye benzemiyor sorunlu galiba biraz kimsenin içinde ne yaşıyor bilemiyoruz çok sağlıklı bi birliktelik olacağınıda zannetmiyorum

Ya gercekten bipolarsa?Gerci bipolar olup polislik yapamaz sanirim.Ama bana problemli, takintili biri gibi geldi.
Yapabilir bence raporunu almadıysa.Aldiysa da başvurup kendi isteğiyle uygun yere gidebilir.Belli olmaz yani..
Kafamızdan hastalık da uydurmayalım ama..Dengesizlikleri bipolar tarzı değil bence..Onlarınki daha derin oluyor.Adam bir karmasa icinde ama çözemedim.Kisilik bozukluklarına da girebilir.Yada mesleki deformasyon.

Bence sizden gayette hoslanmis bunu size caktirmamaya calisyor o yuzden oyle sacmaliyor kaybetme korkusu yasamak istiyorum derkende galiba gururlu ve hic taviz vermeyen kendi sozunu dinleten kadinlardan hoslaniyor size guya caktirmadan ornek veriyor. Buna sert ve soguk davran bak nasil pesinde kosuyor yanilma payimda olabilir ama bu tipler genelde kadin bana soz dinletsin onun dedigi olsun vs boyle istiyorlar

Maalesef kaygı seviyem arttı, 3 gündür uykularım azaldı..
Şikayet edersen dinlenme şüphesi veya bilgilerini öğrendi diye o zor duruma duser asıl o korksun senden de ki bir daha benim bilgilerime ulaşmaya çalışırsan bu şüpheden ötürü seni şikayet ederim o zaman aşırı korkar bir halt yapamaz şu anda polisler diken üstünde atılan atılana zaten

Sanki sadece onun kararına bağlı bu ilişki , aynı böyle davranıyor. Buna izin vermeyin. Ben hiç emin değilim senden diye söyleyin ve terk edin bence. Dengesiz biri.

Umarım takıntılı değildir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…