Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...
Sordum. Orası bende kalsın diyor. Ama üstüne basa basa her polis istediği bilgiyi soruşturur. Öğrenir hiç sorun olmaz dedi. Savunması da herkes yapıyormuş..
Bu adam ister kendini gizlesin isterse de doğal davransın. Kesinlikle dengesiz bir kişiliğe sahip. Diyelim ki size aşık sizi çok seviyor. Böyle dengesiz bir adam, sevgisi varken sizi göklere çıkarırken sevgisi bittiğinde bir anda yere çakabilir. Size güvenmiyor daha doğrusu hiçbir kadına güvenmiyor. Şimdiden size sorun çıkarıyor. Evlilik çocuk oyuncağı değil. Kendizi bu adam için yakmayın.
Kıçına tekmeyi bas görsün kaybetme korkusunu. Kendini zeki sanmalar, bi gizemler, bi dedektif havaları. Yesinler. Onla uğraşacak halin yok ya. Ayrıca niye korkuyosun bu kadar. Ne öğrenirse öğrensin. Asıl o korksun şikayetçi olursun görevini kötüye kullanmaktan.
Zaten artık güvenim kalmadı. Çok ciddi dengesizlik gördüm.Belki kötü bir amaçla yapmadı.Ama yeni tanıştığın birine yapan ileride eşine de cok büyük ihtimal yapar. Hâlâ mesaj atıyor hiç cevap vermedim.
Aslında bana çokta dengesiz gibi gelmedi, sonuçta geçmişte aşık olmuş kavuşamamış sonrasındaki unutma dönemi vs. Olduğu için piskolojisi ve tekrardan sevme duygusu güven duygusu zarar görmüş olabilir. sadece sanırım çok konuşmayı seven, ve iç sesini dışa vurarak konuşan sana güvenip sana bahseden ve çok konuştuğu içinde arada saçmalayabilen birisi gibi geldi, çünkü çok konuşmayı seven insanlar bi süre sonra azda olsa bazen saçmalayabiliyor =) Hele karşısındaki sevdiği insan ise bu aslında çok tatlı oluyor
Dengesiz derken şunu demek istedim. Mesela çok aşık olmadan evlenmem diyor.Arkasından biriyle 10 yıl da görüşsen tanıyamazsın o yüzden risk almak lazım diyor. Yani bir dediği bir dediğini tutmuyor. Ya böyle biri ya da bilerek yapıyor.Tepkimi ölçüyor. Ilk defa böyle bir erkekle tanıştım.
Herkese öncelikle merhaba.. Bu benim ilk konum. Hemen konuya girmek istiyorum. Ben 32 yaşındayım. Yaklaşık 1 ay önce bir ilişkiye başladım. Meslektaş bir arkadaşımın çalıştığı hastahaneye gittiğimde orada bir polisle tanıştım. Olay yeri inceleme ekibindeydi. Ve arkadaşımın bir hastası ile ilgili bilgi istiyordu. O sırada birbirimizi gördük ve konuşmaya başladık.Telefonlar alındı ve arkası geldi.Yani başlangıçta ortak bir tanıdığımız yok. Kendisi 35 yaşında ve hiç evlenmemiş.Şu an İstanbul'da bulunuyor. Temmuz başı gibi tayini çıkacak. Yaklaşık 10 buluşma oldu. Öncelikle kendisinin tavırlarını gayet dengeli bulmuştum. Fakat 7.buluşmadan sonra bazı karışık sinyaller vermeye başladı. Bu 25 yaşında iken bir kıza aşık oluyor.Kızı ailesi istemiyor. Ve ayrılıyorlar. Bana, ben geçmişte çok aşık oldum eğer yine öyle aşık olmaz isem evlenmem dedi. Onun yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir dedi. Ayrıca benim tüm bilgilerimi araştırmış. Kimlik bilgilerim, mernis bilgilerim dahil zamanında ösym'de girdiğim tüm sınav sonuçlarımı bile biliyor.Ve bana söyledi. Bende bana sorsaydın bu yaptığın beni rahatsız etti dedim.Her polis kız arkadaşının seceresine bakar dedi. Ayrıca son buluşmamızda benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım dedi. Eğer o korkuyu duymazsam olmaz diyor. Bunun üzerine biz mesela yarın hiç konuşmayalım, mesajlaşmayalım bakalım benim duygularım ne olacak dedi. Bende sen kendi duygu durumundan bile emin değilsin.Bir gün yetmez sana.İstersen vazgeçtiysen söyle sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. O da biz ne kadar buluşursak buluşalım sonuçta evlilik niyetiyle tanıştığımız için seni gerçekten tanıyamayacağım dedi.Her şey doğal akışında olsun isterdim ama olmaz dedi. Ayrıca temmuz başı gibi tayin durumu belli olunca başka bir yere tayini çıkabilirmiş. O zamana kadar sana umut vermek istemiyorum dedi. Bana 2,3 ay görüştük ama zamanımı aldın demeni istemem dedi. Ortak tanıdık olmadığı için de benden emin değilmiş. Sadece sana güvenmek istiyorum diyor. Ben olmuyorsa olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok. Bir anda duygu durumum mahvolmuş. Sonra yanıma oturuyor, elimi tutup ben senden eminim demeye başladı. Ben bir anda tamamen tavır değiştirmesinden dolayı şok oldum. Sonra yolda yürürken sen duygularından emin misin, bir değişik davranıyorsun deyince de güldü ve bende aslında bipolar bozukluk olabilir tabi bu benim yorumum deyip takılıyor. En son ayrılırken de nasıl olsa 10 yılda görüşsek ne sen beni ne ben seni çok iyi tanıyabiliriz.Bence risk alıp arayı çok uzatmadan bir şeyleri kesinleştirelim dedi. Bir de benim sadece iyi günümde değil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım deyip duruyor. Aradan 10 dakika geçti. Ben 19 yıldır tek yaşıyorum. Bir kişiyle nasıl yaşayacağım dedi. 3 yaşında küçük bir kız çocuğu önümüzden geçti. İşte bunun için yaşanır diyor. Gevrek gevrek gülüyor. Sorum şu; Bu adamın benimle ilgili düşünceleri nedir? Gerçekten çabalamaya değer mi? Neden bir öyle bir böyle tavırlar içinde? Beni mi oyalıyor? Bu davranışların amacı ne? Beni mi deniyor? Emin olamıyorum.Bir emin değil, bir çok emin gibi. Uzun oldu biliyorum ama okudu iseniz lütfen düşüncenizi yazar mısınız? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Gerçekten tarafsız bir bakış açısına ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim..
psikiyatriste gitmesi lazım travmasını atlatamamış o sağlığına kavuşmadan evlenmeyin derim evliliğin ertesi günü ben soğudum deyip ayrılalım diyecek kapasitede çünkü dengesizin dik alası şu an
eşimde polis ösym şifreni nereden bulmuş? ad soyad dan tc sorgulatmak iş haricinde yasak!kimlikden bakmak yasak.iş harıcınde kesınlıkle sorgulatmak yasak.şikayet etsen direk soruşturma açılır! bunun bılıncınde değil.hadi yaptın sana söylemesi.kendı kanıtlamaya çalışmış. artıstlenmiş orada.egosunu tatmin etmek istıyor belliki..
Bu da mantıklı.Buna da pay veriyordum.Ama yeni tanıştığı biri bunu kötü görür .Ilk izlenim hep önemlidir.Farkinda mi değil okadar megaloman mi bilemedim..
Evet bu çok ciddi risktir. Sanırım bir iki kere beni denemek için ailemle tanıştırayım demişti.Bende olabilir diye yuvarlak cevap verdim. Sanırım imajım evlilik düşkünü oldu. Ondan olabilir mi?
Kendinisine göre bu kötü birşey olmadığı için karşındakinin bunu kötü olarak algılayacağını düşünmeyebilir. Bence konu sahibini sevmiş benimsemiş ve kendini kasmadan olduğu gibi davranmış. Hani bazen olurya ilk buluşma bile olsa, sanki uzunca seneler tanıyormuş hissi.
Ama beni çok benimsese benim kaybetme korkusu duymam lazım.1 gün konuşmayalım der mi? Ben olsam demem. Yani benim demek istediğim şu; bu adamla diyelim devam ettim temmuz başı gibi benim zaten tayinim cıktı diye tüm umutlarımı yıkar mı? Çünkü komiserlik için 9 ay Ankarada eğitim alacakmış. Yani bana laf arasında artık telefonda konuşuruz dedi. Bende uzaktan ilişki yürümez demiştim.
Konunu takip edicem aklima bisey geldi hani bahsettiğim polis var ya arkadaşımı deneyen güvensiz..o pislik hic sevmiyorum o adamı nikah masasindan dönmüş nisanlanip ayrilmis..arkadasim ama bunu baskasindan duydu kendisine sordugunda da inkar etmis. Dedigim gibi seninki dürüst ama denge problemi var malesef. Ne istedigini de bilmiyor bence..
Bir dediği bir dediğini tutmuyor. Mesela son buluşmadan sonra eve gideceğim demişti.2 saat sonra aradim neredesin diye canlı müzik dinlemeye türkü bara gitmiş. Mesela bana çocuk sahibi olmakla ilgili ne düşünüyorsun dedi.Bende maddi imkanlar yeterli olursa isterim dedim.Bana sen çok maddiyatçısın millet asgari ücrete ev geçiniyor dedi.Bende benim yaşam standartlarım daha farklı dedim. Yani hemen etiketliyor. Dürüst ama çok dengesiz.
Bak bak bak. Bir de ornekler veriyor yani aklinca işte ağzını arıyor. Allah'ım sana geliyorummmmmm getir onu bana getiiir cokk sinirlendim. Yakisikli mi peki? Yani etkilenmissindir elbette cok normal ama nesi cekti mesela seni? Boyleleri etkileyici ve akiskan konusur bi de.
Yani eli yüzü düzgün.Aşırı yakışıklı değil. Daha bu değil.Evlilikten huzur istiyormuş. Ailesi kabul etmezse olmazmış.Bir de ben yemek yapamam diyor.Bende ortaklaşa yaparız en kötü kahvaltı tarzı yeriz dedim.Bana yemek yapmamı bekleme diyorsun yani dedi.Ne alakası var her gün yetişmedi evde en kötü kahvaltı yapılır dedim. Gülüyor.. Ben kibar diye kabul etmiştim.Tanıştığımızda herkes çok kibar dedi.Benim arkadaşım da polislerden böyle kibar zor bulunur demişti.Ama büyük konuşmuşuz.
polisler askerler vs ruh halleri çok gel-gitli benim tercih edebileceğim meslek grupları değil. ayrıca secere bakma vs görevi kötüye kullanmadır bunun adı. ileride çok sıkıntı yaşarsın. dengesiz bir tip bu belli.
0000 acilen uzaklaş. boşandığım kişi de böyleydi, 6 senem mahvoldu. asla güven duyamıyor, emin olamıyorsun. evlensen bile çocuk yapamıyorsun aile olamıyorsun çünkü güven vermiyor sana. bana boşanma konuşması yaparken bir yandan da aile olamıyoruz çocuk istiyorum diyordu düşün. ve evet kesin bipolar ya da başka psikolojik rahatsızlığı olabilir. KAÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇ