• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlilikten ziyade heyecan, aşk ve karmaşa arıyor gibi geldi bana. Eminim onun kafasını karıştırıp biraz dengesiz davransanız peşinizden ayrılmaz. Şu anlattıklarınızdan çıkardığım en net sonuç ise bence evlilik hayatına uygun bi kişilik değil kendisi.

Dengesiz biri. Zaten hiç hakaret etmedim. Biterse bile ailem istemiyor diye bahane edip bitireceğim. Şu an kendimi çektim gibi.
Bilgilerimde her şeye bakmış. Bir de tüm polisler kız arkadaşlarının bilgilerine bakarmış. Sırf o değilmiş.Bir de yüzüme bunu dedi.
Bu kadar geniş yetkileri mi var?

Çok
Dengesiz biri. Zaten hiç hakaret etmedim. Biterse bile ailem istemiyor diye bahane edip bitireceğim. Şu an kendimi çektim gibi.
Bilgilerimde her şeye bakmış. Bir de tüm polisler kız arkadaşlarının bilgilerine bakarmış. Sırf o değilmiş.Bir de yüzüme bunu dedi.
Bu kadar geniş yetkileri mi var?

Çok korkutucu..
Yetki değil de o birimde çalışan arkadaslarına rica edip baktırıyorlar, genelde çoğu da yapıyor bunu. Ama sizinki fazla dengesiz yani .

Cok itici..Denemek ne yaa.Soylemesi de safdillik gibi.Tum düşündüklerini söylüyor nu senin acından güzel.Kendi açısından kötü.Gecmisini bir polis olarak araştırması hiç hoş degil.Ne bulmayı umuyordu.Cok guvensizbir adam.Aslinda biraz da mesleki deformasyon.Belki de geçmişte birileri canını yaktı diyecem de kaybetme korkusu yasamaliyim deyince o kısım eleniyor.Bir insan kaybetme korkusu yasamak istemesi ne bilim sevdiğini görmek isteyebilir ama gereksiz.Kendine acı çektırmak istemek gibi bir şey..Ben olsam bu adama pek güvenmez izlerdim.Eminim de diyormuş senin yelkenler inmesin hemen..

Yok ben şu an savunma moduna geçtim zaten.
Hafta sonu hep ulaşılabilirsin diyor. Bugün de ulaşamayınca arıyor.Neden açmadın diye?
Her bilgime bakmış. Hatta ben ... doğdum deyince (Hastahaneyi diyordum) evet ama başka yere kayıtlısın dedi.Meğer babamın kütüğünü söylüyormuş.Tabi ben şok oldum.

Sanırım buna da zamanında yapmışlar, o da bana yansıtma yapmak istiyor. Başka bir şey aklıma gelmiyor.

Çok mu film izleyip kaptırmış kendini acaba?
Aşırı dengesiz.
Kaybetme hissi geldiğinde otur.
Gelmediğinde git 🤦‍♀️

• Beğen
Reactions: 000
benim anne tarafım nerdeyse komple polis.sivili de var özel harekatçısı da var masa başı memuru da var ama bir tanesinden bile böyle korkunç bir sorgulama vs görmedim duymadım.hatta kuzenim biriyle evlenecekti teyzem dayımdan rica etti bir sorgulatıversin diye dayım baya terslemişti olur mu öyle şey diye.

Yurt dışında büyük elçilikte görev almış. Misyon görevi. Sanırım oradan eli kolu uzun birilerini tanıyor.
Bir de çevresinde seviliyor. 13 yıldır meslekte.
Kardeşime anlattım abla bu telefonunu da dinleyebilir. Dikkatli ol dedi.
Ondan 3 gündür uyuyamıyorum.
Korktum.

Sizin aile ne güzel insanlarmış.Yetki ile kendilerini kaybetmemişler.Takdir ettim.:KK9:

Yurt dışında büyük elçilikte görev almış. Misyon görevi. Sanırım oradan eli kolu uzun birilerini tanıyor.
Bir de çevresinde seviliyor. 13 yıldır meslekte.
Kardeşime anlattım abla bu telefonunu da dinleyebilir. Dikkatli ol dedi.
Ondan 3 gündür uyuyamıyorum.
Korktum.

Sizin aile ne güzel insanlarmış.Yetki ile kendilerini kaybetmemişler.Takdir ettim.:KK9:
Bence görüşmeyi kesin bu adamla.Telefon numaranızı da değiştirin hatta.Keşke hiç bulaşmasaydınız.

Ya boyle tip tip adam var ya gerçekten.Duzgun adam bulmak zor.

Evet, devir çok garip bir devir.
Mesela bana sorular soruyor bir süre sonra yanlış yönlendirip gene soruyor.
Bende artık bak sen bunu sormuştun, bana sorgulama yaparsan kalkar giderim artık yeter dedim.
Gülüyor, hemen elimi tutmaya çalışıyor.

Hiç böyle bir izlenim vermemişti çok hayal kırıklığına uğradım.:KK57:

Ya ikizler burcu ya da dediği gibi gerçekten bipolar.
1. ayda insanın beynini yakıyor ben olsam 2. aya bu adamla adım atmazdım.

• Beğen
Adamın psikopat olduğu gün gibi ortada neyi sorguluyorsunuz onu anlamadım. Yol verin gitsin diyorum.. Siz gorusmek istemediğinizi söyleyince daha fazla üstünüze düşer falan aman diyim en kisa surede iletişimi kesin. Bilgilerinize ulaşması ayrı bir facia, suçlu mu sanmış sizi. Dertsiz başınıza dert almayın. Alsin tayinini çıksın gitsin hayatınızdan.

Valla benim eşim de polis secereme baktın mı doğru söyle tepki göstermem dedim, valla bakmadim seni sana sorarak daha iyi tanirim demisti. Bakilsa bende rahatsiz olurdum.
Ayrica onun kosturmasi gereken zamanda senden daha cok adim bekliyor. Değişik.

• Beğen
torbacın kim diye sorsaydın adama😒😒

Sordum.
Orası bende kalsın diyor.
Ama üstüne basa basa her polis istediği bilgiyi soruşturur. Öğrenir hiç sorun olmaz dedi.

Savunması da herkes yapıyormuş..:skandal:

Çekilmez bir tip geldi bana, polislere saygımız sonsuz abiye selamlar fakat ileride bu evliliğin heyecanı kalmadı diye ağlanıp başına buyruk gidecek bir abiye benziyor

Şimdiden ben 19 yıldır tek yaşıyorum, benim düzenim var. Nasıl olur ki diyor.
Kararsızın önde gideni..

Hiç böyle gelmemişti bana yanıldım.

Ömür boyu "acaba bu sözüyle ne kasdediyor"diye mi düşüneceksin,evliyim ve diyorum ki bu adam çekilmez,düzgününü bile çekemiyor bazen insan.

Yok zaten çok faul davranışını gördüm.
Kafamdaki algısı çok yıkıldı.
Bence beni denemek için yaptı ama çizgiyi çok aştı.
Bundan sonrası yokuş aşağı gider.
Bu niyetle başlamadım ama nasip..

Önce kendim, konu açmadan önce 3 gün uykusuz kaldım.

Şimdiden ben 19 yıldır tek yaşıyorum, benim düzenim var. Nasıl olur ki diyor.
Kararsızın önde gideni..

Hiç böyle gelmemişti bana yanıldım.
Dikkat çekmeye çalışıyor, meslek hastalığı mevcut, ailesi parçalanmış çocuklar çok zor mutlu olur, beyninde bir aşk tanımı var onu size oturtmaya çalışıyor çünkü oturmadan haz duyamayacak mutlu olamayacak, bunu yaparkende kendiliğinden olsun istiyor yani şunu demen gerekirdi tarzı cevapları o yüzden, hayatı biraz boşvermiş çünkü çok az mutlu olmuş ve artık inancı kalmamış bunun yerine gevşekliği tercih ediyor, abiyi şöyle alalım bana biraz benziyor tavsiyem kaldıramayacaksanız ki kaldıramıyorsunuz uzak durun iyi geceler

Psikolojik problemlerinin oldugu net!bugun evlenelim der nikah gunu birakip gider gibi bir potansiyeli var adamin,kusura bakma bu saatten sonra bu adamla yasacagin neyse cok da dogru olmaz gibi.ben urktum adamdan sen konusmalarindan,hal hareketinde korkmuyir musun 😟😯

Zaten önce bir ara verelim benim kaybetme korkusu yaşamam lazım diyordu.
Sonra ben kendimi çekince fikir değişti. Hemen masada yanıma gelmeler, elimi tutup ben kendi içimde o hissi aldım. Senden vazgeçersem üzülürüm demeler. Bir anda değişti.O an son gerçekten buluşma sonuna kadar çaktırmamak için çok çabaladım. Ben böyle bir adamla aynı evde kalamam. İmkansıza yakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back