- 21 Mart 2019
- 711
- 1.578
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dengesiz biri. Zaten hiç hakaret etmedim. Biterse bile ailem istemiyor diye bahane edip bitireceğim. Şu an kendimi çektim gibi.
Bilgilerimde her şeye bakmış. Bir de tüm polisler kız arkadaşlarının bilgilerine bakarmış. Sırf o değilmiş.Bir de yüzüme bunu dedi.
Bu kadar geniş yetkileri mi var?
ÇokYetki değil de o birimde çalışan arkadaslarına rica edip baktırıyorlar, genelde çoğu da yapıyor bunu. Ama sizinki fazla dengesiz yani .Dengesiz biri. Zaten hiç hakaret etmedim. Biterse bile ailem istemiyor diye bahane edip bitireceğim. Şu an kendimi çektim gibi.
Bilgilerimde her şeye bakmış. Bir de tüm polisler kız arkadaşlarının bilgilerine bakarmış. Sırf o değilmiş.Bir de yüzüme bunu dedi.
Bu kadar geniş yetkileri mi var?
Çok korkutucu..
Cok itici..Denemek ne yaa.Soylemesi de safdillik gibi.Tum düşündüklerini söylüyor nu senin acından güzel.Kendi açısından kötü.Gecmisini bir polis olarak araştırması hiç hoş degil.Ne bulmayı umuyordu.Cok guvensizbir adam.Aslinda biraz da mesleki deformasyon.Belki de geçmişte birileri canını yaktı diyecem de kaybetme korkusu yasamaliyim deyince o kısım eleniyor.Bir insan kaybetme korkusu yasamak istemesi ne bilim sevdiğini görmek isteyebilir ama gereksiz.Kendine acı çektırmak istemek gibi bir şey..Ben olsam bu adama pek güvenmez izlerdim.Eminim de diyormuş senin yelkenler inmesin hemen..
benim anne tarafım nerdeyse komple polis.sivili de var özel harekatçısı da var masa başı memuru da var ama bir tanesinden bile böyle korkunç bir sorgulama vs görmedim duymadım.hatta kuzenim biriyle evlenecekti teyzem dayımdan rica etti bir sorgulatıversin diye dayım baya terslemişti olur mu öyle şey diye.
ayy korktum adamdan..
nedir bu ya..
insanın dengesini bozar böyleleri...
Bence görüşmeyi kesin bu adamla.Telefon numaranızı da değiştirin hatta.Keşke hiç bulaşmasaydınız.Yurt dışında büyük elçilikte görev almış. Misyon görevi. Sanırım oradan eli kolu uzun birilerini tanıyor.
Bir de çevresinde seviliyor. 13 yıldır meslekte.
Kardeşime anlattım abla bu telefonunu da dinleyebilir. Dikkatli ol dedi.
Ondan 3 gündür uyuyamıyorum.
Korktum.
Sizin aile ne güzel insanlarmış.Yetki ile kendilerini kaybetmemişler.Takdir ettim.
Ya boyle tip tip adam var ya gerçekten.Duzgun adam bulmak zor.
Otellerde adı var mı diye de sorgulatan varmis.
Tc olmadan nasıl öğrendi ki..
Vay canina.Polisler çok şüpheci ya.Etraftan da duyuyorum.Hiç bilmiyorum ki.
İlk tanıştığımızda sadece adımı soyadımı ve telefon numaramı biliyordu.
torbacın kim diye sorsaydın adama
Çekilmez bir tip geldi bana, polislere saygımız sonsuz abiye selamlar fakat ileride bu evliliğin heyecanı kalmadı diye ağlanıp başına buyruk gidecek bir abiye benziyor
Ömür boyu "acaba bu sözüyle ne kasdediyor"diye mi düşüneceksin,evliyim ve diyorum ki bu adam çekilmez,düzgününü bile çekemiyor bazen insan.
Dikkat çekmeye çalışıyor, meslek hastalığı mevcut, ailesi parçalanmış çocuklar çok zor mutlu olur, beyninde bir aşk tanımı var onu size oturtmaya çalışıyor çünkü oturmadan haz duyamayacak mutlu olamayacak, bunu yaparkende kendiliğinden olsun istiyor yani şunu demen gerekirdi tarzı cevapları o yüzden, hayatı biraz boşvermiş çünkü çok az mutlu olmuş ve artık inancı kalmamış bunun yerine gevşekliği tercih ediyor, abiyi şöyle alalım bana biraz benziyor tavsiyem kaldıramayacaksanız ki kaldıramıyorsunuz uzak durun iyi gecelerŞimdiden ben 19 yıldır tek yaşıyorum, benim düzenim var. Nasıl olur ki diyor.
Kararsızın önde gideni..
Hiç böyle gelmemişti bana yanıldım.
Psikolojik problemlerinin oldugu net!bugun evlenelim der nikah gunu birakip gider gibi bir potansiyeli var adamin,kusura bakma bu saatten sonra bu adamla yasacagin neyse cok da dogru olmaz gibi.ben urktum adamdan sen konusmalarindan,hal hareketinde korkmuyir musun