Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana daha şimdiden ben yalnızlığa alıştım, 19 yıldır tek yaşıyorum.Nasıl biriyle aynı evde kalırım ki dedi. Bende kalma evlenme o zaman dedim. Gülüyor. Ay ne şekersin sen diyor..
Çok itici ya.. Gerçekten neyden etkilendiniz bütün mesajlarınızı okudum üstelik sanırım psikologmuşsunuz size yakışır biriisi değil bu. Lütfen istemiyorum diyin.

Reactions: 000
Çok itici ya.. Gerçekten neyden etkilendiniz bütün mesajlarınızı okudum üstelik sanırım psikologmuşsunuz size yakışır biriisi değil bu. Lütfen istemiyorum diyin.

Ilk zamanlar böyle değildi.
Sonra kararsız halleri ortaya çıktı.
Ondan afalladım.
Zaten artık içime sinmiyor.
Bazen insanın kendine hayrı olmuyor.

Çok beyefendi tanıtmıştı kendini ama içinden bir kararsız cıktı.

Zaten kendisi bana sana yaşadıklarımı anlatsam bir daha kimseye güvenemezsin demişti.
Biraz sert ve titiz olsa belki tolare eder miyim diye düşünürüm ama kararsız biriyle çok zor.

Evet konuşmaları bir garip beni deniyor ama bence neye denediğini kendi de bilmiyordur.

bana endişe verdi ben bu adama güvenemezdim sanırım.bu olaylardan sonra acaba hastamı diye korkardım yanında :)

Aynen katılıyorum.
Sanki sorguda gibi hissettim kendimi.

Bakışları sorgular gibiydi.

O zaman beni bu kadar araştırması anormal.
Ben çoğu polis yapıyor diye düşünmüştüm.
Öyle demişti.
Haklı çıkarmak için söylemiş kendini.

Çakal ya..
Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Sanırım en kötüsü hayal kırıklığı.
En azından şimdi göstermiş kendini yüzünü.
Bence olgun evliliğe hazır birisi değil.

Reactions: 000
Sanırım en kötüsü hayal kırıklığı.
En azından şimdi göstermiş kendini yüzünü.
Bence olgun evliliğe hazır birisi değil.

Evet evlilikte olmasındansa birbirimizi tanımaya çalışırken kendini belli etmesi daha iyi.
Çünkü evlensem sonra bunlar olsa ciddi çöküş yaşardım.
Evet 35 yaşında ama evliliğe hazır değil.

Hiç böyle düşünmemiştim..

Hayır kararsız biriyle aynı evde yaşayamam.
Yaşasam bile beni aşırı yorar.
O yüzden bana kararlı, ne istediğini bilen, olgun biri lazım. Yoksa çok yıpranırım.
Aramızda aşk gibi çok yoğun bir duygu yoktu. Daha çok yeniydik.Sadece karşılıklı etkilenmiştik.
Zaten kadınlara güvenmiyor kendi de demişti ama ben aşarız diye düşünmüştüm.

Ama 35 yaşındaki adam değişmez.

Rica ederim canimm

Bence kesinlikle bu sana takıntı olmadan kaç ondan. Çünkü takıntı yaparsa baya tehlikeli bir tip gibi duruyor Allah korusun neler duyuyoruz.

Vallahi guzel kardesim beni kimse topa tutmasin burda.ayni meslekten sayilir ifsa olmuyayim kocamda o meslekten sayilir.burda cok mutlu olanlar vardir.yollarina canlarina kurban olalim gururludur onurlu meslektir esi olmak ayri gurur.ama pskilojileri berbat.bide rahat calisanida olsa kendilerini mutlaka buna alistirmislar bizim meslek zor diye.yani duzgun bir hayatin olmuyor.gecen bizimki basucumda silahini temizliyor. Iste bunlari bilmiyomuydun diyeceksin vallahi bana boyle tanitmamisti kendini.birde tayin olaylari cok cok zor.hala evime adaote olamadim.

Tam dengesiz

Deli bu ayol bir an psikolojik gerilim hikayesi okuyorum sandım. Şaka bir yana ben bu söylediklerinizden cok tedirgin oldum. Nasıl bir kişilik yapısı bu ya

Arkana bakmadan koşarak uzaklaş derim

Dengesizin teki ve malesef sizden çok etkilenmiş aşık olmuş gibi durmuyor
Ben olsam olduğu yerde bırakırdım bir kadını kaybetmenin nasıl bir şey olduğunu anlatırdım

Bende dengesiz olduğunu düşünmeye başladım.
Bana son buluşmada sana hep telefondan ulaşabiliyorum hiç kaybetme korkum yok ki dedi.
Çocuk oyunu oynuyor galiba..
1.mesleğini kullanarak senin tüm secereni ortaya dökmesi affedilmez bir şey
Aynısını sen yapsan nasıl hisseder kendini
2. Durup durup seni denemesi sana kendini sorgu odasında hissettirmesi
Bu deneme lafından gıcık kaparım
İnanılmaz saygısızca deyim yerindeyse biriyle kedinin fareyle oynadığı gibi oynamak

Yerinizde olsam sen bipolar değilsin dengesiz bir hıyarın tekisin
Kendi kendine bile güvenmiyorsun der kızınca da ne var canım ne kadar sabırlısın görmek istedim seni denedim derdim

Profilinde psikolog yazıyor, hepimizden çok daha iyi sen analiz edersin o insanı... bana pek dengeli gelmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…