• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yemin ederim bı an kendimi senin yerine koydum bilinçsizce ve ciddi anlamda korktum.Sen nasıl guvenebileceksin pisikolojik olarak çok normal gelmedi de bana 😨
Güvenmiyorum şu an.
Evet geçmişte bence travmalar yaşamış. Mutlaka bir güvensizlik hikayesi var.
Beklemeye aldım şu an.

Bütün sayfaları hayretle okudum ve sonunu merak ediyorum açıkçası. Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Şu ana kadar polislerin mesleklerinden dolayı insanların kişiliklerini kolayca çözebileceklerini düşünürdüm sonuçta her türden insanla muhatap oluyorsun, suçlara ve insan psikolojisine aşinasın yani ama artık kimseden emin degilim. Heralde polisler hakkında büyük bir hayal kırıklığına ugradım şu an :işsiz:
Evet bende tutarlı bir meslek grubu olduğunu düşünüyordum. Ama biraz ön yargı oluştu. Tabi tüm hepsi böyle değildir.
Ama evet çok şüpheci insanlar o rahatsız edici bir durum.

Kusura bakmayın ama sizde de sıkıntı var. Adamı denek mi bellediniz, tuhaf gözüktü gözünüze inceleyesiniz mi geldi nedir? Bir mesajınızda bu adamla evlenenin 2 yıl çocuk yapmaması lazım falan yazmışsınız..hala bu ihtimalleri bile düşünebiliyorsunuz..
Adam manyak,orası gayet açık da siz ne demeye hala bu ilişkidesiniz?
Bir de psikologmuşsunuz..gerçekten hayret konusu

Ayyyy hiç normal gelmedi bana, sizin ayarlarinizı alt ust eder sonra gider bu arkadaş.
Kendinizi çok kaptirmayin.

Bu arkadasi meslek olarak degerlendirmeyin, Benm Eşimde polis gayet piskolojisi yerinde, şen şakrak biri.
Ne sevgililiğimde nede evlilgimde, kisilik bozuklugu yada anlattiginiza dair birseyler yasamadm, gormedim.

Karakterinde, yaşadıklarinda aramak gerekiyor, bazi seyleri ve bu arkadaşinizin muthis bir guven problemi war. Ve guvenmesi ya imkansiz yada uzun bir sure alir. Siz iyisimin, yol yakinken kurtulmaya bakin..
Evet bence de güvensizlik problemi var. Ciddi manada.
Babası annesini aldatmış. Boşanmış annesi babası.
Anlatmıyor ama ben böyle güvensiz insanlarla çok yapamam.
Tüm polisler böyle değildir.Eşiniz iyi biri sizin için sevindim.

Peki sizi evlenmeden önce araştırmış mı sistemlerinden?

Bazi kisiler meslegini asiri ciddiye alir, takintisi olur. Bunda oyle bir durum gordum
Bana, ben sana benim gördüğüm olayları anlatsam sen kimseye asla güvenmezsin demişti.
Merak ettim ama devamını söylemedi. :KK57:

Şimdi artik o kadarina bile gerek yok.
Kimlik fotokobimi aldi eşim, emniyetten isteniyor, sabika kaydima bakmak icin. Bu kadar.

Yani okadar sevgililik donemim oldu vs hic eşim bole bir arastirmaya girmedi.
Bana da çok enteresan geldi.
Benim tüm bilgilerime bakmış.
Bir de suratıma söyledi.
Tepki gösterince de her polis bakar dedi.

Bu kadar pişkinlik de..

Kendini beğenmiş , hadsiz , ukala, dengesiz , o kim oluyorda seni sorguluyor bukadar eminmiyim diye birkere sen eminmisin ondan ? O bu bencillikle sana bu ihtimali bile vermiyordur şımarık şey .. hiç meraklısı gibi davranma kaç yani
Zaten birbirimizi tanımak için başlamıştık.
Evet bencil, aslında bende bencilim. Ama bu kadar değilim yani.
Yok soğudum zaten, aynı heyecan yok.

Ben 21-22 yaşlarımdayken karşıma böyle dengesiz,sağlıksız tipler çıkmıştı. İlk ya da ikinci görüşmede “benimle bir daha görüşme” dedim ve aramalarına da asla cevap vermedim.
Siz koskoca kadınsınız, adam da manyak gibi birşey,gayet belli..uzak durun,vaktinize yazık..ne idiğü belirsiz adamın resmen..
İlk 6 buluşmada hiç böyle değildi. Sonradan böyle garipleşti.
Zaten seviyeli bir şekilde yol vereceğim.
Bununla yuva kurulmaz.Kadınlara güvenmiyor çünkü.

Herkese öncelikle merhaba..:KK52:
Bu benim ilk konum. Hemen konuya girmek istiyorum.
Ben 32 yaşındayım. Yaklaşık 1 ay önce bir ilişkiye başladım. Meslektaş bir arkadaşımın çalıştığı hastahaneye gittiğimde orada bir polisle tanıştım. Olay yeri inceleme ekibindeydi. Ve arkadaşımın bir hastası ile ilgili bilgi istiyordu. O sırada birbirimizi gördük ve konuşmaya başladık.Telefonlar alındı ve arkası geldi.Yani başlangıçta ortak bir tanıdığımız yok.
Kendisi 35 yaşında ve hiç evlenmemiş.Şu an İstanbul'da bulunuyor. Temmuz başı gibi tayini çıkacak. Yaklaşık 10 buluşma oldu.
Öncelikle kendisinin tavırlarını gayet dengeli bulmuştum. Fakat 7.buluşmadan sonra bazı karışık sinyaller vermeye başladı. Bu 25 yaşında iken bir kıza aşık oluyor.Kızı ailesi istemiyor. Ve ayrılıyorlar. Bana, ben geçmişte çok aşık oldum eğer yine öyle aşık olmaz isem evlenmem dedi. Onun yerine kaliteli yalnızlık daha iyidir dedi. Ayrıca benim tüm bilgilerimi araştırmış. Kimlik bilgilerim, mernis bilgilerim dahil zamanında ösym'de girdiğim tüm sınav sonuçlarımı bile biliyor.Ve bana söyledi. Bende bana sorsaydın bu yaptığın beni rahatsız etti dedim.Her polis kız arkadaşının seceresine bakar dedi. Ayrıca son buluşmamızda benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım dedi. Eğer o korkuyu duymazsam olmaz diyor. Bunun üzerine biz mesela yarın hiç konuşmayalım, mesajlaşmayalım bakalım benim duygularım ne olacak dedi. Bende sen kendi duygu durumundan bile emin değilsin.Bir gün yetmez sana.İstersen vazgeçtiysen söyle sonuçta zorla güzellik olmaz dedim. O da biz ne kadar buluşursak buluşalım sonuçta evlilik niyetiyle tanıştığımız için seni gerçekten tanıyamayacağım dedi.Her şey doğal akışında olsun isterdim ama olmaz dedi. Ayrıca temmuz başı gibi tayin durumu belli olunca başka bir yere tayini çıkabilirmiş. O zamana kadar sana umut vermek istemiyorum dedi. Bana 2,3 ay görüştük ama zamanımı aldın demeni istemem dedi. Ortak tanıdık olmadığı için de benden emin değilmiş. Sadece sana güvenmek istiyorum diyor. Ben olmuyorsa olmuyor diye kendimi çekince bir anda bana şu an korku hissi, kaybetme hissi geldi. Tamam senden eminim dedi bir anda. Tabi ben şok. Bir anda duygu durumum mahvolmuş. Sonra yanıma oturuyor, elimi tutup ben senden eminim demeye başladı. Ben bir anda tamamen tavır değiştirmesinden dolayı şok oldum. Sonra yolda yürürken sen duygularından emin misin, bir değişik davranıyorsun deyince de güldü ve bende aslında bipolar bozukluk olabilir tabi bu benim yorumum deyip takılıyor.
En son ayrılırken de nasıl olsa 10 yılda görüşsek ne sen beni ne ben seni çok iyi tanıyabiliriz.Bence risk alıp arayı çok uzatmadan bir şeyleri kesinleştirelim dedi. Bir de benim sadece iyi günümde değil kötü günümde de yanımda olacak biri lazım deyip duruyor. Aradan 10 dakika geçti. Ben 19 yıldır tek yaşıyorum. Bir kişiyle nasıl yaşayacağım dedi. 3 yaşında küçük bir kız çocuğu önümüzden geçti. İşte bunun için yaşanır diyor. Gevrek gevrek gülüyor.

Sorum şu; Bu adamın benimle ilgili düşünceleri nedir? Gerçekten çabalamaya değer mi? Neden bir öyle bir böyle tavırlar içinde? Beni mi oyalıyor? Bu davranışların amacı ne? Beni mi deniyor?
Emin olamıyorum.Bir emin değil, bir çok emin gibi.
Uzun oldu biliyorum ama okudu iseniz lütfen düşüncenizi yazar mısınız? Yorumlarınızı benimle paylaşırsanız çok sevinirim. Gerçekten tarafsız bir bakış açısına ihtiyacım var.

Şimdiden teşekkür ederim..:KK66:
Polis kardeslerimize hiç bi sözüm yok yanlış anlaşılmasın ama zorlu bir görev ve olduğu için geneli o şakayla karışık ' bende bipolar bozukluk olabilir' kelimesinin altını dolduruyor. Çünkü gördükleri ve yaşadıkları normal hayattaki duygu durumuna mizac bozukluğu olarak yansıyor. Iyice ölç tart öfkeliyken de gör sinirliyken de zor andayken de bak bakalım nasıl hali tavrı. Ama sakın acele etme

• Beğen
Reactions: 000
Olmaz bence. Zaten aşık değilsiniz anladığım kadarıyla. Acık acık diyor her seyi aslinda
Yok değilim. Zaten ilişkimiz yeniydi.
Evet pohpohlanmak istiyor, bana son buluşmada ben zaten mutluyum beni en az mutsuz edecek kişiyle evlenmek istiyorum dedi. :KK70:

Ablacim bence asil soru sen neden bu sacmaliklara eyvallah diyorsun?
Son buluşmaydı.
Eyvallah demiyorum. Ama duygu durumu sağlıklı değil. Fevri bir hakaret yapsam, tepkisi ne olur bilemiyorum.
Ondan şaka yollu tepkiler koydum. Ama zaten kafamda netleşti. Bitireceğim.

Kusura bakmayın ama sizde de sıkıntı var. Adamı denek mi bellediniz, tuhaf gözüktü gözünüze inceleyesiniz mi geldi nedir? Bir mesajınızda bu adamla evlenenin 2 yıl çocuk yapmaması lazım falan yazmışsınız..hala bu ihtimalleri bile düşünebiliyorsunuz..
Adam manyak,orası gayet açık da siz ne demeye hala bu ilişkidesiniz?
Bir de psikologmuşsunuz..gerçekten hayret konusu
Bende bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Adamı tabi ki denek bellemedim. İlk buluşmalarda gayet iyiydi. Sonradan bu tavırlar ortaya çıkınca bende şok olup, fevri bir karar vermedim. Adamın travması var, kendimi kast ederek demedim. Eğer biri evlenirse adama hemen güvenmemeli manasında dedim.
Psikolog demek, verileri iyi analiz eden biri demektir. Ben tepkisel davranmam tabi ciddi olarak damarıma basılmazsa. Bir de korktum açıkçası adam polis,silahı var. Peşime takılsın istemiyorum. Ondan tepkisel davranmadım.

Polis kardeslerimize hiç bi sözüm yok yanlış anlaşılmasın ama zorlu bir görev ve olduğu için geneli o şakayla karışık ' bende bipolar bozukluk olabilir' kelimesinin altını dolduruyor. Çünkü gördükleri ve yaşadıkları normal hayattaki duygu durumuna mizac bozukluğu olarak yansıyor. Iyice ölç tart öfkeliyken de gör sinirliyken de zor andayken de bak bakalım nasıl hali tavrı. Ama sakın acele etme

Yok hiç acele etmemiştim. Zaten tanıma aşamasıydı.
Evet çok stresli bir meslek, buna katılıyorum. Ama bana bunun arkasına saklanıyormuş gibi geldi.
O yüzden çok içime sinmedi.

Çok yapıcı bir yorum olmuş, teşekkürler.

Benim asla birlikte olamayacağım, hatta arkadaş olarak bile istemeyeceğim bir kişilik. Ben bırakın derim. Bırakmayacaksanız da Allah size sabır versin.

• Beğen
Reactions: 000
Benim asla birlikte olamayacağım, hatta arkadaş olarak bile istemeyeceğim bir kişilik. Ben bırakın derim. Bırakmayacaksanız da Allah size sabır versin.

Yok bitireceğim.
Benimde içime sinmiyor.
32 Yaşından sonra bu gelgitler beni çok yorar.

Yok hiç acele etmemiştim. Zaten tanıma aşamasıydı.
Evet çok stresli bir meslek, buna katılıyorum. Ama bana bunun arkasına saklanıyormuş gibi geldi.
O yüzden çok içime sinmedi.

Çok yapıcı bir yorum olmuş, teşekkürler.
Zaten arkasina saklaniyorlar ki. Ben bazi kadinlara hic üzülmüyorum. Mustehak banane. Benim o bahsettiğim var ya sanki cumhurbaşkanıyla evlenmis gibi kocasini övdü. Yanlis anlaşılma olmasın polisligi elestirmek ya da kucumsemek icin degil de bunda abartacak ne var onu bilmiyorum. Kocam poliss haaa diyordu.
O kadar mutsuz ki kiz bide mutsuzlugunu gizlemeye çalışıyor,ama sonra da kendisi dökülüyor kocam soyle boyle diye. Karisinin da psikolojisini bozmus bence
Biz ufak sehirde yasiyoruz burada oyle kotu olaylar cok yaşanmadı. Herkeste birbirini tanır eder.
Kapiya kargocu gelmeyecekmis. Kapiya halı yıkamaci adam gelmeyecekmis adam evdeyken gelecekmis . :)
Kocasindan izin istiyor bisey yapacaksa ve kendi agziyla dedi eli silahli adam ben onla didismiyorum falan diyor kocasi da tam ama kavga edip ana avrat sövülüp yol verilesi biri kizi nasil sindirmisse.
Evden çıkarken ariyor kocasini eve girdiginde ariyor ben girdim diye. Gercekten o kadar komik ki. Psikopatliklarina mesleği kilif uydurmuslar. neymis stresli meslekmis ya he hee. Sen adam değilsin insanlara guvenmeyen birisin ama lafa geldimi benim meslek stresli. Ben ne pislikler gördüm. Karısının faceindeki paylasimlara kadar karışıyor.

Zaten arkasina saklaniyorlar ki. Ben bazi kadinlara hic üzülmüyorum. Mustehak banane. Benim o bahsettiğim var ya sanki cumhurbaşkanıyla evlenmis gibi kocasini övdü. Yanlis anlaşılma olmasın polisligi elestirmek ya da kucumsemek icin degil de bunda abartacak ne var onu bilmiyorum. Kocam poliss haaa diyordu.
O kadar mutsuz ki kiz bide mutsuzlugunu gizlemeye çalışıyor,ama sonra da kendisi dökülüyor kocam soyle boyle diye. Karisinin da psikolojisini bozmus bence
Biz ufak sehirde yasiyoruz burada oyle kotu olaylar cok yaşanmadı. Herkeste birbirini tanır eder.
Kapiya kargocu gelmeyecekmis. Kapiya halı yıkamaci adam gelmeyecekmis adam evdeyken gelecekmis . :)
Kocasindan izin istiyor bisey yapacaksa ve kendi agziyla dedi eli silahli adam ben onla didismiyorum falan diyor kocasi da tam ama kavga edip ana avrat sövülüp yol verilesi biri kizi nasil sindirmisse.
Evden çıkarken ariyor kocasini eve girdiginde ariyor ben girdim diye. Gercekten o kadar komik ki. Psikopatliklarina mesleği kilif uydurmuslar. neymis stresli meslekmis ya he hee. Sen adam değilsin insanlara guvenmeyen birisin ama lafa geldimi benim meslek stresli. Ben ne pislikler gördüm. Karısının faceindeki paylasimlara kadar karışıyor.

Dediklerinize tamamen katılıyorum.
Biz bununla tam buluşmalar olmamışken, polislerin çoğu güvenilmez tiplerdir. Bence gerek yok dediler. Ben önyargı ile davranmayı sevmediğimden önce bir kaç kez buluşalım bakalım nasıl biri dedim. Fakat gördüm ki, hayata bakışımız çok farklı. Gerçekten travmaları var, normal biri değil.
Arkadaşınıza çok üzüldüm. Eşi tamamen arkadaşınızı sindirmiş. Bu normal değil. Ama buna izin vermemesi lazımdı. Hayatını başka birine bu kadar endekslemek iyi değil.
Herkesin mesleği stresli, hiç polis kadınlar yok mu bence onlar için daha stresli. Hem dışarıda garip garip tiplerle iletişimde ol hem de çocuğu varsa evde çocuğun ile ilgilen. Bu daha zor.
İşte bazı kadınlarımızın aşırı fedakar (!) yapısı bunlara sebep.
Bir de o arkadaşınız kaç yaşında evlendi bilmiyorum ama artık çoğu kadın nasıl olsa devlet memuru, en kötü bir çocuk yaparım nafaka alırım diyerek evleniyor.

Bu bana çok ters. öyle bir evlilik yapacağıma hiç evlenmem daha evla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back