• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediklerinize tamamen katılıyorum.
Biz bununla tam buluşmalar olmamışken, polislerin çoğu güvenilmez tiplerdir. Bence gerek yok dediler. Ben önyargı ile davranmayı sevmediğimden önce bir kaç kez buluşalım bakalım nasıl biri dedim. Fakat gördüm ki, hayata bakışımız çok farklı. Gerçekten travmaları var, normal biri değil.
Arkadaşınıza çok üzüldüm. Eşi tamamen arkadaşınızı sindirmiş. Bu normal değil. Ama buna izin vermemesi lazımdı. Hayatını başka birine bu kadar endekslemek iyi değil.
Herkesin mesleği stresli, hiç polis kadınlar yok mu bence onlar için daha stresli. Hem dışarıda garip garip tiplerle iletişimde ol hem de çocuğu varsa evde çocuğun ile ilgilen. Bu daha zor.
İşte bazı kadınlarımızın aşırı fedakar (!) yapısı bunlara sebep.
Bir de o arkadaşınız kaç yaşında evlendi bilmiyorum ama artık çoğu kadın nasıl olsa devlet memuru, en kötü bir çocuk yaparım nafaka alırım diyerek evleniyor.

Bu bana çok ters. öyle bir evlilik yapacağıma hiç evlenmem daha evla.
Arkadasim suanda 32 yaşında. 28 yaşında evlendi. Adam da o zaman 35 yasindaydi suanda da 39 oluyor galiba. Hic öyle bir düşüncesi yok,cok domestik açıkçası tencere kapaklar.Yuvana sahip çık sen saltanatini kuruyorsun,(evleniyorum diye diyordu) cocugunu dogur saltanatini kur gibi seyler soyleyen bir insandı bana. Senelerdir çalısan bir insandı ve de. Üstelik insanlari bilen birisiydi ama aile yapısı mi desem kendi yobazlığı mı desem adamla tencere kapaklar. Mesela kocasina masaj yaparak isteklerini söylüyormuş falan. Adami tepesine cikartan kendisi.
Adam eve gelince adamin çorapları ni çıkartıyormuş. Benim gibi adama anlatiyor bide :D Hatta çocuğum var baba evine dönemem falan diyordu.
Tabiki de nafaka icin evlenilmez ne kötü yanlis bir düşünce bu aman Allah ım
Onun sorunlari var ama bisey deyimmi bence karakteri de kötü senin görüştüğünün. Aslinda senin secereni dökmesi suç degilmi . Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın insallah.
Ilerleyen zamanda mesaj atmaya devam ederse engeli basarsın. Insallah daha iyisi olcak senin icin. Bak gör. Durusunu beğendim. Daha önce yaşından bahsetmistin yasinda da bisey yok. Evlenirsin de mutlu da olursun. Cocugun da olur. Insallah ❤💜
Kaliteli birisin belli ki,boyle tiplerle olmasın. Bu saatten sonra insanin aklı daha iyi basiyor ve olgunlaşıyor. O kendi derdine yansin bence. Yazık boyle biriyle kim saglikli iletisim kurar ki. Anca kandırır birini kendi disine gore. Bu bahsettigimde dugunden sonra kizin altinlarini almıştı . 4 senelik evliler neredeyse daha hala kizin içinde kaldi bu durum. E vermeseydin. Valla ben belki cok gözü açık yaman biriyimdir bilmiyorum ama ben hickimseye guvenmiyorum. Kocami cok seviyorum onun icin ölmem ama öldürürüm ama onsuz da olur yani gun gelir bana hainlik yaparsa. ;)

• Muhteşem
Reactions: 000
Olabilir.
Dengesiz bir insandan ister istemez etkilenir insan.
Bak canim boyle birini gördüm ben gerçekten zarar verir ve ileriye götürmez ,genelde hayatlarini yalniz gecirirler evlenseler de huzur vermezler. Arkadaşim 1,5 senesini verdi sonunda terkedildi simdi yardim aliyor psikolojisi alt ust oldu , hiçbir sey degil beni dengesizlikleri mahvetti der hep . Yol yakinken dön.

• Şaşırdım
Hayır başta bu kadar gösterseydi zaten kaçardım. Başta çokkkk iyiydiler kendisi ve ailesi zamanla tozuttular. Bunu düşünemiyorum ben.
Senin ex napıyor?

Sosyallikten eve uğrayabiliyor muymuş?

Arkadasim suanda 32 yaşında. 28 yaşında evlendi. Adam da o zaman 35 yasindaydi suanda da 39 oluyor galiba. Hic öyle bir düşüncesi yok,cok domestik açıkçası tencere kapaklar.Yuvana sahip çık sen saltanatini kuruyorsun,(evleniyorum diye diyordu) cocugunu dogur saltanatini kur gibi seyler soyleyen bir insandı bana. Senelerdir çalısan bir insandı ve de. Üstelik insanlari bilen birisiydi ama aile yapısı mi desem kendi yobazlığı mı desem adamla tencere kapaklar. Mesela kocasina masaj yaparak isteklerini söylüyormuş falan. Adami tepesine cikartan kendisi.
Adam eve gelince adamin çorapları ni çıkartıyormuş. Benim gibi adama anlatiyor bide :KK70: Hatta çocuğum var baba evine dönemem falan diyordu.
Tabiki de nafaka icin evlenilmez ne kötü yanlis bir düşünce bu aman Allah ım
Onun sorunlari var ama bisey deyimmi bence karakteri de kötü senin görüştüğünün. Aslinda senin secereni dökmesi suç degilmi . Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın insallah.
Ilerleyen zamanda mesaj atmaya devam ederse engeli basarsın. Insallah daha iyisi olcak senin icin. Bak gör. Durusunu beğendim. Daha önce yaşından bahsetmistin yasinda da bisey yok. Evlenirsin de mutlu da olursun. Cocugun da olur. Insallah ❤💜
Kaliteli birisin belli ki,boyle tiplerle olmasın. Bu saatten sonra insanin aklı daha iyi basiyor ve olgunlaşıyor. O kendi derdine yansin bence. Yazık boyle biriyle kim saglikli iletisim kurar ki. Anca kandırır birini kendi disine gore. Bu bahsettigimde dugunden sonra kizin altinlarini almıştı . 4 senelik evliler neredeyse daha hala kizin içinde kaldi bu durum. E vermeseydin. Valla ben belki cok gözü açık yaman biriyimdir bilmiyorum ama ben hickimseye guvenmiyorum. Kocami cok seviyorum onun icin ölmem ama öldürürüm ama onsuz da olur yani gun gelir bana hainlik yaparsa. :KK66:

Saltanat mı?:KK57::KK70:
Yakınınızın ilginç bir bakış açısı var gerçekten. Ben evliliğe bu kadar ciddi anlamlar yüklemeyi çok doğru bulmuyorum.
Çünkü evliliği ve evlendiğin adamı çok yüceltmiş oluyorsun. Çok yüceltme de kendini çok yetersiz hissetmeye neden olur.Ayrıca tanıdığınızın altınlarını almasına üzüldüm. Daha önce öyle bir durum olacaksa bahsetmeliydi. O altınlarda yakınınızın da hakkı var.
Benim görüştüğüm kişi, aşırı travmatik biriymiş. Allah'tan önceden kendini belli etti. Zaten seviyeli bir şekilde bitireceğim. Engele gerek olmaz diye düşünüyorum. Yaş şu anlamda bahsettim, 32 olduğum için çoğu erkek nasıl olsa bu aday 30larda. Artık tek derdi çocuk diye düşünüyor. Ben öyle biri değilim. Evet nasipse anne olmak isterim. Ama çocuk sahibi olmam hayırlı olmayacaksa da ille çocuk demiyorum. Çünkü çocuk sahibi olmak demek, o çocuğun çok güvenli, huzurlu bir ortamda büyümesi demek. İyi bir rol model annesi, babası olması demek. Maddi ve manevi ciddi sorumluluk demek. Sadece içgüdü ile karar almak bana bencilce geliyor.
Evet eşinizde olsa bir erkeğe çok güvenmemek lazım. Dünya hali bu. Allah şaşırtmasın ve mutlu yuvanızı bozmasın.:dua:

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Umarım karşıma olgunlaşmış biri çıkar. :KK66:

Bak canim boyle birini gördüm ben gerçekten zarar verir ve ileriye götürmez ,genelde hayatlarini yalniz gecirirler evlenseler de huzur vermezler. Arkadaşim 1,5 senesini verdi sonunda terkedildi simdi yardim aliyor psikolojisi alt ust oldu , hiçbir sey degil beni dengesizlikleri mahvetti der hep . Yol yakinken dön.
Arkadaşınıza çok üzüldüm. Umarım toparlanır.
Peki o 1.5 yıl boyunca adam hiç kendini belli etmemiş mi?

Arkadaşınıza çok üzüldüm. Umarım toparlanır.
Peki o 1.5 yıl boyunca adam hiç kendini belli etmemiş mi?
Kendini belli ediyordu defalarca ayrildilar her ayriliklarinda yalvariyordu duzelecegim diye söz veriyordu barisinca bir sure iyi gidiyordu sonra yine ayni oluyordu . Bir dargin bir barisik sevgililik bir de nişanlanip nişan atma ile sonuçlandilar. Nişani attiktan sonra bile özür dileyip yalvardi . Dengesizliklerine zamanla o kadar alişmişti ki arkadasim artik normal geliyordu ona büyük bir sorun olmadikca kavga cikarmaz olmustu . Senin yazdiklarini okudukca çok benzetiyorum.

• Şaşırdım
Kendini belli ediyordu defalarca ayrildilar her ayriliklarinda yalvariyordu duzelecegim diye söz veriyordu barisinca bir sure iyi gidiyordu sonra yine ayni oluyordu . Bir dargin bir barisik sevgililik bir de nişanlanip nişan atma ile sonuçlandilar. Nişani attiktan sonra bile özür dileyip yalvardi . Dengesizliklerine zamanla o kadar alişmişti ki arkadasim artik normal geliyordu ona büyük bir sorun olmadikca kavga cikarmaz olmustu . Senin yazdiklarini okudukca çok benzetiyorum.
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun.
Artık davranış stili olmuş. Öyle davran, özür dile, tekrar davran.. Zor ya.
Eminim o kadıncağız nişanı atana kadar aşırı sabretmiştir, çabalamıştır. Ama ben işte öyle durumları hem çekmek istemiyorum hem de 32 yaşındayım olgun birini istiyorum. İyi ki evlenmeden bitmiş. Aynı evin içinde olunca dengesizliğin dozu daha da artardı belki de.

Evet yazdıklarımdan dengesiz bir profil çıkıyor.Bir de her şeyi şakaya vuruyordu. Tamam bende şaka severim ama her konuyu da espriye bağlamam.

Arkadaşınıza çok geçmiş olsun.
Artık davranış stili olmuş. Öyle davran, özür dile, tekrar davran.. Zor ya.
Eminim o kadıncağız nişanı atana kadar aşırı sabretmiştir, çabalamıştır. Ama ben işte öyle durumları hem çekmek istemiyorum hem de 32 yaşındayım olgun birini istiyorum. İyi ki evlenmeden bitmiş. Aynı evin içinde olunca dengesizliğin dozu daha da artardı belki de.

Evet yazdıklarımdan dengesiz bir profil çıkıyor.Bir de her şeyi şakaya vuruyordu. Tamam bende şaka severim ama her konuyu da espriye bağlamam.
Şakaya vurmasi bir şey soyleyip tepki alinca ya şaka yaptim demesi mi peki ?

Biraz şımarık bir adam. Şimdiden ben ben ben ben diye kafayı yemiş durumda. Benim duyum, benim hislerim, benim hayatım, benim yasandım... önce sen gelmelisin oysa.

Benim tüm bilgilerime bakmış.
Bir de suratıma söyledi.
Tepki gösterince de her polis bakar dedi.

Bu kadar pişkinlik de..

Canim yok ole birsey ya en azindan, ben eşimde ole birsey gormedm 😊

Sevgililigimde falan,

Hı nikahtan once emniyet dedigim gibi kimlik fotokobimi istedi sicilim icin, o kadar yani.

• Beğen
Evet bence de güvensizlik problemi var. Ciddi manada.
Babası annesini aldatmış. Boşanmış annesi babası.
Anlatmıyor ama ben böyle güvensiz insanlarla çok yapamam.
Tüm polisler böyle değildir.Eşiniz iyi biri sizin için sevindim.

Peki sizi evlenmeden önce araştırmış mı sistemlerinden?

Canim diger yorumundan da alıntı yaptim, simdide yazayim.

Öyle birsey yapmadi sevgililiğimde arastirma falan, zaten normal bir insanin yapcagi birşey degil bu 🤔

Birtek nikaha gün almadan once emniyete fotokobimi verdik sicilim icin, onuda emniyet bakti, o kadar kuzum.

Sevgili arkadaşım anladığım kadarı ile öyle başında kavak yelleri esen biri değilsin.Aklı başında olduğunu tahmin ediyorum.evlilik lafla değil gerçekten çocuk oyuncağı değil.Bir insan ile her hali ile bir ömür geçirmek için yola çıkılıyor.Adamın konuşmalarından aranızda herhangi bir duygu oluşmamış.oluşsa idi asla böyle konuşmazdı.konuşmalarını dengesiz bulduğumu söylemeliyim hatta mesleğimide güvenerek altında ufaktan bir psikopat çıkabilir.güvensizlikler,duygu durum değişiklikleri vs. Herkes mutlu bir hayatı hakeder.iş işiten geçmeden yolunu ayır.Bil ki bu adam sen ayrıldığın noktada deli gibi peşinden koşacak..güçlü durman lazım.böyle bir tiple aynı evde yıllarca yaşayabilirmisin iyi düşün?

bana endişe verdi ben bu adama güvenemezdim sanırım.bu olaylardan sonra acaba hastamı diye korkardım yanında :)

Nacizane tavsiyem boşver bu adamı.Benim babamda terörle mücadeledeydi artık gördükleri şeylerden mi yaşadıkları şeylerden mi bilmiyorum biraz sert ve titiz oluyorlar.Emekli olunca 7 8 yılda biraz yumuşadı artık daha itidalli ama artık 56 yaşında😂.Gariban annem çok sabretti.
Bu adamda garipliğinin sinyallerini şimdiden vermiş(ki konuşmaları çok saçma).Hiç kendini sıkıntıya sokma bence.

• Beğen
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back