- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 133
- 40
Senin de psikolojini bozar bu dengesizlikleriyle.Evet kararsız. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.
Deneme yanılma konusunda da abarttı bence.
Bu kadar yapılmaz ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de psikolojini bozar bu dengesizlikleriyle.Evet kararsız. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.
Deneme yanılma konusunda da abarttı bence.
Bu kadar yapılmaz ki.
Arkadasim suanda 32 yaşında. 28 yaşında evlendi. Adam da o zaman 35 yasindaydi suanda da 39 oluyor galiba. Hic öyle bir düşüncesi yok,cok domestik açıkçası tencere kapaklar.Yuvana sahip çık sen saltanatini kuruyorsun,(evleniyorum diye diyordu) cocugunu dogur saltanatini kur gibi seyler soyleyen bir insandı bana. Senelerdir çalısan bir insandı ve de. Üstelik insanlari bilen birisiydi ama aile yapısı mi desem kendi yobazlığı mı desem adamla tencere kapaklar. Mesela kocasina masaj yaparak isteklerini söylüyormuş falan. Adami tepesine cikartan kendisi.Dediklerinize tamamen katılıyorum.
Biz bununla tam buluşmalar olmamışken, polislerin çoğu güvenilmez tiplerdir. Bence gerek yok dediler. Ben önyargı ile davranmayı sevmediğimden önce bir kaç kez buluşalım bakalım nasıl biri dedim. Fakat gördüm ki, hayata bakışımız çok farklı. Gerçekten travmaları var, normal biri değil.
Arkadaşınıza çok üzüldüm. Eşi tamamen arkadaşınızı sindirmiş. Bu normal değil. Ama buna izin vermemesi lazımdı. Hayatını başka birine bu kadar endekslemek iyi değil.
Herkesin mesleği stresli, hiç polis kadınlar yok mu bence onlar için daha stresli. Hem dışarıda garip garip tiplerle iletişimde ol hem de çocuğu varsa evde çocuğun ile ilgilen. Bu daha zor.
İşte bazı kadınlarımızın aşırı fedakar (!) yapısı bunlara sebep.
Bir de o arkadaşınız kaç yaşında evlendi bilmiyorum ama artık çoğu kadın nasıl olsa devlet memuru, en kötü bir çocuk yaparım nafaka alırım diyerek evleniyor.
Bu bana çok ters. öyle bir evlilik yapacağıma hiç evlenmem daha evla.
Olabilir.Senin de psikolojini bozar bu dengesizlikleriyle.
Bak canim boyle birini gördüm ben gerçekten zarar verir ve ileriye götürmez ,genelde hayatlarini yalniz gecirirler evlenseler de huzur vermezler. Arkadaşim 1,5 senesini verdi sonunda terkedildi simdi yardim aliyor psikolojisi alt ust oldu , hiçbir sey degil beni dengesizlikleri mahvetti der hep . Yol yakinken dön.Olabilir.
Dengesiz bir insandan ister istemez etkilenir insan.
Senin ex napıyor?Hayır başta bu kadar gösterseydi zaten kaçardım. Başta çokkkk iyiydiler kendisi ve ailesi zamanla tozuttular. Bunu düşünemiyorum ben.
Arkadasim suanda 32 yaşında. 28 yaşında evlendi. Adam da o zaman 35 yasindaydi suanda da 39 oluyor galiba. Hic öyle bir düşüncesi yok,cok domestik açıkçası tencere kapaklar.Yuvana sahip çık sen saltanatini kuruyorsun,(evleniyorum diye diyordu) cocugunu dogur saltanatini kur gibi seyler soyleyen bir insandı bana. Senelerdir çalısan bir insandı ve de. Üstelik insanlari bilen birisiydi ama aile yapısı mi desem kendi yobazlığı mı desem adamla tencere kapaklar. Mesela kocasina masaj yaparak isteklerini söylüyormuş falan. Adami tepesine cikartan kendisi.
Adam eve gelince adamin çorapları ni çıkartıyormuş. Benim gibi adama anlatiyor bide Hatta çocuğum var baba evine dönemem falan diyordu.
Tabiki de nafaka icin evlenilmez ne kötü yanlis bir düşünce bu aman Allah ım
Onun sorunlari var ama bisey deyimmi bence karakteri de kötü senin görüştüğünün. Aslinda senin secereni dökmesi suç degilmi . Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın insallah.
Ilerleyen zamanda mesaj atmaya devam ederse engeli basarsın. Insallah daha iyisi olcak senin icin. Bak gör. Durusunu beğendim. Daha önce yaşından bahsetmistin yasinda da bisey yok. Evlenirsin de mutlu da olursun. Cocugun da olur. Insallah ❤
Kaliteli birisin belli ki,boyle tiplerle olmasın. Bu saatten sonra insanin aklı daha iyi basiyor ve olgunlaşıyor. O kendi derdine yansin bence. Yazık boyle biriyle kim saglikli iletisim kurar ki. Anca kandırır birini kendi disine gore. Bu bahsettigimde dugunden sonra kizin altinlarini almıştı . 4 senelik evliler neredeyse daha hala kizin içinde kaldi bu durum. E vermeseydin. Valla ben belki cok gözü açık yaman biriyimdir bilmiyorum ama ben hickimseye guvenmiyorum. Kocami cok seviyorum onun icin ölmem ama öldürürüm ama onsuz da olur yani gun gelir bana hainlik yaparsa.
Arkadaşınıza çok üzüldüm. Umarım toparlanır.Bak canim boyle birini gördüm ben gerçekten zarar verir ve ileriye götürmez ,genelde hayatlarini yalniz gecirirler evlenseler de huzur vermezler. Arkadaşim 1,5 senesini verdi sonunda terkedildi simdi yardim aliyor psikolojisi alt ust oldu , hiçbir sey degil beni dengesizlikleri mahvetti der hep . Yol yakinken dön.
Kendini belli ediyordu defalarca ayrildilar her ayriliklarinda yalvariyordu duzelecegim diye söz veriyordu barisinca bir sure iyi gidiyordu sonra yine ayni oluyordu . Bir dargin bir barisik sevgililik bir de nişanlanip nişan atma ile sonuçlandilar. Nişani attiktan sonra bile özür dileyip yalvardi . Dengesizliklerine zamanla o kadar alişmişti ki arkadasim artik normal geliyordu ona büyük bir sorun olmadikca kavga cikarmaz olmustu . Senin yazdiklarini okudukca çok benzetiyorum.Arkadaşınıza çok üzüldüm. Umarım toparlanır.
Peki o 1.5 yıl boyunca adam hiç kendini belli etmemiş mi?
Arkadaşınıza çok geçmiş olsun.Kendini belli ediyordu defalarca ayrildilar her ayriliklarinda yalvariyordu duzelecegim diye söz veriyordu barisinca bir sure iyi gidiyordu sonra yine ayni oluyordu . Bir dargin bir barisik sevgililik bir de nişanlanip nişan atma ile sonuçlandilar. Nişani attiktan sonra bile özür dileyip yalvardi . Dengesizliklerine zamanla o kadar alişmişti ki arkadasim artik normal geliyordu ona büyük bir sorun olmadikca kavga cikarmaz olmustu . Senin yazdiklarini okudukca çok benzetiyorum.
Şakaya vurmasi bir şey soyleyip tepki alinca ya şaka yaptim demesi mi peki ?Arkadaşınıza çok geçmiş olsun.
Artık davranış stili olmuş. Öyle davran, özür dile, tekrar davran.. Zor ya.
Eminim o kadıncağız nişanı atana kadar aşırı sabretmiştir, çabalamıştır. Ama ben işte öyle durumları hem çekmek istemiyorum hem de 32 yaşındayım olgun birini istiyorum. İyi ki evlenmeden bitmiş. Aynı evin içinde olunca dengesizliğin dozu daha da artardı belki de.
Evet yazdıklarımdan dengesiz bir profil çıkıyor.Bir de her şeyi şakaya vuruyordu. Tamam bende şaka severim ama her konuyu da espriye bağlamam.
Benim tüm bilgilerime bakmış.
Bir de suratıma söyledi.
Tepki gösterince de her polis bakar dedi.
Bu kadar pişkinlik de..
Evet bence de güvensizlik problemi var. Ciddi manada.
Babası annesini aldatmış. Boşanmış annesi babası.
Anlatmıyor ama ben böyle güvensiz insanlarla çok yapamam.
Tüm polisler böyle değildir.Eşiniz iyi biri sizin için sevindim.
Peki sizi evlenmeden önce araştırmış mı sistemlerinden?
Senin ex napıyor?
Sosyallikten eve uğrayabiliyor muymuş?