İstediği 25 yaşında çok aşık olmuş ama kavuşamamış. Öyle bir aşık olmak istiyor. O seviye olmazsa istemiyormuş.
Bende aşık olmayı kendin belirleyemezsin. Bu senin dediğin çok ütopik dedim.
Yaş 35 ama beklentiler kaf dağında maşallah..
Şöyle tepkiler beliriyorsa bedeninizde zaten nedenini niçinini sorgulamaya hiç gerek yok, kaçmanın zamanı gelmiştir. Yorumlarınızdan aklı başında düzgün bir hanım olduğunuz belli oluyor, farkındasınız da zaten herşeyin kendinizi kandırıyor değilsiniz. Tarif ettiiniz tipteki bir insanla ister romantik ister sosyal asla ilişki kurmayınız derim, özgüveninizi muhakkak aşağı çeker, dengenizi bozar, hayat enerjinizi emer. Şaşmaz yani bunları yaşamanız. Anladığım kadarıyla duyarlı ve tolerans seviyesi yüksek bir insansınız bu nedenle anlamlandırmaya çalışıyorsunuz ama hiç gerek yok, adam zırvalıyor sadece.
Artık onunla evlenmeye meraklı değilim zaten.Bence gayet relax takılın. Evlenmek için çok meraklı olduğunuzu sanmasın . Bunu da sözlerle değil ds hareketlerle belli edin. Sosyal ve özgür olduğunuzu düşünsün. Aslında evlilik için çabalayan kişi o olsun. Ona pek de ihtiyacınız olmadığını düşünsün. Olur da evlenirseniz bu tavrı önceden kabul de etmiş olur rahat edersiniz
Hata ettim evet geç oldu ama ders oldu. Bir daha hiç bir erkeğe bu kadar özel bir iltifat yapmam sondu.Aman deyim öyle cümlelere hiç gerek yok. Biri diyecekse o olsun diyen
Hayatım bu erkek milleti hiçbir kapıyı kapatmak istemiyor biliyor musun.., yani senin kenarda durman şu an için onun işine geliyor anladın mı !..Olabilir. Bu benimde aklıma geldi.
Ama neden hala arayıp soruyor, ben başlıktaki lafından sonra kalkıp gidecekken beni neden durdurdu ki?
Yani belli bir olgunluk seviyesinde olsa böyle davranmazdı. İstesin, isteyebilir, beklentileri olabilir tamam da bunu yansıtma şekli, davranışları çok dengesiz ve rahatsız edici.
Katılıyorum.
Hayatım bu erkek milleti hiçbir kapıyı kapatmak istemiyor biliyor musun.., yani senin kenarda durman şu an için onun işine geliyor anladın mı !..
Görüşüyor olabilir de olmayabilir de fakat dengesiz olduğu kesin. Zaten sizde bir problem yok gel git yaşamanız çok normal böyle bir kişilik tipinde. Bu yaştan sonra çocuk avutacak değilsiniz psikolojinize yazık. Bir ilişkinin içinde kendinizi rahat ve güvenli hissedemiyorsanız değer mi hiç enerjinizi harcamaya?İlk buluşmaya gelirken, bir çikolata sepeti yaptırmış. Not da ekletmişti. Orada seni çok daha yakından tanımak istiyorum. Beraber mutlu huzurlu yıllarımız olsun diyorum demişti. Bu tavrı 7.buluşmaya kadar gitti sonra bir anda değişti. İşte ben bir 10 kilo alsam iyi olurmuş. Bende kilomdan memnunum dedim. Mesela bugün öğlene kadar mesaj bile atmadım. Arkadaşımı aramış kaç kere. Benden sonra. Artık kızcağız rahatsız olunca geri dönmek zorunda kaldım. Yani ilgileniyor ama bir sorun var. Acaba başka birileri ile de mi konuşuyor?
Merhabalar. Esasen bana görüştüğünüz kişi dengesizlikten daha çok kararsız geldi. Bana soracak olursanız sizinle evlenmeyi çok mantıklı buluyor ama bir taraftan da cesaret edemiyor. Birde 3 yaşında bir çocuğu görüp bunun için tek yaşamamaya katlanılır demesi ‘’normalde evlenmem ama sadece çocuk için evlenirim’’ demek.
Görüşüyor olabilir de olmayabilir de fakat dengesiz olduğu kesin. Zaten sizde bir problem yok gel git yaşamanız çok normal böyle bir kişilik tipinde. Bu yaştan sonra çocuk avutacak değilsiniz psikolojinize yazık. Bir ilişkinin içinde kendinizi rahat ve güvenli hissedemiyorsanız değer mi hiç enerjinizi harcamaya?
Bence bu adamdan daha iyisini bulabilirsiniz. Adam hem heyecan ariyor, yani siz uzerinde akil oyunlari oynayin, aramalarini arada acmayin falan istiyor, hem de huzurlu aile ortami ariyor. Ikisi bir arada olmaz bence. Fazla net ve sakin birisiniz, beyefendi biraz gizem ve aksiyon istiyor gibi geldi, meslekten dolayi olsa gerek.
Ama kendisi mantık evliliği istemiyor ki.bu adam bana oldukça dürüst geldi. ama sizi kaybetme korkusu olmadığı için (aşık değil) bu kadar dürüst. mantık evliliği tadında olur...
Kimlik bilgilerinizle şifreyi değiştirmiş anlaşılan yoksa başka bir yerden öğrenmesi mümkün değil...
Böyle adamlara iyi yapıyorlar.Onların havaları meslek içi olmayanlara meslek içi kızlar onlara prim vermiyor canım
Size katılıyorum, polisler çok güvensizmiş. Bu kadar bilmiyordum. Şu an ondan soğudum zaten. Sanırım 30 yaşını geçtiğim için ille de çocuk diye direteceğimi düşünüp her türlü kabul edeceğimi düşünmüş olmalı.Polisler genelde güvensiz olurlar her türlü vakalarla karşılaştıkları için bence zamana bırakın ve acele etmeyın bakalım sizin için ne yapmak istiyor gelecek için yani. haddinden fazla deger vermeyin deger verseniz bile belli etmeyin sonra şımarıyorlar
Evet öyle yapacağım gibi görünüyor.Kendisinden yavaş yavaş uzaklaşsanız iyi olacak gibi görünüyor...
Eğer sorarsanız çok sevinirim.Gerçekten korktum açıkçası.Çok merak ediyorum.Ben de merak ettim açıkçası. Ösym olayını akşam eşime muhakkak soracağım.
Diğerlerini de özel mesaj olarak atarım size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?