Benim bir kadın için kaybetme korkusu yaşamam lazım sözü...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Deli mi ne
10 buluşma olmuş artık aşık olsaydı olurdu
Belki üstüne fazla düştün şımardı bocaladı vs
Evet şımarmış olabilir.
Bunları bilmeden iyi bir insansın, nasıl evlenmedin demiştim.
Şimdi dediğime pişmanım tabi ki.
10 buluşmada ben aşık olur muyum bilemedim.

Değilim şu an.O zaten hiç değil.

Adamı anlıyorum ben. Kaybetme korkusu önemli tabi. Ama aşkın yeterince büyükse yanındayken mutlu huzurluyken bile kaybetme korkusunu gayet yaşarsın.

Bana da dengesiz gibi geldi. İlişkiniz otursaydı daha çok kafanız yorulurdu emin olun... şimdi göz önünde bulundurun eğer onunla olursam mutlu olur muyum diye..

Reactions: 000

Bir anda döndü anlattığım gibi. Ben senden de kendimden de eminim diye.
Ya kendi hayatında da tutarlı değil ya da bana karşı tutarsız.

Hayırlısını isteyin. Allah bazı insanları bizden uzaklaştırır bize daha fazla zarar vermesin diye

Evet benim uzmanlık alanım.
Ama kendime objektif yorum yapamıyorum. İlla subjektif ögeler söz konusu oluyor. O yüzden buraya konu açtım.
Bana Temmuz gibi tayinim çıkabilir ve seni 2,3 ay oyalamış olmayayım dedi. Bende olmayacaksa da olmaz nasip dedim. Son buluşmada tabi bu olaylar olunca çok dengesiz olduğunu düşündüm.

Yok cepte değilim, duygu durumu stabil olmayan biriyle 7/24 uğraşamam. Allah korusun.

Mesleğin nedir?Psikolog musun?

Hayatım bu erkek milleti hiçbir kapıyı kapatmak istemiyor biliyor musun.., yani senin kenarda durman şu an için onun işine geliyor anladın mı !..
Olabilir.Yeni ilişki ne de olsa.

Reactions: 000
Bende çevremde 2-3-5- 10 yıl flört edipte evlenip anlaşamayan, evlilik yürütemeyen örnekler duyduğum için bana bu düşünce garip gelmiyor. Bencede insanlar evlenmeden bilemiyorlar.

Evet katılıyorum. Bir insanı yüzde yüz tanıyamazsın.
Ama bir ayda da tanıyamazsın.
Şöyle bir durum var. Eğer hiç tanımak istemezsen kesersin ama bana ne keselim diyor ne de kesmeyelim diyor.

Ben çok belirsizlik sevmem özellikle ilişkilerde.

Evet attı, cevap vermedim. Aradı, meşgulüm dedim kapattım. Benden süre istiyordu alsın ona süre.
Yurt dışı görevine giderse istersen annende kalırsın demişti. O da doğudan bu göreve gidince,ben doğuda tek kalmayayım diyeydi.
Evet ailesine çok bağlı, onlar onaylamazsa olmazmış.O konuda dürüst ama.Baştan söyledi.

Güle güle demek için ne bekliyorsun? Şu yazdıklarını farzet ben yazmış sana akıl danışıyorum. Ne cevap verirdin?

Açıkcası, beklemede kal ve sende adamı dene.
Bakalım tepkileri ne olacak derdim.
Adamla gelecekle ilgili konuşma, duygusal olarak uzaklaştığını hissettir derdim.

Nacizane olarak bunları derdim.

Zaten bana ben mükemmelliyetçiyim dedi. Bende biliyor musun bilmiyorum ama mükemmelliyetçilik bir takıntı çeşidi. Övünülecek bir şey değil dedim.Bozuldu karşımda.
Yok zaten sevildiğimi hissetmeden evlenmeyi düşünmüyorum. Çünkü bu tavırlarla bu kişiyle mantık evliliği değil mantıksızlık evliliği olur.

Üzüldüm. Uzak mesafe ilişkileri biraz sakat geliyor bana.
O yüzden uzak mesafe ilişkisi hiç düşünmüyorum.
Eşinde temizlik OKB'si var, aslında tedavi olabilir. Kompulsif davranışları düzeltilebilir. Eşine yazık.

Çocuk olursa çok zor olur.

Adam çok amerikan filmi izlemiş ne bu her polis araştırır sevgilisini filan sanki evcilik oynuyor. Bu tarz şeyleri dile getirmek bana çok itici geliyor. Kendini ne kadar önemsiyor bir kadın için kaybetme korkum olmalı ne demekse, sanki siz ona yanıp bittiniz de kendini kaptırma bana benim ölüp bitmem lazım seni henüz sevmedim der gibi tehh

Teşkilatta 13 yıldır çalışıyor. Herhalde kıdemi var ya bir şekilde araştırdı baktı.
Çünkü hakkımda bu kadar bilgi bilmesi imkansız.
Bir tek sabıka kaydımı araştırabilirdi. Çünkü sabıkalı biriyle evlenemiyorlamış.

Onun dışındakiler çok aşırı.

Kendi icinde gel-gitleri var belli ki..hem de yogun bir sekilde.. huzursuz biri olmalı.. sizi de huzursuz etmis..kafasindaki butun karmasayi da size yansitmis.
Bana kalirsa sizinle evlenmek ona cok mantıklï gorunuyor. Kendisini kasıyor ama sizin seviyenize ulasamayacagini o da biliyor bence.
Davranış sekli konusmalari son derece itici. Guven vermemesinin yaninda bu tip biriyle mutlu olabilmekte cok zor. Cunku adam hayattan zevk almiyor ki en guzel seye bile kuskuyla yaklasacsk biri..
Siz de sogumussunuz zaten. Hayirlisi olsun hakkinizda.

Canım nasıl yaptı bunlara ulaştı bilemiyorum ama normal bi durum değil bu..evlendiğimde eşim 16 yıllık polisti ve teşkilata evlenirken benim bilgilerimi vermek zorunda aile araştırması yapıyorlar ikametgah ve adliyeden sabıka sicil kaydı aldık emniyet müdürlüğüne teslim ettim öyle ve tüm evlenenlerden eşi için bunlar isteniliyor böyle kolay bişey olsa istemezler gerekli kişiler araştırır neden bizden istesinler ki

Evet bir beğenmişlik oluştu.
Mutlaka geçmişinde bir güvensizlikle ilgili travması var ama anlatmadı.
Yok kendimi geri çektim, istesem de çok sıcak olamam zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…