Evet şımarmış olabilir.Deli mi ne
10 buluşma olmuş artık aşık olsaydı olurdu
Belki üstüne fazla düştün şımardı bocaladı vs
kesinlikle ilişkini kes derim.
kendini tanıyan ama sana oynayan bir arkadaş hissi geldi.
duygular bukadar hızlı değişmez.
karar hemen verilmez. iyi veya kötü
belliki bu kız benle ciddi kaçırmayım diye hissettim sonunu okurken.
eğer mantığını kullanabiliyorsan uzatma uzaklaş bence
bende 32 yaşında 15 yıldır eşimle beraberim 6 yılı evlilik inanılmaz tutarlıdır neyse odur sevgiliyken de öyleydi.
Hayırlısını isteyin. Allah bazı insanları bizden uzaklaştırır bize daha fazla zarar vermesin diyeSize katılıyorum, polisler çok güvensizmiş. Bu kadar bilmiyordum. Şu an ondan soğudum zaten. Sanırım 30 yaşını geçtiğim için ille de çocuk diye direteceğimi düşünüp her türlü kabul edeceğimi düşünmüş olmalı.
Her zaman derim bir çocuk sosyal öğrenme ile öğrenir.Yani iyi bir rol anne ve baba lazım. O yüzden mesafeliyim. İçimden gelmiyor.
Bu konuya en iyi yorumu yine siz getirisinin diye düşünüyorum sonuçta uzmanlık alaniniz.Ama terzi sokugunu dikemiyorsa sonuç net.Uzulursunuz gibi geliyor bana.Çünkü daha yolun basinda siniz zaten tanıma tanışma sureci.Neden bazı kararları almak ya da almamak için acele ediyor ki.Bence siz ben seni tanımaya calisiyorm ilerisi için karar almaya gerek yok diyin.Sizin cepte olmadigoinizi anlasin
Mesleğin nedir?Psikolog musun?Artık onunla evlenmeye meraklı değilim zaten.
Güvenim çok kırıldı.
Bir de bana sen çok sakinsin, duygu durumun çok geçişsiz bu kadar olamaz dedi. Bende benim mesleki birikimim var. Sen nasıl Allah korusun bir cinayet olayı olsa herkes ayılıp bayılırken sen az da olsa sakin durursan bende ilişki yönetiminde öyleyim dedim.
Yani kim olursa olsun güvensizlikleri var, zor bir insan.
Olabilir.Yeni ilişki ne de olsa.Hayatım bu erkek milleti hiçbir kapıyı kapatmak istemiyor biliyor musun.., yani senin kenarda durman şu an için onun işine geliyor anladın mı !..
Bende çevremde 2-3-5- 10 yıl flört edipte evlenip anlaşamayan, evlilik yürütemeyen örnekler duyduğum için bana bu düşünce garip gelmiyor. Bencede insanlar evlenmeden bilemiyorlar.
Evlilik konularini konusacak kadar ciddi duruyor ama ailesi istemese olmaz. Bir de yemek yapamam nedir ya yok bunun,dogu meselesi vardi ya,afrika falan sen ailende kalirsin demişti. Bir de cok hizli bir arkadas herseyi konusuyor . Bu tam sığ biri. Domestik bir kiz bulsun kendine. O kizda ona yapsin her seyi. Kibar olsun kibarlik ney ki bu devirde cok mu lazım dimi sekerim. Kibar olabilir herkes ama onemli olan anlayışlı,yapıcı paylaşımcı olabilmek bence. Büyük konusmamissiniz gülüm öyle düşünme her insan yanılabilir. Napti bugun mesaj atiyor mu ??
Güle güle demek için ne bekliyorsun? Şu yazdıklarını farzet ben yazmış sana akıl danışıyorum. Ne cevap verirdin?
Bildigin paranoyak.
Mesajlarini da okur bu.
Evet kesinleşiyor manasında dedim.Ve hala gibi??
Zaten bana ben mükemmelliyetçiyim dedi. Bende biliyor musun bilmiyorum ama mükemmelliyetçilik bir takıntı çeşidi. Övünülecek bir şey değil dedim.Bozuldu karşımda.Ay sen kim köpeksin de beni teste tabi tutuyosun derler adama, kılıksıza bak gelmiş 35 yaşına hala ucuz oyun peşinde. Canım allah gönlüne göre versin, bana göre sağlıklı bir ilişkide kadının sevildiğinden emin olması gerek. Diğer türlüsünde kadın gitgide acaba testi geçebilir miyim, lütfedip de beni hayatına kabul eder mi (!) durumuna düşüyor ki bize yakışmaz böyle şeyler. Hiç totosunu kaldırma hadi yallah diyip gönder gitsin.
Üzüldüm. Uzak mesafe ilişkileri biraz sakat geliyor bana.Bizm tanıdığımız efendi düzgün biriydi.
Aşırı titizliği ve obsesifliğini biz de bilmiyorduk örneğin.Evleneceği kız şanslı diyorduk,hani erkekler dağınık filan olur ya,düzenli oluşu hoşumuza gidiyordu.
Kızla uzak mesafe ilişkisiyle evlendiler,sanırım o da aynı yanılgıya düştü.
Teşkilatta 13 yıldır çalışıyor. Herhalde kıdemi var ya bir şekilde araştırdı baktı.Tabiki hayır emniyette öyle keyfine göre bunu araçtırcam şunu araştırcam diye bi lüksünüz olduğunu sanmıyorum ayrıca bu bir suçtur bunu nasıl neden yaptı bilemiyorum ama eşim iyiki araştırmamışhem böyle bişey yapmaya da hakkı yok herkesin bi geçmişi özeli var zaten araştırmış olsaydı şuan evli olamazdık
Canım nasıl yaptı bunlara ulaştı bilemiyorum ama normal bi durum değil bu..evlendiğimde eşim 16 yıllık polisti ve teşkilata evlenirken benim bilgilerimi vermek zorunda aile araştırması yapıyorlar ikametgah ve adliyeden sabıka sicil kaydı aldık emniyet müdürlüğüne teslim ettim öyle ve tüm evlenenlerden eşi için bunlar isteniliyor böyle kolay bişey olsa istemezler gerekli kişiler araştırır neden bizden istesinler kiTeşkilatta 13 yıldır çalışıyor. Herhalde kıdemi var ya bir şekilde araştırdı baktı.
Çünkü hakkımda bu kadar bilgi bilmesi imkansız.
Bir tek sabıka kaydımı araştırabilirdi. Çünkü sabıkalı biriyle evlenemiyorlamış.
Onun dışındakiler çok aşırı.
Evet bir beğenmişlik oluştu.Adam çok amerikan filmi izlemiş ne bu her polis araştırır sevgilisini filan sanki evcilik oynuyor. Bu tarz şeyleri dile getirmek bana çok itici geliyor. Kendini ne kadar önemsiyor bir kadın için kaybetme korkum olmalı ne demekse, sanki siz ona yanıp bittiniz de kendini kaptırma bana benim ölüp bitmem lazım seni henüz sevmedim der gibi tehh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?