• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim Bir Derdim Var

bende ya arada demeye çalışıyorum sesim çıkmıyor anlamıyorlar ne dediğimi, e doğal olarak o taraf bekliyor ama olmuyor işte... bizimkiler bana kızıyor söyle ayıp diye ama olmuyor işte sanki annem babam duyduğunda üzülecekler diye düşünüyorum offff bilmiyorum nasıl alışacaz :25:

bende bunu sorun ediyodum nişandan sonra ilk oturmaya gelmelrinde baba baba deyip durdum kayınpederime çok hoşuna gitmiş herkeze anlatıomuş ..aynı şekilde kaynanamada anne annecim çay verim falan diyorum geldiklerinde çok memnun oluyorlar..
deyin kızlar yaa ne utanması...aileleriniz demesseniz üzülür asıl

Nişanlanalı 6 Ay Oldu Herşey Mükemmel Nişanlımın Ailesi Mükemmel Ama Ben Onlara Halen Anne Baba Diyemiorum Ben NE Yapıcam :43::43::43:

Eşimde bizimkilere anne , baba diyemiyor.Bende baktım o öyle yapıyor, bende isimleriyle beraber anne diyorum :))) Mesela , Hatice anne.:17: .Biz 11 yıldır evliyiz.:54:

ooo biz daha sevgiliyken telde onun anne babasıyla konusurken annecim babacım diyodum ben:) hiç yabancılık çekmedim ya sanki gercek annem babam gibi. tabi şu da var nişanlım da benim anne babamı kendi anne babası gibi sahiplendi hiç teyze amca falan demedik biz direk daldık yani:) bence bunlar güzel şeyler hem aradaki bagı kuvvetlendiriyo hem de soğukluk olmuyo. bence de sevdiğiniz adamın ailesine anne baba demekten cekinmeyin. benim kayın babam da cok mutlu olmus ben baba dedikçe. bir de onların kızları yok iki erkek çocukları var. ilk gelin de benim. herkese anlatıyomus artık kızım oldu benim diye:) allahım nazarlardan korusun darısı basınıza canlarım:16:

bende ya arada demeye çalışıyorum sesim çıkmıyor anlamıyorlar ne dediğimi, e doğal olarak o taraf bekliyor ama olmuyor işte... bizimkiler bana kızıyor söyle ayıp diye ama olmuyor işte sanki annem babam duyduğunda üzülecekler diye düşünüyorum offff bilmiyorum nasıl alışacaz :25:

bende bunu sorun ediyodum nişandan sonra ilk oturmaya gelmelrinde baba baba deyip durdum kayınpederime çok hoşuna gitmiş herkeze anlatıomuş ..aynı şekilde kaynanamada anne annecim çay verim falan diyorum geldiklerinde çok memnun oluyorlar..
deyin kızlar yaa ne utanması...aileleriniz demesseniz üzülür asıl

oooo cnm ben 10 aylık evliyim halen diyemiyorum:) ama ben ufak tefek en azından telde demeye başladım

Eşimde bizimkilere anne , baba diyemiyor.Bende baktım o öyle yapıyor, bende isimleriyle beraber anne diyorum :))) Mesela , Hatice anne.:17: .Biz 11 yıldır evliyiz.:54:

Bir Kaç Kez Telefonda Demeye Çalıştım Ama Yapamıorum Ve Şuan Bu Problem Oluyor Şöle KÖtü Bişey sölemiolar ama sürekli ima ben nası başarıcam bilmiorum bunun yüzünden huzurum kaçsın istemiyorum nişanlım gayet rahat anne baba dio ama ben ne yaptımsa diyemiorum ve şimdi diyemiyen ebedi diyemiyormuş çok fenayım napıcam bilmiorum:43::43::43:

erkekler buna takılıyor hakkaten, bende nişanlıma nasıl diycem dediğimde tepki göstermişti :)
bende hep nasıl derim diye düşünürdüm.
uzak olduğumuz için sürekli telefonla görüşüyoruz bu yüzden de isimleriyle birlikte diyorum anne babayı.
o şekilde başla o zaman oluyor.
yaa bi de şu bir gerçek ki kendi anne babana dediğin gibi olmuyor.
içi boş oluyor yani.

ben de kısa süre öncesine kadar diyemiyodum, garipsiyodum çünkü, benim annemden 1 kuşak büyük kaynanam, yani ananemle yaşıt neredeyse, sevim anne demeye başladım sonra, eşim hiç sıkıntı yaşamadı ama, nişanlandığımız gün demeye başladı, hiçgaripsemedi :) ama elbet öyle yada böyle alışırsın, hadi alışamadın diyelim, benim gibi yap, isim kat, çok kolay oluyo :):52:

ben de diyemiyorumm:44: diyebilceğimi de sanmıyorum

benimkide hiç problem yaşamadı valla istemeye gelindikten sonraki süreçte hemen anne baba demeye başladı

ben sizlerin yaptığı gibi isim katarak söleyeyim diyorum ama olmuyor... sizli bizli konusarak geciştiriyorum

dün akşam yine onlardaydım kayınpederim ben gelicem diye özel yemeğinden yapmış kayınvalidemde tatlısından o sırada işte dedim kızım şimdi söyledin söyledin yoksa daha söyleyemiyeceksin

elinize sağlık X anne , X baba de ve kurtul dedim ama yine olmadı yaaaa sadece elinize sağlık diyebildim yine sesim çıkmadı yine çıkmadı şu kelimeler

bu da mı gol değil bu damı gol değil şeklinde isyanlardaydım :60: olmuyor yaa olmuyor :1:

Benim gibi baya insan varmis yahu :)) Benim kayinvalidem yok sadece kayinpederim var ama ona bile zorlaniyorum ne biliyim zor geliyo icimden gelmiyo...

Nisanlim annesiz olmasina ragmen anneme anne diyebiliyorken kendimden utaniyorum bazen :26: daha kayinpederime baba veya ismiyle baba diyemedim siz diye hitap ettim hep ama boyle de devam edemez ki. Nisanlimla konusurken babasindan bahsederken ismiyle birlikte babam diyorum oyle oyle alisiyorum iste :))

ben de diyemiyorumm:44: diyebilceğimi de sanmıyorum

benimkide hiç problem yaşamadı valla istemeye gelindikten sonraki süreçte hemen anne baba demeye başladı

ben sizlerin yaptığı gibi isim katarak söleyeyim diyorum ama olmuyor... sizli bizli konusarak geciştiriyorum

dün akşam yine onlardaydım kayınpederim ben gelicem diye özel yemeğinden yapmış kayınvalidemde tatlısından o sırada işte dedim kızım şimdi söyledin söyledin yoksa daha söyleyemiyeceksin

elinize sağlık X anne , X baba de ve kurtul dedim ama yine olmadı yaaaa sadece elinize sağlık diyebildim yine sesim çıkmadı yine çıkmadı şu kelimeler

bu da mı gol değil bu damı gol değil şeklinde isyanlardaydım :60: olmuyor yaa olmuyor :1:

off napıcaz yaa bende diyemiorum asla diyemiorum ama artık sıkıntı olucak sanki bi arakadaşım bi öneri getirdi herkese anne de ağzın alışsın sonra kaynanada rahat dersin dedi ama bilmiorum

Benim gibi baya insan varmis yahu :)) Benim kayinvalidem yok sadece kayinpederim var ama ona bile zorlaniyorum ne biliyim zor geliyo icimden gelmiyo...

Nisanlim annesiz olmasina ragmen anneme anne diyebiliyorken kendimden utaniyorum bazen :26: daha kayinpederime baba veya ismiyle baba diyemedim siz diye hitap ettim hep ama boyle de devam edemez ki. Nisanlimla konusurken babasindan bahsederken ismiyle birlikte babam diyorum oyle oyle alisiyorum iste :))

ben baban diorum kesinlikle o kadar bile diyemiorum mesela hafta sonu kahve yaptık görümcemle bu kimin diyo kitleniyorum bişey diyemiorum berbat durumdayım

ben baban diorum kesinlikle o kadar bile diyemiorum mesela hafta sonu kahve yaptık görümcemle bu kimin diyo kitleniyorum bişey diyemiorum berbat durumdayım
Bende ilk zamanlar oyleydim ama nisanlim annem babam dedikce benden de aynisini bekler diye dusunerek zorda olsa alistirmaya calistim kendimi... Nisanlin icin demeye calis olmaz mi :70: eminim oda cok sevinir :)

tamam ama nasıl korkuyorum bi daha hiç diyememekten :(:43::43::43:

Kendi kendine karsinda babasi duruyormus gibi baba baba demeye calis :1:
Bak kendinde diyosun simdi alisamazsan bida hic alisamazsin emin ol bi kere soyleyebilirsen devami kendiliginden gelir nisanlinla yuz yuzeyken diyemiyosan en azindan telefondayken soylemeye calis veya ne biliyim msnde konusursaniz msnde yazmaya calis veya mesajda yaz. Bana msnde yazmak bile zor geliyordu ama alisiyosun dedigim gibi bi kere o ilk adimi at gerisi gelir... Soyleyemiyosan once yazmayi dene sonra yuksek sesle oku :)

Kendi kendine karsinda babasi duruyormus gibi baba baba demeye calis :1:
Bak kendinde diyosun simdi alisamazsan bida hic alisamazsin emin ol bi kere soyleyebilirsen devami kendiliginden gelir nisanlinla yuz yuzeyken diyemiyosan en azindan telefondayken soylemeye calis veya ne biliyim msnde konusursaniz msnde yazmaya calis veya mesajda yaz. Bana msnde yazmak bile zor geliyordu ama alisiyosun dedigim gibi bi kere o ilk adimi at gerisi gelir... Soyleyemiyosan once yazmayi dene sonra yuksek sesle oku :)

ben çok utanıyorum ama sanırım en iyi yolu önce telefonda söylemek gibi dilim nutkum tutuluyo kızarıyorum ölüorum ya kısaca

Yalnız değilsin canım bende diyorum..
Zaten denilmeyide acıkcası haketmiyorlar
Bana çok çektiriyorlar Allahlarından bulurlar inşallah
Rabbim büyük en sıkışık olduğum anda bir çıkış kapısı gösteriyor
Bana uzak Allaha yakın olsun

Yalnız değilsin canım bende diyorum..
Zaten denilmeyide acıkcası haketmiyorlar
Bana çok çektiriyorlar Allahlarından bulurlar inşallah
Rabbim büyük en sıkışık olduğum anda bir çıkış kapısı gösteriyor
Bana uzak Allaha yakın olsun

Yaa Üzüldüm Canım Benim Bi Problemim Yok Ama İşte
Özel Değilse Sana Ne Yapıolar Bu Kadar Bıktın.

Back