Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

ıstedıgın ılgı alaka mutlu edılmeyı gorsen.karsında ıcını costuran cıvıl cıvıl olmanı saglayan bırı olsa.ruhen ve bedenen tam doysan aklın kaymaz bı yerlere.ahlaksızlıkla ne alakası var bunun.kendını etıketleme.mutlu degılsen esınle onuda kandırma ayrıl.ıstedıgın mutlulugun pesınde ol

inanın özelden o kadar bayan yazıyor ki seninle aynı durumdayım vs diyen birçok bayan var, doğru değil yaptığımız elbette ama günümüzde sadece erkekler değil bayanların da gönlü kayabiliyor..
Gönlünüz her gördüğünüz güzele yakışıklıya kayacaksa evlenmeyin arkadaşım, karşıdaki insana haksızlık etmeyin ve vicdanınız rahat yaşayın.
Benim mantığım gönlüm kaydı olayını kabullenemiyo kusura bakmayında terbiyeyle alakalandırıyorum ben bunu

Şimdi bunları yazan bir erkek olsa, gül gibi karından başlayıp adamı lafla dövene kadar elimizden geleni yapardık, yorumlar pek naif gelmiş, şaşırdım =)
Konuya gelecek olursak, eşini sevmediğin çok açık, bu durumda olan kadın-erkek herkese tavsiyem boşanmaktır, şimdi kendinle mücadele ediyorsun ama zor bir anda o hata elbet yapılacaktır. Evlilik zor bir yaşam biçimi, sevmiyorsan, aklın başkasına kayıyorsa yürütmek zaten imkansız. Sevmemek bir kabahat değil ama sevmediğin adamla bir evlilik yürütmek, çocuk yapmaya çalışmak hata maalesef, buna göre kararını ver bence, karşındaki insana haksızlık ediyorsun. Bazı insanlar evliliğe uygun kişilikte değildir, evli olmak zorunda değilsin

Monogami herkese göre olmayabiliyor. Bu sizin suçunuz veya eksikliginiz değil. Herkesin tecrübeleri hisleri farklıdır. Size uygun birisini bulabilirseniz çok mutlu olabilirsiniz.

inanın özelden o kadar bayan yazıyor ki seninle aynı durumdayım vs diyen birçok bayan var, doğru değil yaptığımız elbette ama günümüzde sadece erkekler değil bayanların da gönlü kayabiliyor..

Sizi yargılamak ya da üzmek değil niyetim. Ama tüm erkekleri ayran gönüllü olarak etiketleyip bir de bunun üzerinden kendi duygu durumunuzu normalleştirmeye çalışıyosunuz. Kişiliği, cinsiyeti, burcu ne olursa olsun, eşine çok aşık olsun ya da olmasın kişi eğer kendi rızasıyla evlendiyse o evliliğin sorumluluğunu almak zorundadır, kötü örneklere bakıp ama onlar da benim gibi demek ancak kendini kandırmak olur.
Sağlıklı bir psikolojiniz yok bence mutlaka destek almalısınız.
Not: terazi burcuyum

Eşinize aşık değilsiniz yeterince sevmiyorsunuz yoksa başka arayışlarda olmazdınız gözünüz gönlünüz kaymazdı bence Ozaman kafanızı dinleyin iyice düşünün olmuyorsa ayrılın eşinizden.yani bide çocuk yapıp hala sevemiyorum mutsuzum demekte var

Mükemmel birini asla bulamayacaksınız zaten. Burada mükemmellikten kastınız yüksek ihtimalle kişinin mukemmel olması degil de sizin mükemmel bir uyum yakalamanız. Onu da bulamayacaksınız. Kimse bulamaz boşuna böyle bir beklentiye girmeyin.

Ailenizde var mı aldatma ? Ben aldatmanın genetik olduguyla ilgili bi yazı okumuştum.
Ebevenynleri aldatan bireylerin kendisinin de aldatma olasılığı yuksekmis.

Nasil esin sahip olamiyor? (Sahip kelimesi de ne itici )
Catir catir sevisiyon iste...zarin orda olmasi cok sey degil ki...amma anlam yukleniyor şuna....ve evet sen bosanmalisin...evlenmen bile tuhaf
Normalde oyle bir tip evliligi hayal bile etmez kisiligine aykiri...kendini tanimiyomusun bacim da kalkip evleniyon?
Mecbur falan mi kaldin

Yine geldi bahsettiğim tipler.. umurumda olmadığınızı sorumda belirttim tatlım

Eşiniz sizi özel hissettirmiyo ve ilgisiz mi? Bence ilgi kadın erkek herkesin hoşuna gider. Hatta eşi ilgisiz yeterince sevilmeyen ve sevmeyen birinin aklı bile kayabilir. Çünkü yeterli doyuma ulaşmıyor. Ama eyleme dökmek karaktersizliktir. Düşüncelere engel olamazsın ama eyleme dökmeden frenleyebilirsin kendini. Sana tek önerim boşanman ve istediğin bi adamla aşk yaşaman.

yahu şimdi bu konudan gerçekten bu anlamı mı çıkarttınız? ben gördüğüm her yakışıklıya aşık oluyorum mu dedim?

sizin gibi tiplere Hollandalilarin guzel bi sozu var, Turkce karsiti olmadigi icin soyleyemiyorum yoksa inan cuk oturuyor.
ilgiye ac, gordugu ilgide yetmiyor, doyumsuz tarzinda bi manaasi var.

herneyse, degisik calisiyor kafaniz. ben anlamam, empati filanda kuramam sizin gibi degisik kafasi karisik karakteri oturmamis insanlara.

Allah kocanizin yardimcisi olsun.

Sadece konuyu okudum aradaki sayfalarda aksiyon oldu mu bilmiyorum, amma arabesk yapmışsın bedene sahip olmak falan kızlık zarınla senin duygu durumunun alakası ne ayrıca? Zarın kalınsa kalın ameliyatla alınmış ne var bunda. Bazı insanlar dışa dönük olur güçlü duygularla bağlanmayabilir eşine sadakatsizlik yapmadığın sürece çok da anlam yükleme böyle akıl karışıklıklarına. Bir iki gün keşke evlenmeseydim bu adamla dersin sonra normal hayatına dönersin işte. Sadakat bir erdemdir bu erdemi kaybetme tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…