- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Gönlünüz her gördüğünüz güzele yakışıklıya kayacaksa evlenmeyin arkadaşım, karşıdaki insana haksızlık etmeyin ve vicdanınız rahat yaşayın.inanın özelden o kadar bayan yazıyor ki seninle aynı durumdayım vs diyen birçok bayan var, doğru değil yaptığımız elbette ama günümüzde sadece erkekler değil bayanların da gönlü kayabiliyor..
Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
Monogami herkese göre olmayabiliyor. Bu sizin suçunuz veya eksikliginiz değil. Herkesin tecrübeleri hisleri farklıdır. Size uygun birisini bulabilirseniz çok mutlu olabilirsiniz.Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
inanın özelden o kadar bayan yazıyor ki seninle aynı durumdayım vs diyen birçok bayan var, doğru değil yaptığımız elbette ama günümüzde sadece erkekler değil bayanların da gönlü kayabiliyor..
bakın sizde doğru bir noktaya parmak basmışsınız, belki yeterince sevgiye doyamadığımdan da gönlüm başkalarına kayıyor olabilir.. ama mükemmeliyetçilik de tabi ki var, bu yüzden boşanmayı erteliyorum ya mükemmel birisini bulamazsam diye..
Yine geldi bahsettiğim tipler.. umurumda olmadığınızı sorumda belirttim tatlımkaç yaşındasın?
henüz karakterin oturmamış belli ki.
hayat bir sidik yarıştırma müessesi değil. davranışlarının sebebini başkalarının davranışlarına bağlayacak kadar uyanık geçiniyorsan sonuçlarına katlanacak kadarda cesur olman lazım..
sahi ne oldu iş yerindeki adam? hani masanın altından eteğini sıyırıp frikik verdiğin?
Babam çok sadık değildi ama gözümle görmeden günahına girmek istemiyorumAilenizde var mı aldatma ? Ben aldatmanın genetik olduguyla ilgili bi yazı okumuştum.
Ebevenynleri aldatan bireylerin kendisinin de aldatma olasılığı yuksekmis.
Yine geldi bahsettiğim tipler.. umurumda olmadığınızı sorumda belirttim tatlım
yahu şimdi bu konudan gerçekten bu anlamı mı çıkarttınız? ben gördüğüm her yakışıklıya aşık oluyorum mu dedim?Gönlünüz her gördüğünüz güzele yakışıklıya kayacaksa evlenmeyin arkadaşım, karşıdaki insana haksızlık etmeyin ve vicdanınız rahat yaşayın.
Benim mantığım gönlüm kaydı olayını kabullenemiyo kusura bakmayında terbiyeyle alakalandırıyorum ben bunu
Doğduğum gerçek günü buradan ifşa edecek değildim ayrıca konu da bu değil şu anda..12 temmuzda bugun dogum gunum diye konu acmissiniz ama terazi burcu olduğunuzu söylüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?