• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Toplumda bazı kurallar olmalı bence, etik olarak adlandırdığımız. Mesela yalan söylememeli kimse, hırsızlık yapmamalı, kimseyi öldürmemeli, bir erkek annesine cinsel duygu beslememeli, evli biri bir başkasına duygu beslememeli, besliyorsa şayet yardım almalı vs vs. Bunlar etik diye adlandırdığımız şeyler.

Bunlara her insan sahip olmalı, kendisine öteki türlüsünü yakıştır(a)mamalı. Nefis var, dürtü var elbet, ama otokontrol denen bir şey de var. Bu konuda yardım almalısınız bence. Otokontrol konusunda.
Evli biri başkasına aşık olabilir ama aldatamaz. Boşanır gider aşık olduğu kadına ya da adama.

Bedenizniz bakire olabilir tıbben dogrudur ama önemli olan bedendeki zar değil zaten insanın bacak arası değil beyninin bakire olması lazım.Siz sıpsevdiyim dediğinize göre evlilik size göre değil.Boşanabilirsiniz ,sanırım sevmiyorsunuz eşinizi çünkü seven kadın sizin gibi davranmaz sadece alışkanlıklardan vazgeçemiyorsunuz.Ama bu huyda biriyseniz kesinlike tekrardan evlenmeyi düşünmeyin size göre değil boşanmış bekar bir kadın olarak pişmanlık duymadan flörtleşmeye devam edebilirsiniz.

Genelde açtığınız konuları ciddiye almıyordum ama bu kez çok samimi buldum sizi.
Bu halinizin birçok sebebi olabilir.
Çocukluğunuz, ilk gençliğiniz hatta görünüşünüz hakkındaki algınız bile sebep olabilir.
Bununla ilgili temel sebebi bulmak için bence bir uzmanla calisin.
Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

iyi niyetinizin ve güzel yönlendirmelerinizin farkındayım size bu yüzden çok teşekkür ederim beni anladığınız için.. aldatmak genetik midir sorusunu da gözüm görmediği için günahını almak istemiyorum ama babamda da vardı biraz ayrangönüllülük, demek istediğim bir düzenim, düzgün bir işim var sıfırdan hayat kurmak, geçici de olsa anne evine dönmek bunlar biraz bana zor geliyor ve en önemlisi de dediğim gibi sonradan pişman olma kaygısı..
zaten o yüzden su an bu evliliği sürdürüyorsunuz.. zor geldiği için yeni bir düzen kurmak ..
baba evine dönmek mesela bekar olsanız öyle olmaz direk ayrılırsınız
bende bir dönem sizin gibiydim mesela birini elde ettm mi cok cabuk sıkılrdım bırakırdm hep ulaşılması zor kişiler isterdm agır kişiler isterdm sert kişiler isterdm kibar insanlar değer bilen insanları degilde değer bilmeyen insanların peşinden koşardm :KK53:
ama sonra benm bu durumum geçti.. lise dönemlerimdi o zaman bu nedenle sizde biraz o hallerimi gördüm
ama artık siz ergen değilsiniz.. karakteriniz böyle..
birde su yönden düşünün.. sırf pişmanlık kaygısı baba evine dönmek istememe.. sıfırdan hayat kurmaktan korkmak gibi nedenlerle eşinize cok haksızlık ediyorsunuz farkındamısınız..
ve sonra ne olur bilyorsunuz.. artık gözünüz tüm dışa kayar sırf bunları yapmayı göze alamadınız için eşinizi aldatmaya başlarsınız bunu yapmayn lütfen.. o yüzden ya bir yardm alın yada göze alıp ayrılın

zaten o yüzden su an bu evliliği sürdürüyorsunuz.. zor geldiği için yeni bir düzen kurmak ..
baba evine dönmek mesela bekar olsanız öyle olmaz direk ayrılırsınız
bende bir dönem sizin gibiydim mesela birini elde ettm mi cok cabuk sıkılrdım bırakırdm hep ulaşılması zor kişiler isterdm agır kişiler isterdm sert kişiler isterdm kibar insanlar değer bilen insanları degilde değer bilmeyen insanların peşinden koşardm :KK53:
ama sonra benm bu durumum geçti.. lise dönemlerimdi o zaman bu nedenle sizde biraz o hallerimi gördüm
ama artık siz ergen değilsiniz.. karakteriniz böyle..
birde su yönden düşünün.. sırf pişmanlık kaygısı baba evine dönmek istememe.. sıfırdan hayat kurmaktan korkmak gibi nedenlerle eşinize cok haksızlık ediyorsunuz farkındamısınız..
ve sonra ne olur bilyorsunuz.. artık gözünüz tüm dışa kayar sırf bunları yapmayı göze alamadınız için eşinizi aldatmaya başlarsınız bunu yapmayn lütfen.. o yüzden ya bir yardm alın yada göze alıp ayrılın
sizinle konuşurken tüm korkularımla yüzleşiyorum biliyor musunuz? düzgün üslubunuz ve algınızdaki açıklıkla kendime getiriyorsunuz beni, teşekkür ederim.. evet ben tam olarak bahsettiğiniz kişiyim ama evliliğim için hiç mi umut yok, çocuk filan da kurtaramaz mı dersiniz? ve siz şu anda evli misiniz, ya da hayatınızda birisi var mı? hayatınızdaki kişi sizi mutlu ediyor mu? neden dolayı soruyorum, nasıl bir insanla mutlu olabilirim ben, hala bu soruyu kendi içimde çözemediğimden..

28 yaşındayım

Normaldir diyorum o halde.
4 senelik evlisiniz, 24 yaşındayken hayatınızı tek adama adama üzerine söz vermişsiniz. Tam iş hayatında "Varım" deme yaşları, maceraya açık zamanlar...
Çocuk aşkı ile yanıp tutuşan hanımları, çoğu istisnayı bir kenara bırakarak yazıyorum ki gayet normal şu durumunuz. Sıkılıyorsunuz muhtemelen ve sıkıntıdan ufak heyecanlara sarıyorsunuz. Keşke tam manasıyla kendinizi hazır hissettiğinizde, yaşınız oturduğunda evliliği düşünseymişsiniz. Muhtemelen bekar hayatınızı da özlüyorsunuzdur.

Şu halde ya tamam ya devam demelisiniz ki, dürüst bir şekilde eşinizle bu konuyu konuşmanızı öneririm.

Benim de zarim esnek, spekulum takildi yine yırtılmadı ama hic bi doktor da operasyonla alma teklifinde bulunmadi, buna neden gerek duydunuz anlamadım?
Bence bu esinizle alakalı değil. Kiminle evli olursanız olun yuzde doksandokuz ihtimalle ayni olursunuz. Mutlaka çocukluğunuzda birseyler vardır. Çalışan anne, ilgisiz baba, kardesler arası adaletsizlik vs vs. Hepsi olabilir. Çocukluğunda sevgiye doymamış olanlar yetiskinliklerinde de asla doymazlar. Sürekli başka insanlar tanimak, yeni duygular yaşamak isterler ama asla doyuma ulasmazlar. Mutlaka bir terapiste gidin, aslında ne demek istediğimi daha iyi anlarsiniz. Çünkü kendiniz de fark edeceksiniz. Ahlakiniz düşük olsa yaptiginizdan pismanlik duymazsiniz veya suçu kocaniza ativerirsiniz. Ama siz yaptiginizin farkindasiniz. Çünkü bunu size bilincaltiniz yaptırıyor ve üst bilinciniz de bundan utanıyor. Iyi bir terapistle kendi benliginizi bulabilirsiniz

Normaldir diyorum o halde.
4 senelik evlisiniz, 24 yaşındayken hayatınızı tek adama adama üzerine söz vermişsiniz. Tam iş hayatında "Varım" deme yaşları, maceraya açık zamanlar...
Çocuk aşkı ile yanıp tutuşan hanımları, çoğu istisnayı bir kenara bırakarak yazıyorum ki gayet normal şu durumunuz. Sıkılıyorsunuz muhtemelen ve sıkıntıdan ufak heyecanlara sarıyorsunuz. Keşke tam manasıyla kendinizi hazır hissettiğinizde, yaşınız oturduğunda evliliği düşünseymişsiniz. Muhtemelen bekar hayatınızı da özlüyorsunuzdur.

Şu halde ya tamam ya devam demelisiniz ki, dürüst bir şekilde eşinizle bu konuyu konuşmanızı öneririm.
bekar hayatımı çoookk özlüyorum desem :( çok da aşık olmadan ve tam tanımadan bir anda evlenince.. haklısınız, teşekkür ederim güzel tespitleriniz için..

bedenime sahip olamamış ne demek ya, bir kadın bu saçma sapan kelimeleri nasıl kullanır??? siz eşinizin bedenine sahip oldunuz mu peki? bir tarafı düşmesi mi lazım yoksa sahip oldum demeniz için. bedene sahip olmak nedir??????

çok hastalıklı düşünceler bunlar, hiç normal değil kurduğunuz cümleler

Benim de zarim esnek, spekulum takildi yine yırtılmadı ama hic bi doktor da operasyonla alma teklifinde bulunmadi, buna neden gerek duydunuz anlamadım?
Bence bu esinizle alakalı değil. Kiminle evli olursanız olun yuzde doksandokuz ihtimalle ayni olursunuz. Mutlaka çocukluğunuzda birseyler vardır. Çalışan anne, ilgisiz baba, kardesler arası adaletsizlik vs vs. Hepsi olabilir. Çocukluğunda sevgiye doymamış olanlar yetiskinliklerinde de asla doymazlar. Sürekli başka insanlar tanimak, yeni duygular yaşamak isterler ama asla doyuma ulasmazlar. Mutlaka bir terapiste gidin, aslında ne demek istediğimi daha iyi anlarsiniz. Çünkü kendiniz de fark edeceksiniz. Ahlakiniz düşük olsa yaptiginizdan pismanlik duymazsiniz veya suçu kocaniza ativerirsiniz. Ama siz yaptiginizin farkindasiniz. Çünkü bunu size bilincaltiniz yaptırıyor ve üst bilinciniz de bundan utanıyor. Iyi bir terapistle kendi benliginizi bulabilirsiniz
doktor daha rahat ilişkiye girebilmemiz ve çocuk daha rahat olsun diye o operasyonu gerçekleştirdi canım.. güzel birşekilde izah etmişsin çok da haklısın aslında dinen inançlı birisiyim ben ve bu yüzden gönlüm bi başkasına kayar gibi olduğunda ya da ufak dahi olsa bir yanlışımda çok pişman oluyorum en çok pişman olduğum ise pişman olduğum aynı şeyleri tekrarlamak.. :(

bekar hayatımı çoookk özlüyorum desem :KK43: çok da aşık olmadan ve tam tanımadan bir anda evlenince.. haklısınız, teşekkür ederim güzel tespitleriniz için..

Tam manasıyla aşık olsanız da olmazdı; aşkın ömrü birkaç yıl; tutku yerini rutine bırakıyor. Evlilik sevgi-saygı yolculuğu, aşk tazelenir arada anca o kadar. Mesela benim adama 6 yıl önce attığı gibi atmıyor kalbim, ya da evliliğimizin ilk senelerindeki gibi değiliz, ama sevgi ile perçinli bir alışkanlığa dönüştü aramızdaki şey.

Sizi anlıyorum, nitekim evlilikten fersah fersah kaçan biri olarak 27 yaşımda eşime yakalandım. Eski çapkınlardanım, o sıkılma, tanıdıkça uzaklaşma, heyecana bağımlı olma hissini bilirim. Ancak bunu ya törpülersiniz adam akıllı, evli bir kadın sorumluluğunda, ya bu duyguyu başka alanlara yönlendirir tutkulu bir işe başlar, enerjinizi buraya akıtırsınız, ya da hata üzerine hata yapar, kendinizi de, size güvenenleri de tüketirsiniz, ayıp edersiniz.

Kadin erkek farketmez,sizin gibi dusunenler keske evlenmese. Bekar kalip daldan dala konsan herkes daha mutlu olur. Bedensel ya da ruhsal aldatma olmayinca haz almiyorsan ona bir sey diyemem

Sizi tamamlayacak insanlar değil demek ki ne eşiniz ne önceki sevgiliniz.Eksiklik olunca duygusal çalkantılar yaşayabilirsiniz.Yalnız lütfen eğer bu hislerdeyseniz eşinizin hakkını da düşünün.Konuşun ne kendinizi ne eşinizi hapsetmeyin bu eksikliğe.Ömür geçiyor.Yazık ikinize de.Olmayacağını düşünüyorsanız ayrılın herkes yolunu çizsin.Hakkınızda hayırlısı.

Evet aldatma genetik kökenlidir. Genetik kökenli diye illa anneden yada babadan geçmez genetik faktörler 7 kuşak aktarılabilir. Tabi her aldatanın genetiğinde olmadığı gibi her genetiğinde olanda aldatmaz.

Back