- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Evli biri başkasına aşık olabilir ama aldatamaz. Boşanır gider aşık olduğu kadına ya da adama.Toplumda bazı kurallar olmalı bence, etik olarak adlandırdığımız. Mesela yalan söylememeli kimse, hırsızlık yapmamalı, kimseyi öldürmemeli, bir erkek annesine cinsel duygu beslememeli, evli biri bir başkasına duygu beslememeli, besliyorsa şayet yardım almalı vs vs. Bunlar etik diye adlandırdığımız şeyler.
Bunlara her insan sahip olmalı, kendisine öteki türlüsünü yakıştır(a)mamalı. Nefis var, dürtü var elbet, ama otokontrol denen bir şey de var. Bu konuda yardım almalısınız bence. Otokontrol konusunda.
zaten o yüzden su an bu evliliği sürdürüyorsunuz.. zor geldiği için yeni bir düzen kurmak ..iyi niyetinizin ve güzel yönlendirmelerinizin farkındayım size bu yüzden çok teşekkür ederim beni anladığınız için.. aldatmak genetik midir sorusunu da gözüm görmediği için günahını almak istemiyorum ama babamda da vardı biraz ayrangönüllülük, demek istediğim bir düzenim, düzgün bir işim var sıfırdan hayat kurmak, geçici de olsa anne evine dönmek bunlar biraz bana zor geliyor ve en önemlisi de dediğim gibi sonradan pişman olma kaygısı..
28 yaşındayımYaşınız kaç sizin? Zamanla da durulur insan, belki evlilik sizin için erken alınmış bir karardı ve sindiremiyorsunuz.
Yaşınızı söylerseniz ona göre yorum yapacağım.
sizinle konuşurken tüm korkularımla yüzleşiyorum biliyor musunuz? düzgün üslubunuz ve algınızdaki açıklıkla kendime getiriyorsunuz beni, teşekkür ederim.. evet ben tam olarak bahsettiğiniz kişiyim ama evliliğim için hiç mi umut yok, çocuk filan da kurtaramaz mı dersiniz? ve siz şu anda evli misiniz, ya da hayatınızda birisi var mı? hayatınızdaki kişi sizi mutlu ediyor mu? neden dolayı soruyorum, nasıl bir insanla mutlu olabilirim ben, hala bu soruyu kendi içimde çözemediğimden..zaten o yüzden su an bu evliliği sürdürüyorsunuz.. zor geldiği için yeni bir düzen kurmak ..
baba evine dönmek mesela bekar olsanız öyle olmaz direk ayrılırsınız
bende bir dönem sizin gibiydim mesela birini elde ettm mi cok cabuk sıkılrdım bırakırdm hep ulaşılması zor kişiler isterdm agır kişiler isterdm sert kişiler isterdm kibar insanlar değer bilen insanları degilde değer bilmeyen insanların peşinden koşardm
ama sonra benm bu durumum geçti.. lise dönemlerimdi o zaman bu nedenle sizde biraz o hallerimi gördüm
ama artık siz ergen değilsiniz.. karakteriniz böyle..
birde su yönden düşünün.. sırf pişmanlık kaygısı baba evine dönmek istememe.. sıfırdan hayat kurmaktan korkmak gibi nedenlerle eşinize cok haksızlık ediyorsunuz farkındamısınız..
ve sonra ne olur bilyorsunuz.. artık gözünüz tüm dışa kayar sırf bunları yapmayı göze alamadınız için eşinizi aldatmaya başlarsınız bunu yapmayn lütfen.. o yüzden ya bir yardm alın yada göze alıp ayrılın
28 yaşındayım
teşekkür ederim haklısın canım..Kendisini sorgulayan insan en zor ve en dogru yoldadir. Sorgulamaya 've hatalarinla yuzlesmeye devam et canim.
bekar hayatımı çoookk özlüyorum desemNormaldir diyorum o halde.
4 senelik evlisiniz, 24 yaşındayken hayatınızı tek adama adama üzerine söz vermişsiniz. Tam iş hayatında "Varım" deme yaşları, maceraya açık zamanlar...
Çocuk aşkı ile yanıp tutuşan hanımları, çoğu istisnayı bir kenara bırakarak yazıyorum ki gayet normal şu durumunuz. Sıkılıyorsunuz muhtemelen ve sıkıntıdan ufak heyecanlara sarıyorsunuz. Keşke tam manasıyla kendinizi hazır hissettiğinizde, yaşınız oturduğunda evliliği düşünseymişsiniz. Muhtemelen bekar hayatınızı da özlüyorsunuzdur.
Şu halde ya tamam ya devam demelisiniz ki, dürüst bir şekilde eşinizle bu konuyu konuşmanızı öneririm.
doktor daha rahat ilişkiye girebilmemiz ve çocuk daha rahat olsun diye o operasyonu gerçekleştirdi canım.. güzel birşekilde izah etmişsin çok da haklısın aslında dinen inançlı birisiyim ben ve bu yüzden gönlüm bi başkasına kayar gibi olduğunda ya da ufak dahi olsa bir yanlışımda çok pişman oluyorum en çok pişman olduğum ise pişman olduğum aynı şeyleri tekrarlamak..Benim de zarim esnek, spekulum takildi yine yırtılmadı ama hic bi doktor da operasyonla alma teklifinde bulunmadi, buna neden gerek duydunuz anlamadım?
Bence bu esinizle alakalı değil. Kiminle evli olursanız olun yuzde doksandokuz ihtimalle ayni olursunuz. Mutlaka çocukluğunuzda birseyler vardır. Çalışan anne, ilgisiz baba, kardesler arası adaletsizlik vs vs. Hepsi olabilir. Çocukluğunda sevgiye doymamış olanlar yetiskinliklerinde de asla doymazlar. Sürekli başka insanlar tanimak, yeni duygular yaşamak isterler ama asla doyuma ulasmazlar. Mutlaka bir terapiste gidin, aslında ne demek istediğimi daha iyi anlarsiniz. Çünkü kendiniz de fark edeceksiniz. Ahlakiniz düşük olsa yaptiginizdan pismanlik duymazsiniz veya suçu kocaniza ativerirsiniz. Ama siz yaptiginizin farkindasiniz. Çünkü bunu size bilincaltiniz yaptırıyor ve üst bilinciniz de bundan utanıyor. Iyi bir terapistle kendi benliginizi bulabilirsiniz
bekar hayatımı çoookk özlüyorum desemçok da aşık olmadan ve tam tanımadan bir anda evlenince.. haklısınız, teşekkür ederim güzel tespitleriniz için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?