• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Kimse size ahlaksızsın vs. diyecek kadar masum değil. Eşinizi sevmiyorsunuz sanırım.
Eski ilişkimi gördüm,3 yıl birliktelikte çok kez gözüm başkasına kaydı. Ama şimdiki sevgilim varken asla başkasını görmez gözüm. Duygularınızdan emin misiniz?
?? Kimse masum değil mi ??

bence size coğu şeyde rahat batıyor o yüzden böylesiniz..
bazı insanlara rahat batar.. elindekilerin kıymetini bilemez hep onun olmayanı ister elde edincede sıkılır başka maceralara atılır.. yasak olan elma hesabı..
size hep kapalı kutu gibi olan sirlarla dolu zor güc bela bir insan lazm.. agır sert. ancak böyle birisine karşı sürekli elde etme cabasında olacağınız için bu duyguları hissetmessiniz
eşinizi elde etmissiniz herşeyini açms herşeyini biliyorsunuz s ize göre cekici bir yanıda yok bence olsada olur hayatmda olmasada olur kafasından gidiyorsunuz
kaybetme korkunuz yok ve zaten boşanma düşünceniz var o yüzden bu duyguları hissediyorsunuz o yüzden başkalarına yöneliyorsunuz dışarı kayıyor gözünüz. eşinizi sevmiyorsunuz..

tespitleriniz çok doğru..
büyük bir yanlış yapıp öyle bitmesinden korkuyorum o yüzden kendi kendime güvenemiyorum..

Bu düşünceler oldukça esinize haksızlık yapmaya devam edeceksiniz.
Dediğim gibi önce biraz sakince düşünün esinizde sevmediğiniz şeyleri,size karşı ilgisini her şeyi.Sayet içinizde sevgi yoksa ve rahatsız olduğunuz şeyler fazlaysa bunu eşinizle paylaşın.Baktiniz duzelmiyor bir cesaret ayrılın.Aliskanlik diye devam etmek çok doğru gelmiyor bana.Hem size eziyet hem esinize haksızlık.

bazı insanlara rahat batar.. elindekilerin kıymetini bilemez hep onun olmayanı ister elde edincede sıkılır başka maceralara atılır.. yasak olan elma hesabı..
size hep kapalı kutu gibi olan sirlarla dolu zor güc bela bir insan lazm.. agır sert. ancak böyle birisine karşı sürekli elde etme cabasında olacağınız için bu duyguları hissetmessiniz
eşinizi elde etmissiniz herşeyini açms herşeyini biliyorsunuz s ize göre cekici bir yanıda yok bence olsada olur hayatmda olmasada olur kafasından gidiyorsunuz
kaybetme korkunuz yok ve zaten boşanma düşünceniz var o yüzden bu duyguları hissediyorsunuz o yüzden başkalarına yöneliyorsunuz dışarı kayıyor gözünüz. eşinizi sevmiyorsunuz..
Issız kadın. Ya bir üye daha vardı böyle. Hatta onu eleştiren evli kadınları mutsuzlukla kıskançlıkla suçlardı.

tabi ki duygularımdan emin değilim.. çoğu kez boşanma noktasına gelip gidiyoruz hem çocuk düşünüyoruz hem de boşanmayı..
işte böyle çelişkilerle dolu bir hayat..
Karşınızdakini de boşverin en önemlisi sevmediğiniz adamdan sırf bizimde olsun diye çocuk yapmayın pişman olabilirsiniz. Bir süre düşünün gerekirse psikolojik destek alın. Hayatımın en doğru kararı sevmediğim ilişkiyi sürdürmemek diyorum o adam dünya iyisiydi oysa... Ki sizin sorunlarınız da varmış. Kızlık zarı muhabbetini de bu yüzden takıldınız sanıyorum ki...

Sevmediginiz bir iliski yasiyorsunuz. Bunun farkindasiniz da. Neden bosanmiyorsunuz da kendinizi etiketlemeyi goze aliyorsunuz? Baska birine asik olsaniz ve iliskiye baslasaniz, burda hic kimse size "ama napsin kadin kocasini sevmiyor" demeyecek. Inanin kimsenin fikri onemli degil aslinda. Ama niye hur olmak varken yasak bir iliski yasayasiniz ki?

Ya Allah aşkına bilmem kaç defa birliktelik yasamışsınız eşim bedenime sahip olamamış diyorsunuz. Olay zar mı? Bence siz bağlı kalmayı sevmiyorsunuz. Hevesiniz geçince hop konacak başka dal arıyorsunuz.Ben böyle düşünüyorum.

Ha bi de ' aldatmak genetik midir ' nedir ya?

Değişk bi ruh halindesin. Kendinden bu kadar eminsen ayrıl erkeklerin gözü birine kayinca kiyametler kopuyor, ama senin olunca eleştiriye kapalisin bu normal değil.
Kendini önce güzel bi silkele aklını başına al psikolojik tedavi gör mesela

Issız kadın. Ya bir üye daha vardı böyle. Hatta onu eleştiren evli kadınları mutsuzlukla kıskançlıkla suçlardı.
bana normal geliyor aslında çünkü bazı kadınlar böyledir elde edince sıkılır başka maceralar arar çünkü elindekinin hiç bir çekici yanı yoktur onun için ama sonradan ne mi olur bin pişman olur bu tarz insanlar asla elindekinin kıymetini bilmezler anlamazlar.. daldan dala konmak isterler işte. konu sahibi eşinden ayrıldı diyelim ki.. başka biri ile görüştü onuda elde etti..
sonra yine aynı devam ondanda sıkılır çünkü bu değişmiyor böyle insanlarda genelde... taki bazı şeyler kafaya dank edinceye kadar..

tabi ki duygularımdan emin değilim.. çoğu kez boşanma noktasına gelip gidiyoruz hem çocuk düşünüyoruz hem de boşanmayı..
işte böyle çelişkilerle dolu bir hayat..
Karşınızdakini de boşverin en önemlisi sevmediğiniz adamdan sırf bizimde olsun diye çocuk yapmayın pişman olabilirsiniz. Bir süre düşünün gerekirse psikolojik destek alın. Hayatımın en doğru kararı sevmediğim ilişkiyi sürdürmemek diyorum o adam dünya iyisiy
?? Kimse masum değil mi ??
Aldatmayı kastetmedim, genel genel.

maalesef ki çok doğru tespitler.. ben dışarıdan ne kadar dominant ve istediklerini yaptırtan birisi gibi görünsem de sizin dediğiniz gibi bana sert ağır ve pasif olmayan, beni zorlayan birisi lazımdı ki günümü göreyim.. gerçi ben onunla da yapamazdım bir süre sonra uğraşmaktan sıkılırdım sanırım..

bana normal geliyor aslında çünkü bazı kadınlar böyledir elde edince sıkılır başka maceralar arar çünkü elindekinin hiç bir çekici yanı yoktur onun için ama sonradan ne mi olur bin pişman olur bu tarz insanlar asla elindekinin kıymetini bilmezler anlamazlar.. daldan dala konmak isterler işte. konu sahibi eşinden ayrıldı diyelim ki.. başka biri ile görüştü onuda elde etti..
sonra yine aynı devam ondanda sıkılır çünkü bu değişmiyor böyle insanlarda genelde... taki bazı şeyler kafaya dank edinceye kadar..
Ben de asla yargılamıyorum konu sahibini. Evliliğini bitirmesi konusunda herkesle hemfikirim. Kendini olduğu gibi kabul etmeli ve hayatını o yönde değiştirmeli.

Back