- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.052
- 398
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
?? Kimse masum değil mi ??Kimse size ahlaksızsın vs. diyecek kadar masum değil. Eşinizi sevmiyorsunuz sanırım.
Eski ilişkimi gördüm,3 yıl birliktelikte çok kez gözüm başkasına kaydı. Ama şimdiki sevgilim varken asla başkasını görmez gözüm. Duygularınızdan emin misiniz?
tespitleriniz çok doğru..Evliliginizde eksik biseyler var bence ya da eşinizden beklentiniz çok o yüzden kafanız karışık sevginiz yeterli değil demekki
Bence de masum değiliz. Hepimizin günahları var.?? Kimse masum değil mi ??
tespitleriniz çok doğru..
büyük bir yanlış yapıp öyle bitmesinden korkuyorum o yüzden kendi kendime güvenemiyorum..
Günah vardır elbet ama başka konularda. Benim burda anladığım eş ve aldatma konusunu kastetmiş yazan kişiBence de masum değiliz. Hepimizin günahları var.
Issız kadın. Ya bir üye daha vardı böyle. Hatta onu eleştiren evli kadınları mutsuzlukla kıskançlıkla suçlardı.bence size coğu şeyde rahat batıyor o yüzden böylesiniz..
bazı insanlara rahat batar.. elindekilerin kıymetini bilemez hep onun olmayanı ister elde edincede sıkılır başka maceralara atılır.. yasak olan elma hesabı..
size hep kapalı kutu gibi olan sirlarla dolu zor güc bela bir insan lazm.. agır sert. ancak böyle birisine karşı sürekli elde etme cabasında olacağınız için bu duyguları hissetmessiniz
eşinizi elde etmissiniz herşeyini açms herşeyini biliyorsunuz s ize göre cekici bir yanıda yok bence olsada olur hayatmda olmasada olur kafasından gidiyorsunuz
kaybetme korkunuz yok ve zaten boşanma düşünceniz var o yüzden bu duyguları hissediyorsunuz o yüzden başkalarına yöneliyorsunuz dışarı kayıyor gözünüz. eşinizi sevmiyorsunuz..
Konu sahibinden bahsetmiyorum ama daha o bahsettiğiniz aşamaya gelemedik malesef.bakireliği neden bir zar ile sınırlandırdınızhani öylelerine zar beyinli diyorduk
Ben öyle anlamadım.Günah vardır elbet ama başka konularda. Benim burda anladığım eş ve aldatma konusunu kastetmiş yazan.
Karşınızdakini de boşverin en önemlisi sevmediğiniz adamdan sırf bizimde olsun diye çocuk yapmayın pişman olabilirsiniz. Bir süre düşünün gerekirse psikolojik destek alın. Hayatımın en doğru kararı sevmediğim ilişkiyi sürdürmemek diyorum o adam dünya iyisiydi oysa... Ki sizin sorunlarınız da varmış. Kızlık zarı muhabbetini de bu yüzden takıldınız sanıyorum ki...tabi ki duygularımdan emin değilim.. çoğu kez boşanma noktasına gelip gidiyoruz hem çocuk düşünüyoruz hem de boşanmayı..
işte böyle çelişkilerle dolu bir hayat..
bana normal geliyor aslında çünkü bazı kadınlar böyledir elde edince sıkılır başka maceralar arar çünkü elindekinin hiç bir çekici yanı yoktur onun için ama sonradan ne mi olur bin pişman olur bu tarz insanlar asla elindekinin kıymetini bilmezler anlamazlar.. daldan dala konmak isterler işte. konu sahibi eşinden ayrıldı diyelim ki.. başka biri ile görüştü onuda elde etti..Issız kadın. Ya bir üye daha vardı böyle. Hatta onu eleştiren evli kadınları mutsuzlukla kıskançlıkla suçlardı.
Karşınızdakini de boşverin en önemlisi sevmediğiniz adamdan sırf bizimde olsun diye çocuk yapmayın pişman olabilirsiniz. Bir süre düşünün gerekirse psikolojik destek alın. Hayatımın en doğru kararı sevmediğim ilişkiyi sürdürmemek diyorum o adam dünya iyisiytabi ki duygularımdan emin değilim.. çoğu kez boşanma noktasına gelip gidiyoruz hem çocuk düşünüyoruz hem de boşanmayı..
işte böyle çelişkilerle dolu bir hayat..
Aldatmayı kastetmedim, genel genel.?? Kimse masum değil mi ??
maalesef ki çok doğru tespitler.. ben dışarıdan ne kadar dominant ve istediklerini yaptırtan birisi gibi görünsem de sizin dediğiniz gibi bana sert ağır ve pasif olmayan, beni zorlayan birisi lazımdı ki günümü göreyim.. gerçi ben onunla da yapamazdım bir süre sonra uğraşmaktan sıkılırdım sanırım..bence size coğu şeyde rahat batıyor o yüzden böylesiniz..
bazı insanlara rahat batar.. elindekilerin kıymetini bilemez hep onun olmayanı ister elde edincede sıkılır başka maceralara atılır.. yasak olan elma hesabı..
size hep kapalı kutu gibi olan sirlarla dolu zor güc bela bir insan lazm.. agır sert. ancak böyle birisine karşı sürekli elde etme cabasında olacağınız için bu duyguları hissetmessiniz
eşinizi elde etmissiniz herşeyini açms herşeyini biliyorsunuz s ize göre cekici bir yanıda yok bence olsada olur hayatmda olmasada olur kafasından gidiyorsunuz
kaybetme korkunuz yok ve zaten boşanma düşünceniz var o yüzden bu duyguları hissediyorsunuz o yüzden başkalarına yöneliyorsunuz dışarı kayıyor gözünüz. eşinizi sevmiyorsunuz..
Ben de asla yargılamıyorum konu sahibini. Evliliğini bitirmesi konusunda herkesle hemfikirim. Kendini olduğu gibi kabul etmeli ve hayatını o yönde değiştirmeli.bana normal geliyor aslında çünkü bazı kadınlar böyledir elde edince sıkılır başka maceralar arar çünkü elindekinin hiç bir çekici yanı yoktur onun için ama sonradan ne mi olur bin pişman olur bu tarz insanlar asla elindekinin kıymetini bilmezler anlamazlar.. daldan dala konmak isterler işte. konu sahibi eşinden ayrıldı diyelim ki.. başka biri ile görüştü onuda elde etti..
sonra yine aynı devam ondanda sıkılır çünkü bu değişmiyor böyle insanlarda genelde... taki bazı şeyler kafaya dank edinceye kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?