- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Demekki yeterince sevmiyorsun. Eksik hissettigin bir seyler var ki baskasinda ariyorsun bunu.Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
eşim söylemedi ben kendi kendime söylüyorumEşinin bu hoşlantılardan nasıl haberi oldu da bu lafı söyledi?
evet, hep boşanma düşüncesi var kafamdaDemekki yeterince sevmiyorsun. Eksik hissettigin bir seyler var ki baskasinda ariyorsun bunu.
zar yerinde duruyormuş yoksa cinsellik tabi ki yaşıyoruzKendini sev. Disarda baskasinda arama..
Bedenim bakire nedir bu arada? Esinizle cinsellik yasayamadiniz mi yoksa sadece zar mi yerinde duruyormus da oyle bir cumle kurdunuz
tabi ki duygularımdan emin değilim.. çoğu kez boşanma noktasına gelip gidiyoruz hem çocuk düşünüyoruz hem de boşanmayı..Kimse size ahlaksızsın vs. diyecek kadar masum değil. Eşinizi sevmiyorsunuz sanırım.
Eski ilişkimi gördüm,3 yıl birliktelikte çok kez gözüm başkasına kaydı. Ama şimdiki sevgilim varken asla başkasını görmez gözüm. Duygularınızdan emin misiniz?
evet, hep boşanma düşüncesi var kafamda
bu tespit çoookk doğru, ruhum, nefsim erkek ruhuna benziyor onlar yaparsa bende yaparım diyorum ama yanlış bir şey yaptığımda da deli gibi pişman oluyorum..Bence senin ruhun erkeklerin ruhuna benziyor. Hep kadınlar mı çekecek biraz da erkekler seni çeksin dert etme nasıl istiyorsan öyle yaşa.
Bir insajin bosanma fikri kafasindaysa ve arada akli kalbi baska bir yere kayiyorsa zaten bosanmalidir. Aksi karsi tarafa haksizlikevet, hep boşanma düşüncesi var kafamda
Onlar yaparsa ben de yaparım düşüncesi yanlış zaten. Boşan hayatını yaşa.bu tespit çoookk doğru, ruhum, nefsim erkek ruhuna benziyor onlar yaparsa bende yaparım diyorum ama yanlış bir şey yaptığımda da deli gibi pişman oluyorum..
Kimse size ahlaksızsın vs. diyecek kadar masum değil. Eşinizi sevmiyorsunuz sanırım.
Eski ilişkimi gördüm,3 yıl birliktelikte çok kez gözüm başkasına kaydı. Ama şimdiki sevgilim varken asla başkasını görmez gözüm. Duygularınızdan emin misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?