Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Konumun başlığı ne olsun istersin mesela? Guru Colin Pro Üye filan böyle bir şey yapayım mı sen istiyorsun diye? Ne kadar hadsiz insan var ya..
Şu guruya da ne cok takan oldu ya. Onu biz yazmiyoruz. Forumun ekledigi birsey.
Konu başligin da cok arabesk. Eski turk filmlerindeki replikler gibi. Siz de başliktaki gibi zariniz yirtilmadigi icin hem kendinizi bakire saniyorsunuz hem de ruhunuzu kirli buluyorsunuz. Cok yanlis cok arabesk. Kac kisi ifade etti bunu size ustelik.
Ayrica o kadar yorum yazdim konuna guzel guzel. Ayip ediyosun valla. Boyle yapma hep gelelim.

Az önce birine daha sordum henüz cevap gelmedi. Serçe parmağınızın bitiminin hemen altında el içine doğru uzanan bir veya birden çok çizgi var. Resmini atar mısın veya tarif eder misin

Pardon sen o güzel yorumları yazan mıydın? konu agresifleşince arada kaynadın, fark edemedim sen olduğunu özür dilerim.

Farkli duygular hissederek kendisine öz elestiri yapmis.Bakireymisim ben yuppi diye kendisini övmemiş.insanin ustune üstüne bu kadar gidilmesinin ne geregi var ki.Hiç kafana takma olur mu insan bunalimdayken bazi yorumlar insani daha bir bunalima itiyor.Ben seni anliyorum.Anlayan arkadaslar da var eminim.

Burada böyle bir huy var arkadaşım kadınlar birbirini anlamak yerine kıskanmayı bel altı vurmayı filan tercih ediyor .. onların yaptığı olumsuz eleştirilerse benim umrumda bile değil gerçekten de .. sizin gibi yapıcı olan insanları dikkate alıyorum diğerleri karakterini ve kalitesini ortaya döküyor zaten yazdıklarıyla .. benim 3 ay önce açtığım konuyla beni yaralayabileceklerini zannediyorlar ya ben sadece gülüp geçiyorum

Az önce birine daha sordum henüz cevap gelmedi. Serçe parmağınızın bitiminin hemen altında el içine doğru uzanan bir veya birden çok çizgi var. Resmini atar mısın veya tarif eder misin
PEKALA.. O DEDİĞİNİZ ÇİZGİDEN BENDE BİR TANE VAR, O DA DÜMDÜZ VE KISA BİR ŞERİT HALİNDE ELİMİN İÇİNDEN YÜZÜK PARMAĞIMA DOĞRU UZANIYOR AMA BELİRTTİĞİM GİBİ ÖYLE ÇOK UZUN DEĞİL.

Zar yerinde duruyor diye eşim bile bana sahip olamamış diye düşünmen nekadar abes..Sahip olmanın zarla alakasını çözemedim..

Sahip olmak diye birşey yoktur, sahiplenmek vardır ..

Sen çok tuhaf bi kadınsın, çözemediklerimden .Tuhaf derken yerdiğimi filan düşünme, değişiksin işte..

Yorum istiyorsun, bazı huylarından dolayı hata yapmaktan kaçındığın için yazman güzel, yadırgamıyorum gerçekten..
Ama yazdıkların arasındaki tuhaf yorumlarına takılıyorum..Hani hem soru sorup yardım ister gibi, hemde size ne ben herşeyin en iysini bilirim der gibisin..

Evlilik cizgisine mi bakcan? El fali falan inandirici degil. Bununla amel edilmez ki. Nasil ciddiye alsinlar sizi.
Fal değil bu. Bir ilim. Nasıl ki yüz hatları ve şekilleri bir mesaj veriyorsa el çizgileri ve el yapısı da bir mesaj veriyor.

Bir dal çatal yapmış yanında başka belirgin çizgiler var mı yoksa bir tane ve dümdüz mü çizgi

Soru soruyorum, akılcı yorumlar almak için.. ki burada çok kaliteli olduğuna inandığım bir çok bayan mevcut.. gelen cevaplar bel altı vurmaya yönelik ya da yok çok arabesksin filan tarzında bana hiçbir şey katmayacak aksine de saçma sapan yorumlar olunca tepki gösteriyorum.. burada açık yüreklilikle derdimi dile getirip akıl almak istiyorsam kimsenin de kendisine dönüp bakmadan beni aşağılamaya çalışmasına filan müsaade edemem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…