Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

O grubu not al ve göz ardı et o halde..
sadece çok kaliteli ve akılcı yorumları olan (bayan) lar yorum yapsın sende bukadar gerilme..

bir tane dümdüz bir çizgi var
Aslen düz ve tek bir çizgi başarılı bir evlilik manasına geliyormuş ama yazar diyor ki başarıdan kastım, evlilik devamı. Şunun için sordum çizgilerin dal yapması aşağı eğilmesi yahut yanında başka çizgiler bulunması evliliğin biteceği, başka birine aşık olunacağı anlamına geliyor. Ama tabi bir dünya venüz tepesi başparmak birinci boğumu vs kocakarı tarifi gibi geliyor ama etkileyen bir dünya unsur var. Allah kolaylıklar versin diyor çekiliyorum.

seni bu olaya iten sebep nedir? bazen aldatmak da bir hastalık olabiliyor engellenemeyen. bir psikolojik destek aldın mı? ne zamandır böylesin? ne zaman aklına aldatmak geliyor mesela...

AA Şimdi daha dikkatli baktım da bir elimde o dümdüz olan çizgi aşağı doğru eğriliyor

ben kimseden güç bulmadım fark ettiysen sana ilk yorumu yazanda benim
kocamı deliler gibi kıskanan bir kadın değilim
çok şükür ki kendime güvenim tam
hele ki kocam saçma sapan birşey izledi diye oramı buramı millete açıp kendi çapımda intikam alacak kadar basit bir kadın asla değilim çok şükür
ben senin gibilerini tehdit unsuru görmem
sana çok ağır şeyler yazardım ama bende kalsın
sadık bir eş değilsin bu yüzden boşan
ha benim ağzım kirli ama bakire olduğun için sana göre senin bedenin temizdir demi

hı hıı biz cahiliz ama kızlık zarı diye diye iki güne bir konu açanda sensin

Sana çok ağır şeyler yazardım da benim tek dünyam bu siteden ibaret banlanmamak için yazamıyorum demiyorsun da bende kalsın diyorsun değil mi sen ne yazarsan yaz, ezik ve fesat bir kadın olduğun gerçeğini ve hiç yok yere konuma boş ve edepsiz yorumlar yaptığından mütevellit banlacağın gerçeğini değiştirmeyecek o yüzden bu kadar kasma tatlım, kimin temiz kimin kirli olduğunu bilen sadece Rabb'imdir..

sende kucağındaki bebeğini düşün bu kadar gerilme merak etme kocana bacak şov yapmam

hahaha buralara çok sık giren iki güne bir konu açan bir insan olmadığım için hayatımda banlandığım zaman senin ki kadar boşluk hissetmeyeceğim
senin gibi insanlar asla beni geremez
hani demişsin yaa beni kocalarınıza karşı tehdit olarak görüyorsunuz diye
ha evli erkeklere karşı kendini böyle görüyorsan sen ne söylemek istediğimi de çoktan anlamışsın
bir kadın düşün ki kendine yakıştırmadığı şey kalmasın gerçekten yazık

evli erkeğe bacak şovu tehditinden çok korktum yaaa
nolcak şimdiiii

benim içim dışım bir tatlım, kendime bile itiraf edemeyeceğim yalanlarım yok benim..

algılayamadığın şey de şu; sen bana ne dersen de umrumda dahi olmuyor ve ettiğin hakaretler ancak sana yakışır.. senin demenle gerçekler değişmiyor.. ben konu açıyorsam senin gibi hadsiz ve ezik insanlar için açmıyorum kaldı ki tüm günüm senin gibi evde pinekleyerek geçmiyor... müdür pozisyonunda bir işim ve aşırı sosyal bir yaşantım var o yüzden banlanma fikri bile seni nasıl da susturmaya yetiyor görüyoruz

dışarda karşıma çıksan iki lafı bir araya getiremeyeceksin, burada sallayabildiğin kadar salla bakalım nasıl olsa sanal dünya kimse kimseyi görmüyor bilmiyor değil mi

cahil cesaretinde buradan kaynaklanıyor zaten...

Sen çok terbiyesiz bir kadınsın. Bir konuda öğretmen veya benzeri bir meslekte olduğunu söylemiştin YAZIK SENİN EĞİTİM VERDİĞİN İNSANLARA.

Sen çok terbiyesiz bir kadınsın. Bir konuda öğretmen veya benzeri bir meslekte olduğunu söylemiştin YAZIK SENİN EĞİTİM VERDİĞİN İNSANLARA.

1. çalışmayan evde olan hanımlara hakaret edemezsin, keşke sende onlar gibi evde olsan
2. ben hiç boş vakti olan biri değilim anlının teri ve namusu ile çalışan bir kadınım
3. kariyer sahibiyim senin sahip olduğun müdürlük benim sahip olduklarımın yanında halt etmiştir
4. senin toplamda konuşamadığın insan sayısı kadar kişiye 4 saat ders anlatan biriyim
5. oldukça mutluyum bu yüzden asla gözüm dışarda değildir
anlayacağın senden daha güzel birşeye sahibim mutluluğaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…