- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.614
- 798
- Konu Sahibi Passionatewoman
-
Ilimde yanilgiya yer yoktur. O yuzden el fali ilim degil. Olamaz da.Fal değil bu. Bir ilim. Nasıl ki yüz hatları ve şekilleri bir mesaj veriyorsa el çizgileri ve el yapısı da bir mesaj veriyor.
O grubu not al ve göz ardı et o halde..Soru soruyorum, akılcı yorumlar almak için.. ki burada çok kaliteli olduğuna inandığım bir çok bayan mevcut.. gelen cevaplar bel altı vurmaya yönelik ya da yok çok arabesksin filan tarzında bana hiçbir şey katmayacak aksine de saçma sapan yorumlar olunca tepki gösteriyorum.. burada açık yüreklilikle derdimi dile getirip akıl almak istiyorsam kimsenin de kendisine dönüp bakmadan beni aşağılamaya çalışmasına filan müsaade edemem..
Aslen düz ve tek bir çizgi başarılı bir evlilik manasına geliyormuş ama yazar diyor ki başarıdan kastım, evlilik devamı. Şunun için sordum çizgilerin dal yapması aşağı eğilmesi yahut yanında başka çizgiler bulunması evliliğin biteceği, başka birine aşık olunacağı anlamına geliyor. Ama tabi bir dünya venüz tepesi başparmak birinci boğumu vs kocakarı tarifi gibi geliyor ama etkileyen bir dünya unsur var. Allah kolaylıklar versin diyor çekiliyorum.bir tane dümdüz bir çizgi var
Bir insan kendisine nasıl böyle bir başlığı kondurabilir değil mi?
4 senelik evliyim ama bakireymişim yani zarım esnek ve kalın olduğu için bozulamamış ki o bile ameliyatla alındı, bedenime eşim bile sahip olamıyorken aklım duygularım hep karışık..
Hep de böyleydim, şıpsevdi, ufak flörtleri seven.. Üniversite yıllarındaki 4 senelik ilişkim de benim ihanetim yüzünden bitmişti.. Evliliğimde ciddi bir ihanetim olmasa da akıl karışıklığı yaşayabiliyorum, duygusal açıdan başkalarından hoşlanabiliyorum..
Ben nefsi güçsüz bir kadın mıyım? Aldatmak genetik midir? Beni eleştirip yermeniz için bu konuyu açmadım ki ağır eleştirenler olacak biliyorum, yok senin psikolojin bozuk ahlakın bozuk vs diyenler de olacak ki umurumda değil onlar; ancak ben sadece kendi içsel çelişkilerimle yüzleşmek ve büyük hatalara yönelmemek için aslında ben kendimi sorguluyorum..
TamamIlimde yanilgiya yer yoktur. O yuzden el fali ilim degil. Olamaz da.
AA Şimdi daha dikkatli baktım da bir elimde o dümdüz olan çizgi aşağı doğru eğriliyorAslen düz ve tek bir çizgi başarılı bir evlilik manasına geliyormuş ama yazar diyor ki başarıdan kastım, evlilik devamı. Şunun için sordum çizgilerin dal yapması aşağı eğilmesi yahut yanında başka çizgiler bulunması evliliğin biteceği, başka birine aşık olunacağı anlamına geliyor. Ama tabi bir dünya venüz tepesi başparmak birinci boğumu vs kocakarı tarifi gibi geliyor ama etkileyen bir dünya unsur var. Allah kolaylıklar versin diyor çekiliyorum.
ben kimseden güç bulmadım fark ettiysen sana ilk yorumu yazanda benimAncak başkalarından güç bulabilirsen saldırıya geçebiliyorsun, ne kadar aciz bir durum bu farkında mısın?
Ki senin ya da senin gibi boş insanların içi boş, sadece saldırıya yönelik yorumları benim umurumda mı sanıyorsun? kusura bakma tatlım ben sizin kadar boş vakte sahip değilim,
sizin tek derdiniz kocalarınızı deli gibi hastalıklı bir şekilde kıskanmak olduğundan ve kendi küçük beyninizde benim gibi kadınları da tehdit olarak gördüğünüzden böyle saldırıya geçiyorsunuz ya, ben istediğime bacağımı gösteririm istediğimle de istediğimi yaşarım, bunu sorgulamak ve kirli ağzına almak senin haddine değil, önce dön bir kendine ve kendi yanlışlarına bak sonra namus bekçiliğine soyun..
hı hıı biz cahiliz ama kızlık zarı diye diye iki güne bir konu açanda sensindaha yazdıklarımı okuyamıyorsunuz sonra da boş yorumlar yapıyorsunuz, ben saçmalıyorsunuz demedim gidin kendi özelinizde eğlenin benim konum doktorun kızlık zarımı alması, kanlı bez ya da frikik vermek değil, böyle alakasız şeyler yazacaksınız kendinize saklayın dedim..
ama daha algılama kapasitesi ortada olan tek derdi kocaları olmuş cahil kadınlara neyi anlatmaya çalışıyorum değil mi ben.. içten içe bana beslediğiniz kinin sebebini de diğer boş arkadaşınıza açıkladım ki o da mide bulandırıcı filan demiş, eğer miden bulanıyorsa açıp okumaz yorum yapmazsın kimse seni zorlamıyor..
Sana çok ağır şeyler yazardım da benim tek dünyam bu siteden ibaret banlanmamak için yazamıyorum demiyorsun da bende kalsın diyorsun değil miben kimseden güç bulmadım fark ettiysen sana ilk yorumu yazanda benim
kocamı deliler gibi kıskanan bir kadın değilim
çok şükür ki kendime güvenim tam
hele ki kocam saçma sapan birşey izledi diye oramı buramı millete açıp kendi çapımda intikam alacak kadar basit bir kadın asla değilim çok şükür
ben senin gibilerini tehdit unsuru görmem
sana çok ağır şeyler yazardım ama bende kalsın
sadık bir eş değilsin bu yüzden boşan
ha benim ağzım kirli ama bakire olduğun için sana göre senin bedenin temizdir demi
hahaha buralara çok sık giren iki güne bir konu açan bir insan olmadığım için hayatımda banlandığım zaman senin ki kadar boşluk hissetmeyeceğimSana çok ağır şeyler yazardım da benim tek dünyam bu siteden ibaret banlanmamak için yazamıyorum demiyorsun da bende kalsın diyorsun değil misen ne yazarsan yaz, ezik ve fesat bir kadın olduğun gerçeğini ve hiç yok yere konuma boş ve edepsiz yorumlar yaptığından mütevellit banlacağın gerçeğini değiştirmeyecek o yüzden bu kadar kasma tatlım, kimin temiz kimin kirli olduğunu bilen sadece Rabb'imdir..
sende kucağındaki bebeğini düşün bu kadar gerilme merak etme kocana bacak şov yapmam
evli erkeğe bacak şovu tehditinden çok korktum yaaaSana çok ağır şeyler yazardım da benim tek dünyam bu siteden ibaret banlanmamak için yazamıyorum demiyorsun da bende kalsın diyorsun değil misen ne yazarsan yaz, ezik ve fesat bir kadın olduğun gerçeğini ve hiç yok yere konuma boş ve edepsiz yorumlar yaptığından mütevellit banlacağın gerçeğini değiştirmeyecek o yüzden bu kadar kasma tatlım, kimin temiz kimin kirli olduğunu bilen sadece Rabb'imdir..
sende kucağındaki bebeğini düşün bu kadar gerilme merak etme kocana bacak şov yapmam
benim içim dışım bir tatlım, kendime bile itiraf edemeyeceğim yalanlarım yok benim..hahaha buralara çok sık giren iki güne bir konu açan bir insan olmadığım için hayatımda banlandığım zaman senin ki kadar boşluk hissetmeyeceğim
senin gibi insanlar asla beni geremez
hani demişsin yaa beni kocalarınıza karşı tehdit olarak görüyorsunuz diye
ha evli erkeklere karşı kendini böyle görüyorsan sen ne söylemek istediğimi de çoktan anlamışsın
bir kadın düşün ki kendine yakıştırmadığı şey kalmasın gerçekten yazık
sahi bu aşırı fesatlığınla kıskançlığın ve ısıtıp ısıtıp aynı konulardan bahsetmen senin hangi bilinçaltında kalan psikolojik probleminden kaynaklanıyor dersin?evli erkeğe bacak şovu tehditinden çok korktum yaaa
nolcak şimdiiii
Sen çok terbiyesiz bir kadınsın. Bir konuda öğretmen veya benzeri bir meslekte olduğunu söylemiştin YAZIK SENİN EĞİTİM VERDİĞİN İNSANLARA.hahaha buralara çok sık giren iki güne bir konu açan bir insan olmadığım için hayatımda banlandığım zaman senin ki kadar boşluk hissetmeyeceğim
ha evli erkeklere karşı kendini böyle görüyorsan sen ne söylemek istediğimi de çoktan anlamışsın
Sen çok terbiyesiz bir kadınsın. Bir konuda öğretmen veya benzeri bir meslekte olduğunu söylemiştin YAZIK SENİN EĞİTİM VERDİĞİN İNSANLARA.hahaha buralara çok sık giren iki güne bir konu açan bir insan olmadığım için hayatımda banlandığım zaman senin ki kadar boşluk hissetmeyeceğim
1. çalışmayan evde olan hanımlara hakaret edemezsin, keşke sende onlar gibi evde olsanbenim içim dışım bir tatlım, kendime bile itiraf edemeyeceğim yalanlarım yok benim..
algılayamadığın şey de şu; sen bana ne dersen de umrumda dahi olmuyor ve ettiğin hakaretler ancak sana yakışır.. senin demenle gerçekler değişmiyor.. ben konu açıyorsam senin gibi hadsiz ve ezik insanlar için açmıyorum kaldı ki tüm günüm senin gibi evde pinekleyerek geçmiyor... müdür pozisyonunda bir işim ve aşırı sosyal bir yaşantım var o yüzden banlanma fikri bile seni nasıl da susturmaya yetiyor görüyoruz
dışarda karşıma çıksan iki lafı bir araya getiremeyeceksin, burada sallayabildiğin kadar salla bakalım nasıl olsa sanal dünya kimse kimseyi görmüyor bilmiyor değil mi
cahil cesaretinde buradan kaynaklanıyor zaten...
benim terbiyem sizi ilgilendirmezSen çok terbiyesiz bir kadınsın. Bir konuda öğretmen veya benzeri bir meslekte olduğunu söylemiştin YAZIK SENİN EĞİTİM VERDİĞİN İNSANLARA.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?