• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim bedenim bakireymiş, peki ya ruhum?

Sen çok terbiyesiz bir kadınsın. Bir konuda öğretmen veya benzeri bir meslekte olduğunu söylemiştin YAZIK SENİN EĞİTİM VERDİĞİN İNSANLARA.
kaleminize sağlık ama bu zihniyette bir insana laf anlatılmaz, değmez de.. eğer yiyorsa bana özelden numarasını yollasın da görüşelim kendisiyle derdi neymiş anlatabiliyor mu gerçekten bakalım..

Ne oldu arkadaslar konu sahibine bu cok agir itham? Bacak sov da nerden çikti?
Sana çok ağır şeyler yazardım da benim tek dünyam bu siteden ibaret banlanmamak için yazamıyorum demiyorsun da bende kalsın diyorsun değil mi :KK70: sen ne yazarsan yaz, ezik ve fesat bir kadın olduğun gerçeğini ve hiç yok yere konuma boş ve edepsiz yorumlar yaptığından mütevellit banlacağın gerçeğini değiştirmeyecek :KK70: o yüzden bu kadar kasma tatlım, kimin temiz kimin kirli olduğunu bilen sadece Rabb'imdir..

sende kucağındaki bebeğini düşün bu kadar gerilme merak etme kocana bacak şov yapmam :KK70:
bu konu sahibinin yazdığı yorum

Sizi takdir ettiğimi belirtmek istiyorum öncelikle..herkes başkalarına yalan söyleyebilir, kendini olduğundan farklı tanıtabilir..insan sadece tek başınayken dürüsttür, bunuda açıkyüreklilikle ifade edemez çoğu zaman..bazı insanlar flörtöz..yani tanıma aşamasındaki şirinliklerden,o tatlı heyecanlardan vs hoşlanıyorlar..bunun için sizi suçlayacak değilim..ben de zaman zaman ilk aşık olduğum günlere dönmek istiyorum.hiçbir zaman o kadar masum ve saf bir sevgiyle donatılmayacağım mesela hiçbir zaman çünkü herşey zamanında ve o yaşta güzeldi..
böyle bir mizaca sahip olduğunuz için evliliğin size uygun olmadığını düşünüyorum..eşinizi üzmeye hakkınız olmadığına ve onun yıllarını çalmamanız gerektiğine inanıyorum..evliliğin herzaman çabayla devam gerektiren bir olgu olduğuna inanırım fakat burada çabalık bir durum yok..eşinize saygı duyduğunuzu ve onu insan olarak sevdiğinizi düşünüyorum fakat bu evliliğin sürmemesi ikinizin yaşamının mutlu geçmesi için gerekli.umarım doğru bir karar verirsiniz.Sevgiler.

sahi bu aşırı fesatlığınla kıskançlığın ve ısıtıp ısıtıp aynı konulardan bahsetmen senin hangi bilinçaltında kalan psikolojik probleminden kaynaklanıyor dersin?
ben psikolojik problemli bir insan değilim en baştan beri sizin kendinize itham ettiğiniz şeyi yakıştırmadığımı söyledim bu kadar ben daha fazla uzatmak istemiyorum sizin hayatınız istediğiniz gibi yaşayınız

benim terbiyem sizi ilgilendirmez
isterseniz tüm yorumları tek tek bir okuyun
ondan sonra yorumlayın
Sadece bir konuyla yargılamam kimseyi,konu sahibine katılıyorum birilerinden güç bulunca saldırıyorsun dikkatimi çekti. Birinin konusunda "kadın aldatılmanın hırsını bizden çıkardı" hoho diye güldüğünü üst üste yorumlar yazdığınıda hatırlıyorum.

Kocana çok güveniyorsun,güvenme ;)

Sadece bir konuyla yargılamam kimseyi,konu sahibine katılıyorum birilerinden güç bulunca saldırıyorsun dikkatimi çekti. Birinin konusunda "kadın aldatılmanın hırsını bizden çıkardı" hoho diye güldüğünü üst üste yorumlar yazdığınıda hatırlıyorum.

Kocana çok güveniyorsun,güvenme :KK66:
Ben bu tarz bayanları anlamıyorum anlamıycam da hiçbir zaman .. bir insan hele de eğitmense o şekilde kendini ve zihniyetini geliştirmeli.. siz öğretmen filan deyince şok oldum çünkü gerçekten tamamen cahil bir kadın gibiydi tüm söylemleri.. ne gerek var bu tarz garip hırslara ve fesatlıklara ben anlayamıyorum.. ki öyle şeyler de dediyse başkalarına da, ben eğitim verdiği kişilere üzülürüm sadece..

hangi konu olduğunu bana yollar mısın? böyle bir yorum yapmadığıma adım gibi eminim
ben konu sahibine en başta da söyledim ifade ettiklerinin yada ediliş tarzının hoş olmadığını
kendisi kışkırttı beni
ben Allahtan başka hiç kimseye güvenmem siz merak etmeyin

Sizi takdir ettiğimi belirtmek istiyorum öncelikle..herkes başkalarına yalan söyleyebilir, kendini olduğundan farklı tanıtabilir..insan sadece tek başınayken dürüsttür, bunuda açıkyüreklilikle ifade edemez çoğu zaman..bazı insanlar flörtöz..yani tanıma aşamasındaki şirinliklerden,o tatlı heyecanlardan vs hoşlanıyorlar..bunun için sizi suçlayacak değilim..ben de zaman zaman ilk aşık olduğum günlere dönmek istiyorum.hiçbir zaman o kadar masum ve saf bir sevgiyle donatılmayacağım mesela hiçbir zaman çünkü herşey zamanında ve o yaşta güzeldi..
böyle bir mizaca sahip olduğunuz için evliliğin size uygun olmadığını düşünüyorum..eşinizi üzmeye hakkınız olmadığına ve onun yıllarını çalmamanız gerektiğine inanıyorum..evliliğin herzaman çabayla devam gerektiren bir olgu olduğuna inanırım fakat burada çabalık bir durum yok..eşinize saygı duyduğunuzu ve onu insan olarak sevdiğinizi düşünüyorum fakat bu evliliğin sürmemesi ikinizin yaşamının mutlu geçmesi için gerekli.umarım doğru bir karar verirsiniz.Sevgiler.
Yapıcı yorumunuz için öncelikle çok teşekkür ederim, birçok bayan itiraf edemese de özelime gelen mesajları bilseniz aslında dönem dönem çoğu kadın benim yaşadıklarımı yaşayabiliyormuş..

Ben bu tarz bayanları anlamıyorum anlamıycam da hiçbir zaman .. bir insan hele de eğitmense o şekilde kendini ve zihniyetini geliştirmeli.. siz öğretmen filan deyince şok oldum çünkü gerçekten tamamen cahil bir kadın gibiydi tüm söylemleri.. ne gerek var bu tarz garip hırslara ve fesatlıklara ben anlayamıyorum.. ki öyle şeyler de dediyse başkalarına da, ben eğitim verdiği kişilere üzülürüm sadece..
bana derken sende bir kaç kişiyi görünce bana saldırıyorsun

ya bide şu güç bulduğum kişi kimmiş bir söyleyin yaaa
konu sahibi ve sen öyle demişsinde:KK70:
ortada benden başka tartışan yok ki:KK70:

İşte daha önce de dediğim gibi insanlar kalitelerini bu şekilde ortaya döküyorlar maalesef keşke böyle şeyler yaşanmasa.. işin kötü tarafı işimden gücümden de kaldım bu şahıs yüzünden :KK70:
Sana çok ağır şeyler yazardım da benim tek dünyam bu siteden ibaret banlanmamak için yazamıyorum demiyorsun da bende kalsın diyorsun değil mi :KK70: sen ne yazarsan yaz, ezik ve fesat bir kadın olduğun gerçeğini ve hiç yok yere konuma boş ve edepsiz yorumlar yaptığından mütevellit banlacağın gerçeğini değiştirmeyecek :KK70: o yüzden bu kadar kasma tatlım, kimin temiz kimin kirli olduğunu bilen sadece Rabb'imdir..

sende kucağındaki bebeğini düşün bu kadar gerilme merak etme kocana bacak şov yapmam :KK70:
yorumunda sen yazdın bacak şovu yaaa :KK70:

Ay kızlar çok uzattınız bence, suyu çıktı.
O değilde konu takip iptal yaptığım halde hala cvp yazıldıkça bildirim alıyorum..

Hanımlar..burada bu tarz konu açmayanlar için "ay ne namuslu kadın" demiyorsak, bu konuyu açanada "sen şöylesin böylesin" demek abes oluyor..kimse işlemediği bir günahın masumu değil..bankada,markette vb yerlerde sürekli karşılaştığınız bir çalışanı görmekten mutlu oluyorsanız,konuşmaktan keyif alıyorsanız bu da bir flört..flört denince aklınıza yatmak,kalkmak,öpüşmek,mıncıklanmak geliyor herhalde bazılarının..bir durumu onaylamamak, hakaret etmeyi gerektirmez.

Konu sahibi kimlerle tartışmış neler dönmüş okumadım
Sadece konunun ilk hali gibi cevap yazacağım
Evet bazı insanlar aldatmaya meyilli, hiç düzenli ilişkim olmasa da sanırım ben de öyleyim. Bu elimizde olmayan bir karakter meselesi ama kendimizi dizginlemek de bizim elimizde. Toplumun etik kurallarıyla ya da dini açıdan bakmayacağım olaya sadece kendimize saygı açısından bakacağım. Eşimizden, toplumdan, bilmem ne duysa ne der 'den önce kendimize saygı.
Böyle bir şeyi kendimize yakıştırmak mı? Evet meyilliyiz. Ama yapmamalıyız, kendimize saygımızdan. Daha sonra karşımızdaki adama saygımızdan. Çünkü O aldatılmayı hak edecek hiç bir şey yapmadı.
Siz kocanızı sevmiyorsunuz ve onunla yeterli bir haz duygusuna ulaşmıyorsunuz. Tatmin olmuyorsunuz bir nevi. O zaman adama ve kendinize daha fazla saygısızlık yapmayacaksınız. Ben birini sevdiğimde fark ettim bunu, çok sevdiğimde.Sevmediğim bir insanı aldatmaya meyilli olabilirim(yapmam direk ayrılırım) ama O'nu asla aldatamazdım. Başka bir erkeği gözüm görmedi zaten. Bu arada aldatmak illaki fiziksel değildir, beyinle de aldatılır.
Dediğim gibi kendimizi dizginlemek bizim elimizde.
Olmuyorsa da çözüm aldatmak değil, boşanmaktır.
Saygı'dan...

bankada,markette vb yerlerde sürekli karşılaştığınız bir çalışanı görmekten mutlu oluyorsanız,konuşmaktan keyif alıyorsanız bu da bir flört..flört denince aklınıza yatmak,kalkmak,öpüşmek,mıncıklanmak geliyor herhalde bazılarının
Yapmayın, konu sahibi eleştirmek icin söylemiyorum ama onun kasdettiği şey sizin kastettiğiniz masumane şey değil..

Ayrıca o saydıklarınızda bir flört şekliyse işimizi halletmek için her dışarı çıktığımızda insanlarla flört etmiş oluyoruz?

Iyi o halde artık kimseye slm verip hatır sormayalımda flört etmiş olmayalım..Mazallah adının flört olduğunu benim adam duyarsa beni keser :KK53:

Yapmayın, konu sahibi eleştirmek icin söylemiyorum ama onun kasdettiği şey sizin kastettiğiniz masumane şey değil..

Ayrıca o saydıklarınızda bir flört şekliyse işimizi halletmek için her dışarı çıktığımızda insanlarla flört etmiş oluyoruz?

Iyi o halde artık kimseye slm verip hatır sormayalımda flört etmiş olmayalım..Mazallah adının flört olduğunu benim adam duyarsa beni keser :KK53:

"Birini görünce mutlu olmak, onunla konuşmaktan keyif almak" diye belirttiğim halde hal hatır sormak flört mü oluyor demişsiniz..herkesin yazdığımı algılayacak bilinç düzeyine sahip olmasını beklemediğimden uzun uzun açıklamaya lüzum görmüyorum.

Back