Dövme Benim baykuşum var :)

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
baykuş mavi rengini tek gören kuş ve bilgeliğin simgesi mavi rengi mutluluk demek, ve maviyi çk seviorum bu baykuşcukda çk ttlı geldi gözüme artık bnmle kızlar:)

Yaa güzel olmuş olmasına da fotoğraf pek çıkmamış gibi canım sanki ya biraz da parlıyor.
Ben çok severim baykuşları güzel olmuş bence güle güle kullan

Baykuşları severim...
Fakat senin baykuşunu pek sevmedim açık söylemek gerekirse...
Daha farklı bi şekilde çizdirebilirdin...
Bilmiyorum daha güzel bi baykuş olabilirdi..

Baykuşlardan nefret ediyorum bu sene baykuş kolyesi moda diye aldımm o gün kolyeyi taktıgımda basıma ugursuzluk geldi baykuş hep ugursuz kuş diye anılırmış yaa ondan sonra kolyemi kuaförüme verdim oda arabasına asmış kaza yaptıı ben hic sevmiyorummm

yok artık:) batıl inancın bu kadarı

çok güzel olmuş çok sevimli=D yaptırdığın dövmecinin dükkanın adını da söylermisin???

cnm kadıköyde yaptırdım 300 falan tuttu yanlış hatırlamıyosam:) hiç acı hissetmedim ne yara oldu ne pişman etti tam istediğim gibi ilgilenirsen özelden oranın nmarasınıda verebilirm

çok yakısmıs cnm güle güle kullan. ben baykusun ugursuzluk getırdıgıne ınanmıyorum. cunku zamanında bende besleıdm yawru bır baykusa baktım. hıc bır ugursuzlugunu gormedım. o da Allahın yarattıgı bır canlı sonucta. Canım cok yakısmıs dedıgım gıbı. ama ben bu tarz buyuk dovmelerı koluma degılde bacagıma yada sırtıma yapma taraftarıyım. ılerıde bende dusunuyorum sırtıma yada bacagıma. koluma ıse evlendıgım tarıhı yada cocugumun ısmını yazmayı dusunuyorum.

teşekkür ederim canım benim baykuşlara bi sempatim var özellikle ben büyük istedim ama şöylede bi gerçek var ki dövme yaptıran alışkanlığa kapılır tekrar istiyo diye okurdum hep yok cnm bitane yeter derdim ama şimdi başka dövme peşindeyim belki geçici yaptırırım

Başlığı okuyunca evde baykuş beslediğini düşünüp heveslenmiştim, çok seviyorum baykuşları.
Uğursuzluğu da hurafeden başka şey değil.
Baykuş Allah'ı en çok zikreden hayvan üstelik.
Hayırlı olsun inşallah pişman olmazsın ilerde.
Dövme yaptırıp bir taneyle kalanı da pek görmedim, arkadaşlarım tek minik dövmeyle başlayıp koluna bacağına sırtına yayılan dövmelerle halâ ne yaptırsam diye düşünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…