Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

Oriel kullanmak istemiyorum tatlım yaa saçlarım saç tellerim ince zaten yakar saçlarımı:44: Bi deneyeyim bakalım
açık kumralı olmazsa da akmasını beklerim artık, rengimle barışmaya çalışırım

tatlımm sinameki suyu kaynat her duştan sonra saçına dök =) benim boyamı akıtmıştı =)

Ne zamandır kullanmıyordum akşam hemen sürcemmmm
Nude yi de kullanıcammmmm

kullan tatlım dene bende bir ara saçıma bakım yapıyordum boyuyordm 1 hafta sonra akıyordu boyam meger o akıtyrmş başka söyleyenler de olmştu =) umarm yarar işine ve nude çok beğencksn emnm ki =)

benim yanaklarımda sivilce vardı çok ama bir o kadarda cildim çok kurudu birden bire neyse gittim doktora la roche verdi ama ilk günde cildim bebek gibi oldu süperdi.fiyatı pahalı

kullan tatlım dene bende bir ara saçıma bakım yapıyordum boyuyordm 1 hafta sonra akıyordu boyam meger o akıtyrmş başka söyleyenler de olmştu =) umarm yarar işine ve nude çok beğencksn emnm ki =)

Darısı başıma. Benim boya çok dengesiz aktı, tepeler koyu boylar kızıl gibi, uçlar da kahve
Bugün fön çektirmeye kuaföre gittim saçında 5 renk var dedi Hepsini akıtır da inşallah kurtulurum

Böyle bir yorum duymak da sevindirdi beni doğrusu, senin cildin de hassas mı?
[/QUOTE]

aynen canım benim cildimde çok hassa güneşe çıkınca dahada hassaslaşıyor.
ama kullandığım en iyi kozmetikti diyebilirim

Böyle bir yorum duymak da sevindirdi beni doğrusu, senin cildin de hassas mı?

aynen canım benim cildimde çok hassa güneşe çıkınca dahada hassaslaşıyor.
ama kullandığım en iyi kozmetikti diyebilirim[/QUOTE]

La roc gerçekten iyi bir markaa
Umarım alabilirim ben de bu nemlendiriciden

benim yanaklarımda sivilce vardı çok ama bir o kadarda cildim çok kurudu birden bire neyse gittim doktora la roche verdi ama ilk günde cildim bebek gibi oldu süperdi.fiyatı pahalı
la roche un fiyatları bana biodermaya göre uygun geldiği için pahalı diyemyceğm ama ben daha yeni yeni setini kullanıyorum.
evet cildim nemlendi ama yanğmdaki 2 sivilce hala duruyor ki hiç bir ürün 1 günde etkilsini göstermez sivilcelrini gidermezler asla etkilri için br, süre düzenli kullanmak gerekir ki dermokozmetikler için de bu aynı . kuruluğunu gidermiştir tabiki cildin nemlenmiştir o ayrı =)

Darısı başıma. Benim boya çok dengesiz aktı, tepeler koyu boylar kızıl gibi, uçlar da kahve
Bugün fön çektirmeye kuaföre gittim saçında 5 renk var dedi Hepsini akıtır da inşallah kurtulurum

umarm işe yarar tatlım bu saç konusu insanı sinir ediyor hiç olmadı düzgün kaliteli bir kuaför bulup oraya gidebilrsin ve özellikle organic in ürünlerini kullanmasını isteyebilrsin saçlarn çok daha az yıpranır fiyatı diğer boyalara oranla biraz fazla ama o da mühim bir miktar değil zaten =)

Bugün gittiğim kuaför Loreal in Matrix serisini kullanıyormuş, daha önce ismini duymuştum bu boyanın sanırım orada boyatıcam
saçlarımı. Loreal in sadece kuaförlerde uygulanan bir amonyaksız boyası varmış "inoa" diye, onu da baya övdü ama emin
olamadım ondan. Biraz araştırıcam bakalım, fiyatı accık tuzlu çünkü:44:

benim dediğim marka da amonyaksız tatlım zaten . o yüzden onu önermiştim =)
ç derisini yakmadan, saçın yapısına zarar vermeden, tüm beyazları kapama ve saç rengini 4 tona kadar açabilme özelliğine sahip Organic Colour Systems aloe vera, yaban mersini, mandalin, portakal, karpuz ve ıhlamur gibi doğal bitki özleri içerir.
Organic Colour Systems, içerdiği nemlendirici ve antioksidan maddeler sayesinde doğal koruma ve bakım sağlar.
Organic Colour Systems, amonyak, resignol gibi saçı ve saç derisini tahriş eden ve yıpratan maddeleri içermez. Bu nedenle saçın yıpranmadan uzun süre parlak ve kalıcı renklere sahip olmasını sağlar.
Organic Colour Systems, tüm beyaz saçları kapamak için doğal içeriğe sahip gelişmiş bir formül kullanarak üretilen sertifikalı organik maddeler içeren pazardaki ilk ve tek kalıcı saç boyasıdır.
bu da hakkındaki bilgi yazısı tatlım =)

Oooooo süpermiş o zamannn bununla boyatayım,, Loreal'e yüz küsür lira bayılmaya gerek yok (sırf boyası bir de, boyama ücreti dahil değil)

kızlar nolur bana yardım edin lütfen :'((
bugun doktora gittim expigment %2 verdi daha süreli 10dk oldu kıpkırmızıyım bu normalmi kafayı ycem ya

bugun doktora gittim expigment %2 verdi daha süreli 10dk oldu kıpkırmızıyım bu normalmi kafayı ycem ya

Ayy tam olarak ismini hatırlamıyorum ki kullanıp kullanmadığımı canım ama ilk gün genelde kızarır böyle bende de. Çok mu sürdün acaba?
Çok az sürmeli diye biliyorum, istersen bugün bir temizle yüzünü, yarın bir doktora danış:26:

Oooooo süpermiş o zamannn bununla boyatayım,, Loreal'e yüz küsür lira bayılmaya gerek yok (sırf boyası bir de, boyama ücreti dahil değil)
Tatlim o marka da ucuz degil ben 4 sence once yuz kusur lira vermistim acmaya arti boyamaya.)
kizlar bugun yabanmersinli kopuk maskesini denedimm gercekten bu maskeler supermiss
Ayyy hemennn surunesm geldi .) Tatlim bu arada aleo verali maskeyi dun yaptm ama cldm hafif kasinmaya basladi bide skldm ckardm anneme verdim. korktm yuzum bugunlerde hassas diye maskeyi cikardgmsa yanaklarm da kirmziydi lavantali da byle olmamsti hemenck yikadm yuzmu o yuzden .)
Tatliim bildigim kadariyla o soyucu bir krem lekelr icin filan mi almstn onu. Cildinin kizarmasi normal olmali o yuzden ama gunes kremni ihmal etme tatlm bir de o kirmzlk bir kac gun daha devam edck sanrsam .)

Offf offff battım yine desene tatlım Zaten işsizim, bikaç hafta sonra boya zamanım gelecek, özel günler kapıya dayandı hediye derdi
var, kışlıklar alınmaya başlandı, iş kıyafetleri ufaktan alınmaya başladıı...... Oy anam oyyyyy

Son düzenleme:
Tatliim bildigim kadariyla o soyucu bir krem lekelr icin filan mi almstn onu. Cildinin kizarmasi normal olmali o yuzden ama gunes kremni ihmal etme tatlm bir de o kirmzlk bir kac gun daha devam edck sanrsam .)
evet canım yaa lekelerim için aldım off cok cok cooookkkkk mutsuzum renkleri iyice açılmıştı :'(

daha önceden tretin kullanmıştım tatlım ondan alışkınım az sürmeye :) ama şuan kıpkırmızıyım evdeki herkes naptın yüzüne ! diyo :'( off
yüzümü yıkadım hemen bepanthen sürdüm :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…