Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
kızlar aranızda cildi için yosun sabunu kullanan var mı benim cildimde nedense yanaklarımın alt kısmında sivilceler çıkıyorda oldukça çok şu an kurudu ama bir türlü gitmiyor lekeleri..

kızlar aranızda cildi için yosun sabunu kullanan var mı benim cildimde nedense yanaklarımın alt kısmında sivilceler çıkıyorda oldukça çok şu an kurudu ama bir türlü gitmiyor lekeleri..

evet ben kullanıyorum kk da duyup almıştım çok iyi geliyor cildime parlıyor resmen cildim tabi yıkadıktan sonra nemlendiricimide ihmal etmiyorum :))

bende bu nemlendiriciyi kullandım süper yapıyor cildi doktor vermişti ve ilk günde etkisini gösterdi..
Tatlim ben yosun ozlu yuz yikama jeli aldim ama daha elime gecmedi. Sabun kullanmak baslarda cilde iyi geleblr dakat sonradan sorn yaratma ihtmalini goz onunde bulndrmak lazm soncta cildin ph ile uyumlu degl sabun. Hatta sabun icermeyen yuz yikama urnleri cok daha saglkli. )
Ve doktorn la roche toleriane fluide mi onermsti sana neden onermsti birde .)

Yabanmersinli olanı kullandım tatlım. Gratis e yolum düşerse bikaç tane almayı düşünüyorum
daha elimdekiler bitmediği halde

Çok fena gaza geldim

Canım ya, gönlü güzel arkadaşım benim
Ben de yaban mersinli istiyorum o zaman birkaç tane Şeftaliyi de beğendiysen olabilir, başka neyli var?
Nem maskelerinin dee o küçük boylardan olması daha mantıklı olur.
Bir de aldığın el kremin çok merak ettim ben:26::26:
Ama önce ödeme şeklini konuşalım sonra liste vereyim sana ben bence.:26::26::26:

bende bu nemlendiriciyi kullandım süper yapıyor cildi doktor vermişti ve ilk günde etkisini gösterdi..
Böyle bir yorum duymak da sevindirdi beni doğrusu, senin cildin de hassas mı?

Onu konusurz tatlim onemli degil .)
Seftaliliyi kullanmadim bende henuz. Benim baktigim gratis de sadece seftali ve yaban mersinli olani vardi baska modeli var mi onu bilmyrm ama tatlim .) El kremim de guzel gercekten isananin aleo verali el kremi .)

Kızlarrrrr dün Gratis ten Nude Nemlendirici Şampuanın deneme boyunu aldımmm, bu şampuanı kullanan var mıııı
Öve öve bitiremiyorlar çok merak ettim. Deneme boyunu da görünce bi deneyeyim bakalım dedim

Canimnn ben kullanmistim saclarim yumusack oluyordu ve o sampuanin.en onmli yani yanls hatrlamyrsam %98.8 bitkisel icerikli olmasi . Birde en en onemli yani sulfat ve paraben icermemesi kokusu da ayri bir guzeell .)))

Canimnn ben kullanmistim saclarim yumusack oluyordu ve o sampuanin.en onmli yani yanls hatrlamyrsam %98.8 bitkisel icerikli olmasi . Birde en en onemli yani sulfat ve paraben icermemesi kokusu da ayri bir guzeell .)))

Evet tatlım içeriği de doğalmış o yüzden çok çok merak ediyorum Saçlarım zaten dökülüyor, bir de bu kimyasallarla yıkayınca
iyice mahvoluyor Elidordan memnunum aslında şimdilik ama içeriği de zararsız olsun istiyorum şampuanımın.Sen de memnun
kaldıysannnnnnn ilk fırsatta hemen denemeliyim

Deneme boyunu dene tatlisim denedkten sonra emnm ki begncksn ve de sulfatsiz sampuanlarn kopurmeme , saci agrlastrp yapistrma , sertlestrme ,zor taranma ( krem surdukten sonra bile) gibi etkileri var ama bu sampuanda hicbiri yok. Saclarin yumusack oluyor , azicik bir miktari bile sacni temizlyor normal sulfatsz sampuanlarda koprmedgi icn temzlenmems hssi yaaratyor cnku , saclarn agrlasp yapsmyor ve zor taranma gibi birsey yasamyrsn hele taradktan sonra kurynca yumuuussaack oluyor .)

Oooooo bu daha da süpermiş güzelim üşenmesem duşa dalıcam hemen
Yarın hemencik deneyip sonucu paylaşıcammmm

Tatlım yaaa ben saç rengimi yine tutturamadımmmm Güya son kez boyayıp artık sadece
beyazları boyayacaltım ama kuaför biliyosun ki çok koyu yaptı saçımı:44: Bikaç yıkamadan
sonra akar dedim ama boyları aktı, önleri akmadı falan çok garip bişey oldu Yani
tekrar boyamam gerekiyor. Bu kez koyu kumral kullanayım diyorum, tamamını boyayıp
memnun kalırsan artık bölgesel boyayacağım

Tatlim yarn sacni yikayp yormnu beklyrm umarrm begnrsn .)

Bu kuaforler cogu zaman kafalrnn dikine gidince boyle sorunlar cikablyor tatlm ayni sorunu bende yasamstm. Kuafore sor bakalm ustne koyu kumral boynrsa tutar myms tutarsa boyatrsn insan byle zamanlarda sacinin rengnn degerni anlyor bir tutsa rengi de sadce dbni boytsam yetr dyo .)

Kuaför efendinin lafına da güvenmiyorum ki artık canım, güya kahveyle boyarsam doğal saç rengin olur diyodu ama
aradaki farka bakar mısın, gülsem mi ağlasam mı bilemedim

Koyu kumral hiç olmazsa biraz renk katar, vampirliğimi üzerimden atarım

Tatlim aradaki fark cidden cok fazla bu kadar da olmaz ki ama ... Koyu kumral tutar mi ona sey yapamdm ben.daha oncrden bende o renge boyamstm kizilim kapansin diye ama kensi rengime donmek istedm cok koyu oldugu icin. Biz acik kumrala boyamistik saclarimi ama bir gram degismemsti rengi en soninda kuafore gtmstk orealle acildi saclarim oyle boyandi hatta mal kuafor kas rengme gore boyamsti ki ozellkle soylemstm benm kendi kasm sac rengmden koyu dye alti sarydi da bi kac ykamada akti Allahtan.)

Evet tatlım tam bi alakaya musakka durumu Koyu kumral tutmaz mı diyosun canım:44: Ben boya konusunda bilgisizim
malesef. O zaman açık kumral alayım. Kutunun üzerindeki renk olmasını istemiyorum zaten rengi biraz kırılsın, accık renk
katsın yeterli benim için

Kızlar şu köpük maskesi ne kadar da popülermiş böyle burda.Yanlış anlamadıysam gratisten alıyosunuz,rica etsem markasını tekrar yazarmısınız sayfalar çok göz atıyorum ara ara ama bulamadım.

Kızlar şu köpük maskesi ne kadar da popülermiş böyle burda.Yanlış anlamadıysam gratisten alıyosunuz,rica etsem markasını tekrar yazarmısınız sayfalar çok göz atıyorum ara ara ama bulamadım.

Evet tatlım Gratis ten aldık. İsmi PUREDERM Botanical Choice Temiz ve AydınlıkOksijen Köpük maskesi

Önemli olmaz olur muuu, önemli benim için...

Melezgüzel'cim ilk fotoğraf senin kendi saç rengin mi, çook güzelmiş.

Önemli olmaz olur muuu, önemli benim için...

Melezgüzel'cim ilk fotoğraf senin kendi saç rengin mi, çook güzelmiş.
tatlımm mesaj kutun dolmuşşş sana mesaj atamyorm =)
Evet tatlım doğal saç rengimdi ama gittii Saol güzelim

canım ya açık kural alsan bile saç rengin değişir mi emn değilim benmki 1 gram bile oynamamıştı çnkü en sonunda hiç istemesem de orealle açıp öyle boyamışlardı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…