Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Kızlaaar ben geldim..
Bugün doktoruma gittim. Zaten her zamanki gibi doktor zamanı sivilcelerim geçtiği için anlatmamla yetindi ama ufak tefekleri de gördü.
Tekrar tedaviye başalayabiliriz istersen ama hemen başlamayalım başka ilaçlar vereyim dedi.
Ve lekelerime, kılcal damarlarıma odaklandı.
Ne zaman gideceksin dedi, ayın 2 si diyince, gitmeden bir seans lazer yapalım dedi.
Zararı olmaz mı diyince güneşten korunursan bir şey olmaz dedi.
Ve yarın lazer yaptırma kararı aldık:26:
İyi mi kötü mü bilemedim.
Sadece kızaracak o da bir kaç güne geçer dedi.
Bayramda da çok az bir kızarıklık kalır dedi.
Ne diyorsunuz kızlar napayım?
Doktorum uzman doktor, dermotolojiye gidiyorum ben.
Bizzat kendisi yapacakmış.
Acil yorum istiyorum ama yoksunuz galiba

bence güven elbette tıp doktoru hem de dermatolog diyosun daha ne olsun tam adamına gitmişsin:)) tabi yine de sen bilirsin, güneş koruyucunu 2-3 saatte bir yinelersin,güneş koruyucuya ek olarak şapka da kullan bence böyle geniş olanlarından hadi hayırlısı...

Ayy cesaretlendirdin beni sağ ol canım. Yani evet doktorum bulunduğum şehirde en iyilerden umarım bir sorun olmaz. Zaten o süreçte hiç dışarı çıkmıycam. İmkanım olsa ekimden sonra yaptıracağım ama küçük bir yere gidiyorum gelme şansım yok aylarca. HAstaneden çıkıp direk taksiye binmeyi düşünüyorum

bence kendini doktorunun ellerine bırak güven ve sadece söylediklerini harfiyen yerine getir canım bir sorun olucağını sanmıyorum bende tedavi sürecinde yaptırmışım herkes bitirdikten sonra başladığı halde ben doktoruma güvendim sorun olmadı .. hatta yarın ki sonuçları da merakla bekliyorumm

Denizcim valla orda bile aklıma geldiniz, gidip kızlara anlatmam lazım doğru mu değil mi söylerler dedim
Doktordan daha etkilisiniz yani
Sen lazer yaptırmış mıydııın. Ben kimyasal pleengi hatırlıyordum sadece.
Ya biliyorsun tatlım bu kılcal damarlar çok sıkıntılı yüzüm hep kırmızı kırmızı.
Geçmiyor da...Doktorum da tek çare bu diyince bir anda karar verdik.
Hatta bugün yapalım dedi yok yok yarın gelirim ben dedim

doğru hatırlıyosun canım kimyasal peeling yaptırmıştım ben ama sen doktoruna güven çünkü onlar işinin ehli oluyor dermatologlar

tek çare dediyse gözünü kapat ve güven ..

sadece kılcal damarların üstüne mi yapıcakmış lazeri yoksa soyma işlemi gibi mi yapıcak acaba

Soyma değil galiba canım sordum çünkü kabuk filan mı olacak sonrasında diye hayır sadece kızaracak dedi.
Soyunca kabuklanma gibi oluyor sanırım. Ayy o an çok soru soramadım ama yarın yapmadan bir sorayım sadece kılcal damara mı etki edecek yoksa lekelerim de geçecek mi? çok heyecanlıyım korkuyorum:18::18::18:

fraksiyonel co2 lazer dediklerini mi uygulayacak acaba, tv de görmüştüm... derman olmadığı dert yok gibi şu lazerin, teknoloji nimetlerinden faydalanmak lazım şekerim ay ben de heyecanlandım şimdi sonuçları merakla bekliyorum, dönünce yaz hemen yarın olur mu?:)))))

canım ya bu gri kapaklı dediğin bir zamnlar yeşil kapaklı olan serum mu acaba üstünde aynı şeyler yazıyo da aslında yorumları çok güzeldi hatta gelecek katalogda 1 alana 1 bedavaymış almayı düşünüyodum ama kafam karıştı tam olarak neyinden hoşlanmadın acaba :26:

Sanmıyorum canım ya. Fraksiyonel co2 burda okuduğuma göre daha farklı soyma filan oluyor sanırım onda. Ynılıyor muyum ki:26:
İnşallah canım yarın kıpkırmızı bir suratla gelir yazarım
Evet nimetlerinden yararlanmak lazım açılışı yapayım bari

anladım canım bi de bişey daha sorsam kokusu nasıl brz takıntılıyım da o konuda

Kokusu çok çok güzel olmamakla birlikte kötü de sayılmaz canım, malesef Gliss genel olarak koku konusunda başarısız
Bana vanilyalı aseton kokusu gibi geldi başta ama sonra kokusunu kaybediyor

Gri kapaklı serumla yeşil kapaklı aynı mı bilmiyorum açıkçası canım. Ben de güzel yorumlara bakarak aldım. Henüz çok kullanma
fırsatı olmadı ama Gliss serum canlı ve bakımlı gösterdiği için daha çok hoşuma gitti. Sanırım Avon uzun vadede işe yarıyor:44:

olabilir deneyip görmek lazım saol canım :)

canım senin adına çooooookkk sevindimmmm fotoğraf isteriz!!!
bi blog var ona bak istersen oda lazer yaptırmış.

vivalavitam: VI. Akne Lazer tedavisi fotolar - Akne Laserbehandlung Fotos

gerçekten sonuç muhteşem..!!
darısı başına :)

Ben geldim hanımlaaaar
Biliyorsunuz bugün lazere gittim.
Korka korka tabi ama elimden tutan da yok
Geçtim lazer odasına beklemeye başladım doktorumu...
Malesef bu işlem sadece kılcal damarlarım için yapıldı, lekelere etkisi olmayacakmış
Sanırım ona ayrı bir lazer türü uygulanıyor.
Benim önce bu problemi gidermem lazımmış.
Aslında doktorum haklı çünkü yanaklarım yer yer kırmızı ve kızarık ve bu beni daha çok etkiliyor.
Amaaa bir taşla iki kuş olayı olsaydı tadından da yenmezdi değil mi?
Neyse doktorum geldi ben başladım acıyacak mı, sonrası kabuk olacak mı, yüzümü yıkayabilir miyim, bi ilaç sürecek miyim, nolcak gibi sorulara.
Cihazın adını da söyledi ,evita mıydıı evina mıydı unuttum malesef.
Kaç seans olacağını sordum 4-5 seans oluyor ama senin daha az sürebilir damarların çok büyük değil dedi.
Beklediğim gibi acılı bir işlem değil.
İğne değip hava üfleniyor sanki. Bazı hassas yerlerde çok az bir acı hissettim ama geçiyor hemen.
10 dk. filan sürdü sanırım sonrasında aynaya baktım yanaklarım kıpkırmızıydı tabi.
Hemen buz verdiler onları tuttum bir 15-20 dakika.
Kızarıklığı biraz hafifledi sonra da hamilton güneş koruyucu verdiler bolca sürdüm ve çıktım.
Şu an acı yok, kızarıklık da kremin sayesinde çok çok azalmış durumda.
dün bazı ilaçlar ve losyon yazmıştı doktorum onları kullanmam da, yüzümü yıkamam da bir sakınca yokmuş.
Yani çok rahat bir işlem.
Benim gibi bu tarz sorunu olanlar hiç çekinmesin.
Umarım 1 seansla bile biraz etksi olur çünkü diğerini ancak kışın geldiğimde yaptıracağım.
Çok uzattım ama yardımcı olmak istedim merak edenlere

Canım çok teşekkür ederim . Darısı hepimizin başına
Baktım fotoğraflara gerçekten ne kadar işe yaramış.
Acaba hangi tür lazer yaptırmış ya çok merak ettim.
Soydurmuş mu ki?
Benim lekelerim öyle değil ama, daha kırmızı, derinde gibi.
Ve malesef benim yaptırdığım lekelerim için değilmiş, kılcal damarlarım, kızarıklıklar gidecekmiş.
Ama buna da şükür tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…